Dohányzás: ezért füstölnek a legtöbben
2013. március 17. 17:38
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Jo kis cikk. Nalunk kul. senki sem cigizik csak a tesom meg regebben De elhagyta
2013. március 17. 17:45
Bütyispyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 138006 offline |
Orális fixáció, pót cselekvés, vagy túl sok, vagy túl kevés ideig volt szoptatva az illető.
Bár sokkal egyszerübb mindenkit, lehülyézni aki dohányzik, de mint minden más, normáktól eltérő cseleked esetéban mélyebbre kell ásni.
"Életünk első öt éve az igazán meghatározó a személyiségünk szempontjából. A gyerekek különböző pszichoszexuális szakaszokon mennek át ezekben az években. Az első év az orális szakasz, mivel a csecsemők fő örömforrása ekkor a szájuk és környéke (szopás, játékok rágcsálása, stb.)"
http://hu.wikibooks.org/wiki/Freud_%C3%A9s_a_pszichoanal%C3%ADzis
Bár sokkal egyszerübb mindenkit, lehülyézni aki dohányzik, de mint minden más, normáktól eltérő cseleked esetéban mélyebbre kell ásni.
"Életünk első öt éve az igazán meghatározó a személyiségünk szempontjából. A gyerekek különböző pszichoszexuális szakaszokon mennek át ezekben az években. Az első év az orális szakasz, mivel a csecsemők fő örömforrása ekkor a szájuk és környéke (szopás, játékok rágcsálása, stb.)"
http://hu.wikibooks.org/wiki/Freud_%C3%A9s_a_pszichoanal%C3%ADzis
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 17. 17:51
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
en utalom a cigit. minden modon..
sajnos sokan a stressz, menozes, meg csak ugy szokasbol gyujtanak ra..nagyon rosszul teszik.
Engem mar az is kiborit, ha valaki elottem megy es a fust belemjon, vagy a buszmegaloban.uhh, de merges tudok lenni.
Sajnos anyum cigizik*bar mar 2 hete nem, hajra neki!) es egyik batyam is. es en nagyon feltem oket.
sajnos sokan a stressz, menozes, meg csak ugy szokasbol gyujtanak ra..nagyon rosszul teszik.
Engem mar az is kiborit, ha valaki elottem megy es a fust belemjon, vagy a buszmegaloban.uhh, de merges tudok lenni.
Sajnos anyum cigizik*bar mar 2 hete nem, hajra neki!) es egyik batyam is. es en nagyon feltem oket.
2013. március 17. 17:52
Nagyon jó cikk lett.Én is cigizek de nem vagyok rá büszke de leszokóban vagyok.
2013. március 17. 18:00
Én mindig is utáltam a cigit, nem bírom a füstöt. Ahogy a cikk is írta, sokan a stressz miatt szívják, ami nagy baromság. Amúgy a cikk nagyon jó!
2013. március 17. 18:01
Nagyon jó cikk lett!Én nem cigizek,és nem is tervezem,hogy fogok.
2013. március 17. 18:03
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
Nagyon jó cikk lett! annp-pal nagyon is egyet értek!
2013. március 17. 18:10
hungergamesFan16aha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 1616 Csatolások: 1 Azonosító: 185038 offline |
rám igaz. mindegyik. :/
2013. március 17. 18:37
Ez tök igaz. Én például munkában cigizek szinte csak meg néha ha bulira kerül a sor, max egy szál itthon, de ennyi. Egy doboz nekem 1 hét. A stresszre semmi hatással nincs a nikotin, nálam legalábbis biztos. Egyébként a dohányos is ember, ezért nem értem miért kell minket lenézni. Én vigyázok a nem dohányzókra, ha olyan helyen vagyok, tudom kevesen vagyunk ilyenek, de ez akkor is eléggé "rasszista" dolog.
2013. március 17. 18:40
Jó cikk lett!Nem értem miértelme van a cigarettának.Ha tudják, hogy káros akkor miért cigiznek az emberek?!
2013. március 17. 18:44
Jó cikk!!!
Pinkprincess98 : van aki "divatból", párszor kipróbálta és függő lett vagy depis. de még számos egyéb oka van. van akinek egyszerűen jól esik és tojik az egészségére .
Pinkprincess98 : van aki "divatból", párszor kipróbálta és függő lett vagy depis. de még számos egyéb oka van. van akinek egyszerűen jól esik és tojik az egészségére .
2013. március 17. 18:49
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
jó cikk! nekem igazából nincs semmi bajom a cigivel.
2013. március 17. 18:51
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Én csak nagyon néha cigizek, de próbálok teljesen leszokni
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.