Justin Bieber felültette londoni rajongóit
2013. március 05. 21:01
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline |
Képes volt azt írni h "remek show volt" ? egyre mélyebbre süllyed-.-
2013. március 05. 21:21
Kitti love J. B. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.23. Hozzászólás: 656 Csatolások: 0 Azonosító: 192145 offline |
Remélem őszinte bocsánatot kért
2013. március 05. 21:28
Én a helyében örülnék,hogy még vannak rajongóim ennyi baklövés után. pff.
2013. március 05. 21:38
Büszke rá? Undorító alak. Látszik, h tényleg mennyire el van szállva magától ez a kis senki. Hihetetlen, h még mindig vannak rajongói :S
Ötéves gyereket koncertre vinni? Nem normális az a szülő, aki ilyet csinál, most komolyan Miért kell ilyen kis gyereket odavinni? :/
Ötéves gyereket koncertre vinni? Nem normális az a szülő, aki ilyet csinál, most komolyan Miért kell ilyen kis gyereket odavinni? :/
2013. március 05. 21:39
Még mindig nem látjátok, hogy ez egy f*szfej???!!! Fanok: A Bííberke h*lyének néz titeket és ti bedőltök neki!!!! Lehet, hogy régen jófiú volt [vagy nem, én aztán végképp nem tudom...], de ahogy most viselkedik, csodálkozom, hogy még vannak rajongói. Nagyra nézem a hiszékenységeteket...
F*CK YOU, BÍÍBERKE...
F*CK YOU, BÍÍBERKE...
2013. március 05. 21:52
De bezzeg azt nem írjátok le hogy twitteren kiírta hogy technikai hibák miatt az oké késett más sztár is késett mér el. Csak túlozzátok a dolgokat mert Justin-tól van szó.
A Beliebereknek: szerintem ne higgyetek a médiának mert a fontos dolgokat valahogy mindig kihagyják. Inkább nézz utána Justin twitterén. A gyűlölködök meg úgy csinálnak mintha az ő kedvenceik tökéletesek lennének.
És amúgy azért vannak még rajongoji mert inkább mert inkább hisznek Justinnak mint a médiának. És mert foglalkozik Justin velük.
A Beliebereknek: szerintem ne higgyetek a médiának mert a fontos dolgokat valahogy mindig kihagyják. Inkább nézz utána Justin twitterén. A gyűlölködök meg úgy csinálnak mintha az ő kedvenceik tökéletesek lennének.
És amúgy azért vannak még rajongoji mert inkább mert inkább hisznek Justinnak mint a médiának. És mert foglalkozik Justin velük.
2013. március 05. 21:53
Music998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.25. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 190443 offline |
Úristen . . . és még ezt a IZÉT nevezi Oprha új Michael Jackson-nak ?! Nah ...abban biztos lettem volna , hogy Michael SOSE. . . SOSE tett volna ilyet a rajongóival ! Jah és az , hogy a 2 órás késés után egy negyed órában le is zavarja a koncertet ?! Ez nem komplett ! -.-
2013. március 05. 22:37
szalayevelin |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.03. Hozzászólás: 879 Csatolások: 0 Azonosító: 142529 offline |
szerintem Bíber ezt csak azért csinálja mert Lindsay Lohan a példaképe gratula Bíber megint bebizonyítottad hogy sz@rt se érsz
2013. március 06. 05:59
Ez tényleg bunkóság volt, remélem tényleges ok miatt késett, szegények akiket felültetett mert pillanatnyilag ezt lehet mondani a helyzetről..
2013. március 06. 07:52
Revensvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 421 Csatolások: 43 Azonosító: 195644 offline |
valamennyi mennyiségben igazuk van a dühös gyere/szülöknek de ha már elmész egy koncertre minimum hogy nem olcso akkor kivárod és megnézed akármenyit is késik valaki M.o. Madonna is késet nem is keveset ha jól tudom 3-5 ora között de mégis mindenki élveszte csak azétz mert Justin az azért nem kell utálkodni és igaz még mindig gyerekesen viselkedik NÉHA de ettől még nem hibázott és bocsánatot is kért
2013. március 06. 11:21
jennifer45633új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.09. Hozzászólás: 83 Csatolások: 0 Azonosító: 191230 offline |
HÁT.......NAGYON A PADLÓN VAN A GYEREK :/....ÉBREDJEN FEL MIELŐTT ELVESZÍTENÉ A RAJONGÓIT.....!!!! -.-"
2013. március 06. 14:24
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
hát ez tényleg egy nagy bunkóság volt, még tőle is. ha így folytatja, búcsút inthet karrierjének.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.