Starity

Nina Dobrev: „Egy nap én leszek Angelina Jolie”

6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 14. 14:11 #61
Szoszke8
Szoszke8

StátuszNever frown, someone could be falling in love with your smile.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 600
Csatolások: 0
Azonosító: 164629
Hát ez a videó..smileeee.gif)Gyerünk Nina!smileeee.gif
2013. március 14. 14:17 #62
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Simán eltudnám képzelni róla, gyönyörű és biztos jó anyuka lenne biggrin.gif bár nemtom minek annyi gyerek. Márcsak össze kéne házasodniuk végre Iannel.:-)
2013. március 14. 14:23 #63
- törölt felhasználó -    
hajrá, de azt, hogy így kijelentette az nekem NEM szimpi-.-...
2013. március 14. 14:25 #64
Elody
Elody
Einzelgänger
Hozzászólás: 9491
Csatolások: 674
Azonosító: 154912
Amúgy miért kell bántani? Ja és úgy bírom h mondjátok h pocsék színésznő, menjetek csak ti ell színésznek, forgassatok annyit, amennyit ő, majd megtudnátok, hogy pofázni könnyű, de játszani nehéz. Nina stílusilag már régen túlszárnyalta Angelinát, más kérdés, hogy a TVD-n kívül nem sok komolyabb filmben játszott, de egészen biztosan még szuperebb színésznő lesz, mint valaha. Igenis elszánt és becsületes csajszi, aki nem mellesleg annyit jótékonykodik a párjával, h 10 ujjamon se tudnám megszámolni. És láttam már Angelinát filmekben, mielőtt leszidnátok wink.gif és Nina is el tudna érni ilyen teljesítményt, elvégre nagyon fiatal, még előtte az élet, addig simán megtanulhatja, hogyan kell mondjuk egy profi akciófilmben játszani.
2013. március 14. 14:32 #65
zsozsi08
zsozsi08

Státusz"He's your first love.-I intend to be your last"
Hozzászólás: 545
Azonosító: 195069
Én nagyon-nagyon szeretem Ninát a 2. kedvenc színésznőm. De ebben a videóban egy kicsit egoista...
2013. március 14. 14:34 #66
- törölt felhasználó -    
Akkor rúgjon ott vannak a részeg csövesek lolhit.gif
2013. március 14. 14:39 #67
Caroline W.Lightning
Caroline W.Lightning
NotBad™

Státusz"Te vagy a pengém, és egyben az artériám"
Hozzászólás: 1067
Csatolások: 22
Azonosító: 158384
Én is szeretem mind a Vámpírnaplókat, mind Ninát, és szívesen megnézném, ahogy egy kicsit komolyabb filmben játszik, de valóban sokat kell még letennie az asztalra, hogy Angelina szintjére érjen. Persze nem lehetetlen, kellő kitartással bármit elérhet, és én szurkolok neki. smileeee.gif
2013. március 14. 14:52 #68
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
Hozzászólás: 1359
Azonosító: 195503
Nem csípem ezt a csajt
2013. március 14. 15:01 #69
stylezone99
stylezone99
visszatérő vendég

StátuszNo, I'm not okay...But I'll get better.
Hozzászólás: 437
Csatolások: 68
Azonosító: 184963
Imádom Ninát, és így a videót elnézve, véleményem szerint jól állna neki egy akció film.smileeee.gif Én nagyon drukkolok neki, hogy minél több sikeres filmben legyen része.heart.gif
2013. március 14. 15:12 #70
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (petimbo @ 2013.03.14. 10:34)
Egyáltalán nem borzalmas színésznő, két egymástól nagyon eltérő karaktert alakít kimondottan jól.biggrin.gif

Jól alakított két különböző karaktert? Ez az év vicce.XD Kedvelem Ninát, mert nagyon karizmatikus, szimpatikus személyisége van. Emberként nagyra értékelem, mert más, mint a többi színésznő, de színésznőként egyszerűen maga a borzalom. blink.gif Persze, ízlések és pofonok, de, ha valami értékelhetőt is nyújtott, az max Kath karaktere, mert Elena maga a megtestesült unalom, amit Nina egyáltalán nem tudott értékelhetővé tenni. Egy jó színész úgymond a tré karaktereket is élvezhetővé tudja tenni, hozzá kell tennie valami pluszt magából, így válik a szerep részévé. Kövezzetek meg, de én egyáltalán nem estem hasra a Kath-Elena féle dupla szereptől. Tény, a két karakter ég és föld, de Dobrev nem tudta ezt éreztetni a nézőkkel. Majdhogynem ugyanolyan monotonon játszotta el Kathet, mint Elenát és ez a probléma. Most hasraütésszerűen Sarah Michelle Gellart tudom felhozni, aki a Ringerben egy ikerpárt alakított, egy jót és egy rosszat. Egyszerűen brutális volt, imádtam - kitűnően éreztette azt velem, hogy az egyik a rossz kislány, a másik meg a jó.

Ninával nekem abszolút semmi bajom, sőt női szemmel nézve, én speciel nagyon szépnek látom, valamint nagyon szimpatikus az interjúk és a nyilatkozatai alapján, de a szakmai tudása nagyjából megfelel az ilyen Barátok Köztben szereplő sekélyes színészekével. Ha ráfeküdne, dolgozna rajta, akkor lehet, hogy több lehetne, mint Elena Gilbert, de attól ő nem szupersztár, amiért szerepet kapott egy televíziós sorozatban. Jókor volt, jó helyes, és a hírnevét köszönheti Meyernek. Mert, ha ő nem hozza be divatba a vámpírokat, akkor a kutyát nem érdekelné sem ő, sem pedig a Vámpírnaplók.
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2013. március 14. 15:17 #71
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.03.14. 15:12)
Jól alakított két különböző karaktert? Ez az év vicce.XD Kedvelem Ninát, mert nagyon karizmatikus, szimpatikus személyisége van. Emberként nagyra értékelem, mert más, mint a többi színésznő, de színésznőként egyszerűen maga a borzalom. blink.gif Persze, ízlések és pofonok, de, ha valami értékelhetőt is nyújtott, az max Kath karaktere, mert Elena maga a megtestesült unalom, amit Nina egyáltalán nem tudott értékelhetővé tenni. Egy jó színész úgymond a tré karaktereket is élvezhetővé tudja tenni, hozzá kell tennie valami pluszt magából, így válik a szerep részévé. Kövezzetek meg, de én egyáltalán nem estem hasra a Kath-Elena féle dupla szereptől. Tény, a két karakter ég és föld, de Dobrev nem tudta ezt éreztetni a nézőkkel. Majdhogynem ugyanolyan monotonon játszotta el Kathet, mint Elenát és ez a probléma. Most hasraütésszerűen Sarah Michelle Gellart tudom felhozni, aki a Ringerben egy ikerpárt alakított, egy jót és egy rosszat. Egyszerűen brutális volt, imádtam - kitűnően éreztette azt velem, hogy az egyik a rossz kislány, a másik meg a jó. 
Ninával nekem abszolút semmi bajom, sőt női szemmel nézve, én speciel nagyon szépnek látom, valamint nagyon szimpatikus az interjúk és a nyilatkozatai alapján, de a szakmai tudása nagyjából megfelel az ilyen Barátok Köztben szereplő sekélyes színészekével. Ha ráfeküdne, dolgozna rajta, akkor lehet, hogy több lehetne, mint Elena Gilbert, de attól ő nem szupersztár, amiért szerepet kapott egy televíziós sorozatban. Jókor volt, jó helyes, és a hírnevét köszönheti Meyernek. Mert, ha ő nem hozza be divatba a vámpírokat, akkor a kutyát nem érdekelné sem ő, sem pedig a Vámpírnaplók.

Hát, igen, Kathrine karakterét valóban jól alakítja, de egyiket sem könnyű. Igaz, hogy Nina itt most egoista volt. Nem Meyer hozta divatba a vámpírokat, már ő előtte is voltak vámpíros filmek. Még fiatal, és nem csak a színészeken múlik, hogy milyen szerepeket kapnak a közeljövőben.
2013. március 14. 15:21 #72
bubblegum..
bubblegum..
hivatásos boszorkány

Státuszsometimes you have to fake it to make it
Hozzászólás: 2173
Csatolások: 14
Azonosító: 175571
én hiszek benne, hogy sikerülhet szerepet kapnia valami ilyesmi filmben:D
2013. március 14. 15:25 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.03.14. 15:12)

Mindkét karaktert jól alakítja, de Kathrine-t jobban.
2013. március 14. 15:27 #74
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (petimbo @ 2013.03.14. 15:17)
Hát, igen, Kathrine karakterét valóban jól alakítja, de egyiket sem könnyű. Igaz, hogy Nina itt most egoista volt. Nem Meyer hozta divatba a vámpírokat, már ő előtte is voltak vámpíros filmek. Még fiatal, és nem csak a színészeken múlik, hogy milyen szerepeket kapnak a közeljövőben.

Én speciel Kathként sem dobtam el tőle az agyamat, de akkor nagyjából a "Tűrhető" kategóriát súrolta. És ez akar Angelina Jolie lenni... blink.gif Hát álmodozni szabad...

Vámpíros filmek voltak (Pl. Interjú a vámpírral, Van Helsing, Vámpír Brooklynban, Penge trilógia stb.), de tinédzserek tömeghisztériájává olyan 2008-2009 körül válhatott, amikor volt valaki annyira defektes és kiadta a Twilightot. Na, és utána jött valahogy a Vámpírnaplók, sőt előtte LJ Smith nevét újabban a kutya sem ismerte, csak akkor, amikor tini mánia lett ez a vámpíros dolog. Közel sem volt régen ekkora köztudatban, ami jobb is volt, mert ezekkel a Vámpírnaplók meg Twilight féle nyomiságokkal tönkretették a vámpírok kultuszát is. Csillogó vámpír, meg megvédi őket a naptól valami gagyi kis bizsu gyűrű. Hagyjuk már, ez szánalmas! Legalább lettek volna hűek az eredeti történetekhez...
2013. március 14. 15:31 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.03.14. 15:27)
Én speciel Kathként sem dobtam el tőle az agyamat, de akkor nagyjából a "Tűrhető" kategóriát súrolta. És ez akar Angelina Jolie lenni... blink.gif Hát álmodozni szabad...
Vámpíros filmek voltak (Pl. Interjú a vámpírral, Van Helsing, Vámpír Brooklynban, Penge trilógia stb.), de tinédzserek tömeghisztériájává olyan 2008-2009 körül válhatott, amikor volt valaki annyira defektes és kiadta a Twilightot. Na, és utána jött valahogy a Vámpírnaplók, sőt előtte LJ Smith nevét újabban a kutya sem ismerte, csak akkor, amikor tini mánia lett ez a vámpíros dolog. Közel sem volt régen ekkora köztudatban, ami jobb is volt, mert ezekkel a Vámpírnaplók meg Twilight féle nyomiságokkal tönkretették a vámpírok kultuszát is. Csillogó vámpír, meg megvédi őket a naptól valami gagyi kis bizsu gyűrű. Hagyjuk már, ez szánalmas! Legalább lettek volna hűek az eredeti történetekhez...

Hát, az én szememben a varázsgyűrűnek van értelme, mert az legalább megvédi őket a Naptól, még mindig jobb, mint az hogy csillog a a bőrük a napfényben. Az utóbbi a röhejes. biggrin.gif
2013. március 14. 15:36 #76
- törölt felhasználó -    
Idézet (Beyla @ 2013.03.14. 15:27)

Felelőtlen kijelentés volt, azt kell mondanom, de mivel kedvelem, azért elnézem neki.
2013. március 14. 15:44 #77
Nina 10
Nina 10
posh tea drinker

StátuszChaos is what killed the dinosaurs, darling.
Hozzászólás: 5961
Csatolások: 2199
Azonosító: 191214
Már rég megközelitette Angelina Jolie-t nem hiszem, hogy lehetne ennél jobb színésznő
2013. március 14. 16:20 #78
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
hát attól elég messze van, és lesz is.. nincs meg benne az a plusz. :/
2013. március 14. 16:22 #79
Bocii98
Bocii98

StátuszA rockerek meghalnak,de a rock örök!
Hozzászólás: 532
Azonosító: 195695
Nem ertem miert kell Ninat annyit csipkedni,hogy o nem tobb mint Elena Gilbert,meg h a karaktere"tre".Mondjuk ha megprobalnatok keresztulnezni a karakteren es az alakitasara koncentralni,akkor valoszinuleg nem ez lenne a velemenyetek.Teny,h Elena karaktere nem a legszinesebb,de Nina igy is szerethetove tudta tenni es szint vitt az egeszbe.Ne mondja nekem egy TVD rajongo,meg az sem aki utalja Elenat,h sosem drukkolt neki,akarmilyen ugyben is.Ez pedig bizonyitja,hogy Nina igenis szepseget es izgalmat vitt a karakterebe.De ha meg igy is kritizalni szeretnetek ot,igazan a ti dolgotok,de gondoljatok meg,esetleg meg tudnatok-e kozeliteni ot a szineszet teren?Ezzel tereszetesen nem azt akarom mondani,h Ninaban tobb a tehetseg mint Angieben,hanem azt h kitartassal o meg sokra hiveti az eletbe.Mondjuk velemenyem szerint a tehetseg nem kortol fuggo,de a tapasztalat igen.Igyhat meg nehany evnyi tapasztalattal utan elkezdheted elni az almaidat.Mondjuk en is szeretnem egy komolyabb filmben latni ot,de valoszinuleg majd erre is sor kerul...
2013. március 14. 16:33 #80
hungergamesFan16
hungergamesFan16
aha

Státuszha nincs mit ennem akkor jóllakik a fantáziám
Hozzászólás: 1616
Csatolások: 1
Azonosító: 185038
"ne kritizáljátok, hanem jussatok el addig, ameddig ő"
Challenge Accepted. És akkor mire ő Angelina Jolie lesz, én Nina Dobrev leszek.

Nem. Nina Dobrev bájos, szép arca van, de ezer meg ezer ilyen lány mászkál az utcákon. Egyszerűen semmi egyedit nem tudok mondani róla. Jellemtelen, unalmas.
És a mostani karakter, amit játszik lóf*sz az igazi színészi kihívásokhoz képest! Ezért ne istenítsétek, hogy mennyire tehetséges, mert ez SEMMI! Semmi Angelina szerepeihez képest.
Angelina sokkal egyedibb. Sokkal karakteresebb az arca is, nehezebben elfelejthetőbb és tehetségesebb is.
Persze félreértés ne essék, semmi gond nincs Ninával, de ne legyetek elfogultak! Lássatok is, ne csak nézzetek!
2 felhasználónak tetszik: janet7, Pöttömke
6 oldal 1 2 3 4 5 6
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok