Justin Bieber felültette londoni rajongóit
2013. március 06. 16:28
szandi2012új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.09. Hozzászólás: 64 Csatolások: 0 Azonosító: 193665 offline |
Ez a gyerek anyira egy segfej. NEM ÉRTEM HOGY SELENA HOGY LEHETET VELE 2 ÉVIG
1 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning
2013. március 06. 16:41
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
szandi2012 --igazad van! Szerintem is egy óriási seggfej!
Charlotte Benning
2013. március 06. 19:26
janebiankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 192284 offline |
valamennyi mennyiségben igazuk van a dühös gyere/szülöknek de ha már elmész egy koncertre minimum hogy nem olcso akkor kivárod és megnézed akármenyit is késik valaki M.o. Madonna is késet nem is keveset ha jól tudom 3-5 ora között de mégis mindenki élveszte csak azétz mert Justin az azért nem kell utálkodni és igaz még mindig gyerekesen viselkedik NÉHA de ettől még nem hibázott és bocsánatot is kért
2013. március 06. 20:52
Eddig istenítettem de ezek után már nem tudom mi is van !!! kicsit elszaladt vele a ló
2013. március 06. 21:35
xDoriikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.01. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 197003 offline |
Utálom. Nem értem hogy Selena Gomez miért nem szakított vele előbb. Nagyon utálom... menőzik a dalaival.. micsoda 1 nyálas .... nem értem hogy miért vannak még rajongói..
Charlotte Benning
2013. március 06. 21:37
Öhmm, és azt miért nem írta le a cikk szerzője, hogy Justin azt is ki tweetelte hogy technikai problémáik voltak? És hogy NEM egyszer bocsánatot kért...nem tehet róla, szóval ne szitkozódjatok. Sose okozna csalódást nekünk szándékosan...mikor eltörte a lábát a színpadon, nem ment le nyavalyogva, hanem lenyomta az előadást. És betegen is, bármilyen beteg, énekel-táncol és minden tőle telhetőt megtesz. És ti még ezek után s*ggfejezitek meg mondjátok hogy hogy felültette a rajongóit...persze, direkt csinálta. Az egyes értelmes kommentekhez csak gratulálni tudok. -.- Békén lehetne már hagyni Justin-t...és ha amúgy megnézitek hogy pár órával ezelőtt miket tweetelt, akkor látni fogjátok az igazságot, sok mindent megmagyaráz.
Belieber 4ever
Belieber 4ever
2013. március 06. 21:40
És amúgy 40 percet késett, nem 2 órát. EZT Ő MAGA TWEETELTE. A cikk szerzőjének újabban is csak gratulálni tudok.
2013. március 07. 13:50
viksy3 pofa be! csak egy kis hülye rajongó vagy. azt nem lehet kimagyarázni, hogy 15 perc volt az előadás.
Charlotte Benning
2013. március 07. 15:15
Ez a gyerek egy hányás......paraszt, gusztustalan, gyerekes idióta. Sajnálom hogy még vannak rajongói. Számai undorítóak.
Amugy meg már bocsi viksy3, de te is rohadt ideges lettél volna ha te maradtál volna ott azon a koncerten. És egyébként is nem kell megvédeni, mindenki tudja mekkora bunkó. Tehát ezzel le is lehetne zárni a témát, ez a gyerek szégyen. És mindenki békén hagyná Justin-t ha nem lenne ekkora tapló Már elnézést o.O
Amugy meg már bocsi viksy3, de te is rohadt ideges lettél volna ha te maradtál volna ott azon a koncerten. És egyébként is nem kell megvédeni, mindenki tudja mekkora bunkó. Tehát ezzel le is lehetne zárni a témát, ez a gyerek szégyen. És mindenki békén hagyná Justin-t ha nem lenne ekkora tapló Már elnézést o.O
Charlotte Benning
2013. március 07. 18:39
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 710 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline |
És most a kommentek megint arról szólnak, hogy utálók és fanok összevesznek azon, amiről egyébként semmit nem tudnak, mert 1:nem voltak ott. 2: a bulvársajtó minden baromságot összehord, ha igaz, ha nem. Nos, mielőtt valaki letámad, hogy mit védem a "kis álszentet",megjegyeznék valamit. Én szeretem Justint, a rajongója vagyok, de ez nem azt jelenti, hogy a rózsaszín füst eltakarja a látókörömet. Tisztában vagyok vele, hogy Justin nem egy szent. Mostanában követ el hibákat, amikre a sajtó 2-szer annyira felfigyel, mint bármelyik másik sztárnál...Szóval tisztelt arrogáns, rossz megítélésű utálók! Ha ti a tökéletesség maximális megtestesítői vagytok, miért pofáztok itt ahelyett, hogy valamit elértek, vagy bemutattok?!
2013. március 07. 19:00
AntiBiebs: hát, már meg ne haragudj, de szerintem nagyobb hülye az, aki azért regisztrál egy oldalra hogy egy olyan embert szidjon, akit nem is ismer... és a nevedből én arra következtetek hogy te is az ilyen emberek táborát erősíted, kedves "AntiBiebs". ja, és köszi hogy lehülyéztél azért, mert azt az embert védtem akit szeretek de te nem...igazán érett gondolkodásra vall.
PinkViki: igazad van, ki lennék akadva, egy szóval sem mondtam hogy nem, valószínűleg bennem is egy világ törne össze...én azt mondtam hogy ő ezt nem szándékosan csinálta, és erre egy idő után mindenkinek rá kéne jönnie aki ott volt a koncerten.
PinkViki: igazad van, ki lennék akadva, egy szóval sem mondtam hogy nem, valószínűleg bennem is egy világ törne össze...én azt mondtam hogy ő ezt nem szándékosan csinálta, és erre egy idő után mindenkinek rá kéne jönnie aki ott volt a koncerten.
2013. március 08. 18:00
Doory12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.31. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 192876 offline |
Ez bunkóság.!!!:/
Charlotte Benning
2013. március 08. 19:38
Mimcsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 299 Csatolások: 0 Azonosító: 195741 offline |
Jaaaj, olyan viccesek ezek a kommentárok :DDD Utálók vs. Rajongók.
Nevetséges az egész. Ő egy olyan csávó, akit egyikőtök sem ismer, csak annyit tudtok róla, amennyit írnak a cikkek. Vicc az egész, a viselkedésetekkel pedig lejáratjátok magatokat.
Nevetséges az egész. Ő egy olyan csávó, akit egyikőtök sem ismer, csak annyit tudtok róla, amennyit írnak a cikkek. Vicc az egész, a viselkedésetekkel pedig lejáratjátok magatokat.
2013. március 09. 17:07
barbika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 196314 offline |
mindenki tudja vannak justinak hibái de kinek nincs és akik s***fejnek tartják vagy másnak azok előbb nézzenek tükörbe és ha elér valamit az életbe vagy ha jobb lesz mint justin akkor talán meg engethetitek magatoknak de még egyikötök se érte ezt addig is pofa alapállás mindenkinek aki csak rosszat tud mondani justinról és nyugotan lehet nekem írni kommikat nem fog érdekelni
2013. március 09. 17:14
Idézet (barbika1998 @ 2013.03.09. 17:07)
mindenki tudja vannak justinak hibái de kinek nincs és akik s***fejnek tartják vagy másnak azok előbb nézzenek tükörbe és ha elér valamit az életbe vagy ha jobb lesz mint justin akkor talán meg engethetitek magatoknak de még egyikötök se érte ezt addig is pofa alapállás mindenkinek aki csak rosszat tud mondani justinról és nyugotan lehet nekem írni kommikat nem fog érdekelni
Tudod, sokan önerőből többet érnek el, mint ez a kis senki azzal, hogy alátolták az aranyszéket. Sajnálom, ha bántja a kis fanok szemét, hogy mi látjuk az igazságot, nektek meg a rózsaszín, meg vörös köd eltakarja a szemeteket. Ennyi. Lehet köveket dobálni.
2013. március 13. 17:29
adamskiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.25. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 162672 offline |
Megértem a rajongók felháborodottságát,de Justin is csak ember,Ő is hibázhat,neki is lehet rossz napja,stb.Én valamelyest bírom Justint,túlzás lenne azt állítani,hogy a rajongója vagyok,de mint művészt elismerem.Azok a dalai,amiket eddig hallottam SZVSZ elég jók.Biztos vagyok benne,hogy Selena nem járt volna vele ilyen hosszú ideig,ha rossz ember volna.
Szép dolog az is,hogy bocsánatot kért.
Szép dolog az is,hogy bocsánatot kért.
2013. március 14. 16:01
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline |
Elkésett egy koncertről és? Az oké h haragszik rá az akinek ráment több 100 fontja,de az,hogy olyan emberek szidják itt akik aztsem tudják mi a középső neve,meg hogy ki is ő igazábol.Csak a közélet által rájuk tett ,,maszk'' beszél belőlük ami azt követeli ,hogy ha más utálja biebert akkor nekemis utálnom kell.Ő is ember,hibázhat És bocsánatot kért mindazoktól akiket cserbenhagyott.
2013. március 18. 15:54
Evangilinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 174962 offline |
adamski inkább hogy nehogy megsértselek nem írok commentet!!Emberek válság van!!!300 fontot kifizetni elég nag ykér!!!*kár
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.