Justin Bieber felültette londoni rajongóit
2013. március 05. 15:39
A nagy Bieber rajongóknak én azt ajánlom keressenek más bálványt aki nem okoz a rajongóinak ilyet , a profilképemen lévő hírességet is ajánlom De nekem mindegy , annyi sztár van, nem bántásból mondom annak a néhány rajongójának ami még maradt , mert előbb utóbb még nagyobb csalódást fog okozni
2013. március 05. 15:39
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
5 éves kislány ??? hát ... ez nagy hülyeség de tök mindegy . Amúgy meg lehet hogy valami dolga volt és azért késet el ennyi !!!
2013. március 05. 15:41
Egyébként Justin tanul még valamit, vagy 16 évesen már abba is hagyta?
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
ez a gyerek eygre rosszabb es rosszabb.. latszik h mennyire nagykepu lett.. es itt jonnek a mrs. biborok.. hogy minek mentek el oda 5 evesen.. o bajuk.. dzsasztinnak biztos volt ra oka.. kepzeljetek csak magatokat a helyukbe..
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline |
Az este fél nyolcra meghirdetett koncert már "késő éjjelnek" számít a cikk szerint
Ezek a mocskos felelőtlen szülök bameg
Bieber meg csak ássa el magát nyugodtan, legközelebb vigyék inkább a porontyokat Rolling Stones-ra, sokkal maradandóbb élmény lenne
Ezek a mocskos felelőtlen szülök bameg
Bieber meg csak ássa el magát nyugodtan, legközelebb vigyék inkább a porontyokat Rolling Stones-ra, sokkal maradandóbb élmény lenne
2013. március 05. 15:42
dorinácska
Hát igen , meg tudom érteni , ha ott voltál és nem ment el, azért ez elég szívás (ne vedd sértésnek nem azért). De gondolom ti is sokat költhettetek rá , London messze van , meg még a koncert jegy , az a gyerek egy *ö**ö*
Hát igen , meg tudom érteni , ha ott voltál és nem ment el, azért ez elég szívás (ne vedd sértésnek nem azért). De gondolom ti is sokat költhettetek rá , London messze van , meg még a koncert jegy , az a gyerek egy *ö**ö*
2013. március 05. 15:42
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Hát ez valami hihetelen!Erről a véleményemet kulturáltan sajnos nem tudnám kifejezni,de most megpróbálom...Szóval.Az egy dolog,ha valaki trágár dalokat ír ((lásd Lollipop),nem kell hallgatni) az pedig egy megint másik dolog,ha valaki idiótán néz ki (mert végülis úgy öltözik,ahogy akar),az pedig teljesen mindegy,hogy éppen milyen drogot szív (ő baja).De az már nem maradhat szó nélkül,ha meztelen felsőtesttel lép utcára (azért ennyi tisztelet minden embernek jár,hogy hazafelé menet nem egy félig letolt nadrágú,majdnem hogy meztelen kölyökkel fut össze) .Az még felháborítóbb,hogy a rajongóival bunkózik,beleköp az italukba.De számomra ezek mind,mind eltörpülnek amellett,hogy ha valakit ezek után képesek emberek szeretni/imádni,elmennek koncertjére,megveszik a meregdrága jegyet (ezzel támogatva a sztárocskát),elmennek (akár vidékről) a koncertjére,és az az ember nem képes időben odaérni (hiszen ő az atyaúristen,neki mindent szabad) ráadásul van pofája lenyomni egy 15 PERCES KONCERTET!!!!!Hát megáll az eszem!!!Komolyan,mit hisz ez magáról?Felháborító,sőt,több,mint felháborító,hogy egyesek ilyeneket megengednek maguknak,ráadásul van képük ezek után magukat sajnáltatni Twitteren,miszerint "ez volt életem legrosszabb szülinapja".(<--ez a minimum) Én ehez nem tudok több (kulturált ) dolgot hozzáfűzni.
2013. március 05. 15:44
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Olyan beképzelt és nagyképű ez a gyerek. Csak tudnám, hogy mi miatt. A késéssel még nem is lett volna gond, rengeteg sztár váratja meg rajongóit. De képes volt 15 perces koncertet tartani? Te atyaúristen. Azzal meg szerintem, hogy voltak ott olyanok, akiknek másnap sulija, ovija volt, semmi gond sincs. Nyilván nem viszik börtönbe őket. Meg a szülők amúgy is igazolhatnak egypár napot.
Bár az is igaz, hogy szerintem már az maga ostobaság volt, hogy az emberek képesek voltak pénzt ölni a csodálatos Bieberbe.
Bár az is igaz, hogy szerintem már az maga ostobaság volt, hogy az emberek képesek voltak pénzt ölni a csodálatos Bieberbe.
2 felhasználónak tetszik:
Little Monster-GFF,
prézli
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Idézet (wrestlingfan @ 2013.03.05. 15:41)
Egyébként Justin tanul még valamit, vagy 16 évesen már abba is hagyta?
Ott a pont! Ez egy nagyon,nagyon jó kérdés.
Idézet (gizike1998 @ 2013.03.05. 15:39)
5 éves kislány ??? hát ... ez nagy hülyeség de tök mindegy . Amúgy meg lehet hogy valami dolga volt és azért késet el ennyi !!!
Komolyan, te/ti minden hülyeségét ki tudjátok valahogy magyarázni? Ott voltál? Nem? Akkor miért tudod jobban hogy mit csinált? És azon vagytok fennakadva, hogy öt éves kislány. Megvették a jegyet a szülei, és tök mindegy hány éves - bár én sem támogatom, hogy egy ekkora gyereknek ott a helye... de inkább örüljön neki hogy nem hallott belőle többet. Így még van esélye rá, hogy egyedi legyen, és ne egy a sok birka közül.
Sok sztár szokott késni a koncertjeiről - ebből most Justin sem kivétel. Előfordul az ilyen, biztos dolga volt, vagy elnézte az időt. Aztán lehet, hogy azért rendezte el 15 percben a koncertet, mert máshova sietett. Mondjuk tényleg kitolás a rajongókkal, de a szülők se szentek, mert 5 éves gyereket elvisz egy esti koncertre...
2013. március 05. 15:49
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Csodálom, hogy ennyi minden után is vannak még rajongói...
1 felhasználónak tetszik:
Little Monster-GFF
2013. március 05. 15:54
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline |
Hát ez h*lye már bocsánat JB fanok -.- 2 órát késik és 15 perc alatt lerendezi a koncertet, hát normális?! Ekkora p*csfejt...
2013. március 05. 15:59
Hát ez nagyon hálátlan húzás volt tole. Ha nem lennének rajongói sehol sem tartana..gondolkodj ember.
2013. március 05. 16:00
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Hát nagyon elszállt magától ez a gyerek.Azt hiszi, hogy a kis beliberek majd mellette állnak, de idővel meg fogják unni a balhéjait és a viselkedését
Mit képzel ez magáról.....15 perces koncert 2 óra késéssel
Mit képzel ez magáról.....15 perces koncert 2 óra késéssel
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.