Justin Bieber bocsánatot kért Lindsay Lohantől
2013. március 18. 15:22
Ennek mi értelem volt ??? ki ír valamit rá pár percre ki törli
2013. március 18. 15:22
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (csutii @ 2013.03.18. 01:53)
Minek az utalkozas es az itelkezes? Nem birod Justint? Akkor ne foglalkozz vele. Nem kell leirnod, hogy csettintett es megkapta amit akart. Ott voltal? Es, ha ugy volt? Mitortenik? Mindenkinek mas adatik meg. Neki a siker, hirnev es penz. Masnak pedig etel se jut. Ez van, ez akkor se valtozna, ha Justin nem lenne hires. Ugyanakkora szegenyseg lenne. Semmi se valtozna. Az "ostoba fruskák" pedig azt szeretnek, akit akarnak. Azert lesajnalni valakit, mert rajong valakiert? OMFG, te tokeletes vagy?? atyaeg most bevernem valaki kepet. Oke, probaltam kulturalt es nyugodt lenni.:DDD DEEE, BASSZA MEG MAGAT MINDEN RETKES UTALOZO. HA UTALOD, AKKOR MENJ EL A KURVA CIKK FELETT.
Hát ahhoz képest, hogy próbáltál kulturált lenni, eléggé nem jött össze. Az utolsó mondatoddal is csak önmagadról állítottad ki a szegénységi bizonyítványodat, mindemellett én a helyedben azon szégyenkeznék, hogy tizenévesen nem tudsz helyesen írni. Mielőtt valakit elkezdesz pocskondiázni és ide nem illő szavakkal illetni, először tanulj meg helyesen írni a saját anyanyelveden! Hidd el, a hasznosra fog válni!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. március 18. 16:51
Enikő Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline |
Mondtam én hogy jo ember:)
2013. március 18. 16:53
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.26. Hozzászólás: 128 Csatolások: 0 Azonosító: 196815 offline |
Nem tudom már megnt mit kell a rosszakat mondanotok,be láthatnátok hogy ez jó cseelekedet volt.
2013. március 18. 18:06
Sajnálom,de ez az igazság:)
1 felhasználónak tetszik:
Anett Horan
2013. március 18. 19:57
Enikő Styles Az a "jó cselekedet" amikor írsz egy levelet magadról, hogy te milyen szuper vagy és semmi baj nincs veled, és nem mész rehabra, majd a végére odaírod, hogy milyen LiLo, aztán rájössz, hogy ez baromság volt(már bocs a szóért) és gyorsan törlöd, aztán ki firkantasz valami szöveget, amibe még bocsánatkérés sincs? Úgy érzem mi másképp vélekedünk a "jó cselekedetről"
2013. március 18. 20:00
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
A kis álszent. Persze, persze, utána kitörli, hogy "jó maradjon", ja...
2013. március 18. 21:53
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline |
Ez ilyen.Mindenkivel megesik az ,hogy dühében vagy felindulásában olyat ír,mond vagy tesz amit késöbb megbán ez tökéletes példája ennek.És természetesen az UJMEAD szövetkezet (utálom justint mert ez a divat) megint itt liheg a nyakában mint minden áldott cikknél.Ez már ilyen retro azthiszem még nem írtam ilyesmit,de akik igazi Justin fanok ,vagycsak tudják ki ő nem mint a lihegők,azoknak annyit mondanék,hogy ne hassa meg őket a lihegők nyomora és ne essenek őkis a lihegők közé mert ők teszik tönkre Justin-t úgy,hogy közben aztsem tudják ki ő.
2013. március 18. 21:57
numark1050új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.12. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 197693 offline |
Ja még annyit tennék hozzá,hogy akárki akármit mond a bunkóságról nyugodtan meglehet tekinteni LiLo 2012 es adónyilatkozatait,vagy akár csak azok ,,jóhírét''.Akinek meg fáj az igazság és nemismeri be az így járt.
2013. március 18. 22:12
Ilyen előfordul...miért, az itt utálkozóknak még nem volt olyan hogy hirtelen felindulásból mondtak valamit amit nem akartak? Justin is csak ember. De ő legalább rájött arra hogy hibázott...
2013. március 19. 21:49
Nos, az a nagy helyzet, hogy én személy szerint nem bírom Justin-t. Tehetséges, ezt elismerem, de nem szimpatikus, mint ember. Viszont azon el vagyok képedve, hogy egyesek milyen trágár módon tudnak beszélni róla. Nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel, de én nem igazán csípem ha a "kedvencemet" kritizálják. Mármint, persze mindenkinek meg lehet a saját véleménye -nekem is meg van-, de ezt kultúráltabb formában is le lehet írni és most nem csak az ehhez a cikkhez tartozó hozzászólásokra értem. De tényleg emberek! Nézzetek már magatokba! Mondjátok el mit gondoltok/éreztek, de arra esetleg odafigyelhetnétek, hogy másokat ne bántsatok meg vele. Na de visszatérve Justinra; ha a botrányait nézzük, pont hogy abban az instagrammos szövegben írta le, hogy ne a médiával foglalkozzatok, hanem azzal amit ő mond, mert az a biztos. Ugyanakkor az nem tetszett nekem, hogy így fényezte magát hogy ő ilyen, meg olyan jó ember, mennyire tehetséges... stb. Tényleg jó ha az embernek van önbizalma, na de ne essünk át a ló túloldalára! Az pedig, hogy megemlítette Lindsay-t, majd átírta a bejegyzést, az nem jelenti azt, hogy úgy akart tenni, mintha mi sem történt volna. Tudjátok, velem is hányszor történt már, hogy valakinek mérgemben olyat mondtam/írtam amit később megbántam?! Na és?! Beláttam, hogy tévedtem és elnézést kértem. Justin nem ezt tette?! Dehogynem! Akkor?! Ráadásul engem valamiért nagyon megérintett az a rész hogy, idézem: „Úgy kell felnőnöm, hogy az emberek néznek és kritizálnak engem minden nap.” Nyilván amikor úgymond belekezdett a karrierjébe, tisztában volt azzal, hogy a sztárságnak rossz oldalai is vannak, de nem gondolt bele, hogy ő ezt nem fogja tudni majd helyesen kezelni. Az evidens, hogy eléggé elszállt vele a ló az utóbbi időben -épp ezért nem kedvelem-, de képzeljétek magatokat kicsit az ő helyébe. Persze, ott vannak neki a rajongói és még ha először figyelmen kívül hagyta az utálkozó véleményeket, egy idő után felgyülemlik az emberben és elkezdi elhinni ezeket a rossz dolokat. Talán ha egy kicsit ki tudna kapcsolódni és elutazni valami lakatlan szigetre, ahol nem találják meg a paparazzók, észhez térne. Nem tudom. Ez a Selena dolog pedig szerintem csak olaj a tűzre. Nos nem látok bele senki fejébe, de szerintem mindenkinek el kéne gondolkoznia egy kicsit.
2013. március 19. 23:05
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline |
Oké ..és ebben hol is a bocsánatkérés? >.<
2013. március 20. 18:46
Anett nagyon jót irtál teljesen igazad van.Itt az élö példa,hogy nem csak a Belieberek védik meg Justint.Én nagyon szeretem Justint, a hibái ellenére nem kell valakit rossz embernek el könyvelni,nehéz ugy felnöni,hogy némelyik ember tönkre akarja tenni az életét,akik mindig csak kritizálják és a rosszakat mondják rola.Gondoljatok csak bele utána itéljétek meg az embert.
2013. március 21. 17:41
Szegényt nem kéne elitélni a hibái miatt,mert mindenki követ el hibákat még a legnagyobb sztárok is!!!!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.