Csak egy hajszál választja el az egészséges és a beteges önimádatot, cikkünkben többek között ennek felfedezéséről olvashatsz.
A teljes cikkhez kattints ide!
A nárcizmus és annak jelei
2013. március 08. 14:57
2013. március 08. 15:03
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Jó cikk.
Én szerencsére egészséges szinten vagyok. Nem imádom önmagam, csak szeretem, tisztelem, amennyire kell. Kicsit önző vagyok, ez tény, de ha szeretek valakit, akkor figyelek rá.
Én szerencsére egészséges szinten vagyok. Nem imádom önmagam, csak szeretem, tisztelem, amennyire kell. Kicsit önző vagyok, ez tény, de ha szeretek valakit, akkor figyelek rá.
2013. március 08. 15:03
Jó cikk.Én sok olyan embert ismerek akinek csak maga számít.De ilyen ez élet,vannak ilyen emberek.
2013. március 08. 15:11
ColorBird : Dettó , nekem is van 1 ilyen osztálytársam...De am nem tudom mire imádja így magát , mert csúnya is és alapból csóró gyerek...
2013. március 08. 15:16
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Nem vagyok önimádó. Egyszerre tudom gyűlölni és szeretni magam. A szeretteimért ölök.
2013. március 08. 15:19
Az önimádat nem más, mint egyensúlyhiány az önértékelésben. Én inkább megalomániásnak tartom magam, de valós az énképem. Az is igaz, hogy általában azoknak van túlzott önbizalmuk, akiknek nem kéne. Pasiktól pedig elég fura és kiábrándító az önimádat.
2013. március 08. 15:21
ercsi2000|Undead Army| |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.29. Hozzászólás: 1741 Csatolások: 50 Azonosító: 135409 offline |
már korábban is felfigyeltem arra, hogy Courtneyy-nak Narkisszosz a titulusa, ezért vártam már tőle valami hasonló témájú cikket.
nagyon jó lett, gratula hozzá!
nagyon jó lett, gratula hozzá!
2013. március 08. 15:28
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Na jó, azért nem vagyok ilyen. Csak egy kicsit ( ) szeretem magam. De természetesen törődök másokkal, és az én életem nem az egész napos tükör előtt állásból és vigyorgásból áll.
2013. március 08. 15:44
Jó cikk, a nárcizmus kifejezés eredetéről nem is tudtam, pedig imádom a görög mitológiát. Látszik, hogy van még mit tanulnom. Hát nem tudom, én sajnos elég sok ilyesfajta embert ismerek. :/
2013. március 08. 15:51
Én is szeretem nézegetni magam a tükörbe (ugyanis nem lát az ember ilyen szépet minden utcasarkon), de azért önimádónak nem mondanám magam. Szoktam törődni másokkal, de persze csak azokkal akik megérdemlik. Szerintem egy szintig azért még elfogadható az önimádat.
2013. március 08. 16:03
Ebben a cikkben vannak dolgok, amik jellemzőek rám, de önimádó attól még nem vagyok. Szeretem magam egészséges keretek között, de vannak számomra sokkal fontosabb emberek, mint például a családom vagy a barátaim.
2013. március 08. 16:05
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Már régebben is olvasgattam a nárcizmusról, mindent tudtam már amit a cikkben leírtak, valamiért foglalkoztat a téma
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.