Nina Dobrev: „Egy nap én leszek Angelina Jolie”
2013. március 14. 10:32
Szerintem ez egy nagyon jó terv! Sok sikert a megvalósitásához!
2013. március 14. 10:33
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Kedvelem ezt a lányt, bár borzalmas színésznő. Az is igaz, hogy valahol ez a sorozat készítőinek a hibája...Szerintem inkább önmaga legyen és nem akarjon más helyébe lépni.
2013. március 14. 10:34
Idézet (devilrose @ 2013.03.14. 10:33)
Kedvelem ezt a lányt, bár borzalmas színésznő. Az is igaz, hogy valahol ez a sorozat készítőinek a hibája...Szerintem inkább önmaga legyen és nem akarjon más helyébe lépni.
Egyáltalán nem borzalmas színésznő, két egymástól nagyon eltérő karaktert alakít kimondottan jól.
2013. március 14. 11:57
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Hajrá Nina.
Amúgy nem tudom miért olyan nagy szám ez az Angelina... ._.
2013. március 14. 12:26
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Jenny Lawliet @ 2013.03.14. 11:57)
Hajrá Nina.
Miért nagyobb szám?
Láttál tőle egyetlen filmet is? Olyan szívszorító drámákat, mint a Gia vagy az Észvesztő? Olyan akciófilmeket, mint a Salt, a Lara Croft vagy a Wanted? Inkább nem is sorolok többet. Ha érdekel, megnézed pár filmjét, ha nem érdekel, akkor pedig nem fogom fárasztani magamat.
Angelina egy fantasztikus színésznő, aki több műfajban is megállta már a helyét és huszonéves korában már besöpörte a legnagyobb díjakat. Tudom, hogy most Nina és Kristen a nagymenők a tinik körében, de ők még pelenkások az igazi színésznőkhöz képest.
2013. március 14. 13:12
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Én akármennyire is szeretitek, meg gyönyörű stb.. nem annyira tehetséges, ahhoz kell valamit lerakni az asztalra hogy olyan kaliberű legyen, és ahhoz nem a vámpírnaplók kell.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 14. 13:20
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
nem is annyira tehetseges ,nem tudoom oszinten ,sztem soha nem fog addig eljuti habar jo hogy legalabb remenykedik!
2013. március 14. 13:23
Most komolyan nem értem,hogy miért kell bántani?Azért mert tett egy kijelentést?!Te jó ég!
Nina simán lehetne Angelina,szerintem nincs túl sok eltérő dolog köztük és Nina is simán le tudna nyomni egy akciójelenet,mivel nem csak csodaszép,hanem igenis van tehetsége hozzá!És ezt nem csak a Vámpírnaplók-beli alakítása bizonyítja,hanem az eddigi filmjeiben és vendégszerepeiben is lenyűgözően játszott!
Nina simán lehetne Angelina,szerintem nincs túl sok eltérő dolog köztük és Nina is simán le tudna nyomni egy akciójelenet,mivel nem csak csodaszép,hanem igenis van tehetsége hozzá!És ezt nem csak a Vámpírnaplók-beli alakítása bizonyítja,hanem az eddigi filmjeiben és vendégszerepeiben is lenyűgözően játszott!
2013. március 14. 13:47
Idézet (cseh.reni @ 2013.03.14. 11:05)
Azért sose nem lesz olyan,mint Jolie,de még önmagát megtalálhatja
Mi az, hogy nem lesz olyan? Még nagyon fiatal!
2013. március 14. 13:51
Jajj Nina! Egy szeretnék-et igazán beékelhettél volna a mondatodba! Angie nemcsak mint színésznő, hanem mint már ember is legendának számít. Ninára lehet használni a "szeretem", "kedvelem" vagy hasonszőrű szavakat, de pl. a "tisztelem" inkább Angienek jár ki. Én azt tökéletesen megértem, hogy egy végtelenül ambíciózus lány, akiben megvan a kellő alázat, de kell még nagyon sokat kell letennie az asztalra, hogy egy nap Angelina-val lehessen egy lapon említeni.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 14. 13:53
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.14. 12:26)
Miért nagyobb szám?
Láttál tőle egyetlen filmet is? Olyan szívszorító drámákat, mint a Gia vagy az Észvesztő? Olyan akciófilmeket, mint a Salt, a Lara Croft vagy a Wanted? Inkább nem is sorolok többet. Ha érdekel, megnézed pár filmjét, ha nem érdekel, akkor pedig nem fogom fárasztani magamat.
Angelina egy fantasztikus színésznő, aki több műfajban is megállta már a helyét és huszonéves korában már besöpörte a legnagyobb díjakat. Tudom, hogy most Nina és Kristen a nagymenők a tinik körében, de ők még pelenkások az igazi színésznőkhöz képest.
Bocs, de ez csak egy kijelentés volt Ninától az álmaival kapcsolatban, nem azt nyilatkozta, hogy "jobb színésznő vagyok, mint Jolie", hanem azt, hogy felnéz rá, és emiatt ő a példaképe, és ezért igyekezni fog, hogy olyan sikeres színésznő legyen belőle is. Természetesen, ezért meg kell dolgoznia. Kijelentette, hogy ki a példaképe, ahogy másnak Johnny Deep.
"Angelina egy fantasztikus színésznő." - Ezt nem is vitatom, sőt Nina sem.
2013. március 14. 13:55
Idézet (Évike12 @ 2013.03.14. 13:12)
Én akármennyire is szeretitek, meg gyönyörű stb.. nem annyira tehetséges, ahhoz kell valamit lerakni az asztalra hogy olyan kaliberű legyen, és ahhoz nem a vámpírnaplók kell.
Minden mai nagy és elismert színész így kezdte: kisebb szerepekkel. És ez nem csak a filmművészetben van így.
2013. március 14. 14:08
Idézet (Jenny Lawliet @ 2013.03.14. 11:57)
Hajrá Nina.
Azért ilyet ne mondj! Én is szeretem Ninát, de ilyen ostoba megjegyzést nem teszek egy elismert színésznőre.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.