Aston Merrygold kijelentette, hogy szerinte a The Saturdays Anglia legsikeresebb együttese.
A teljes cikkhez kattints ide!
Aston Merrygold imádja a The Satudayst
2013. március 19. 14:33
2013. március 19. 14:36
Hát az két külön fogalom , hogy mennyire szereti , és hogy mennyire sikeres , mert Anglia legsikeresebb bandája a One Direction....
2013. március 19. 14:38
Én még nem igazán hallottam erről a 'bandáról'...
Szóval én nem tudok kritikákat mondani
Szóval én nem tudok kritikákat mondani
2013. március 19. 14:47
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
Idézet (BenceWTF @ 2013.03.19. 14:36)
Hát az két külön fogalom , hogy mennyire szereti , és hogy mennyire sikeres , mert Anglia legsikeresebb bandája a One Direction..
ez is mutatja, hogy nem attól lesz valaki sikeres, mert tehetetséges, hanem mert az ostoba emberek elkezdik sztárolni őket, mindenféle különösebb ok nélkül természetesen, és hirtelen felkapottak lesznek. kíváncsi vagyok, mikor lesznek ténylegesen, nagyok által elismertek a fiúcskák zeneileg. szerintem sosem, hiszen még a hatalmas rajongók is csak a külsőségekért képesek isteníteni őket.
a The Saturdaysről nem különösebben tudok nyilatkozni, hallottam már róluk, tényleg van egy fajta nevük - gondolom -, mert az nagy szó, ha valami pop zene eljut hozzám, hallottam is egy-két számukat még régebben, de én nem jósolok nekik nagy jövőt. nincs bennük semmi különleges, tipikus tucat. számomra legalábbis. bár Amerikánál sosem lehet tudni, lehet, hogy ők lesznek a legújabb közönségkedvenc...
2013. március 19. 14:53
Fannii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.20. Hozzászólás: 723 Csatolások: 653 Azonosító: 187982 offline |
Elég nagy hiba, hogy igazából az 1D a legsikeresebb banda... A Saturdays sokkal jobban megérdemelné, ugyanis ők valóban tehetségesek, nemcsak agyonsztárolt tinik.
Habár még a kutyák is szebben vonyítanak éjszaka, mint ahogy az 1D tagjai "énekelnek", szóval náluk mindenki jobban rászolgálna erre a címre!
Habár még a kutyák is szebben vonyítanak éjszaka, mint ahogy az 1D tagjai "énekelnek", szóval náluk mindenki jobban rászolgálna erre a címre!
2013. március 19. 15:34
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nagyon jó az ízlése!
2013. március 19. 16:38
Azért a túlzás, hogy imádja őket :S
Én nem igazán értek vele egyet, vannak a Saturdaysnél jobb együttesek is, pl a Spice Girls, az Atomic Kitten... igaz, hogy ők nem annyira mai csirkék, de mégis tehetségesebbek. Elhiszem, hogy maguktól érték el a sikereiket, de azért vannak náluk jobbak is.
Én nem igazán értek vele egyet, vannak a Saturdaysnél jobb együttesek is, pl a Spice Girls, az Atomic Kitten... igaz, hogy ők nem annyira mai csirkék, de mégis tehetségesebbek. Elhiszem, hogy maguktól érték el a sikereiket, de azért vannak náluk jobbak is.
2013. március 19. 16:45
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Szerintem is jó kis csapat
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.