Selena Gomez ismét kicikizte Biebert
2013. március 22. 14:51
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline |
phoebe96 én a helyedben utánna járnék a sztorinak mert ebből látszik,hogy nem tudsz semmit a dologról Nem justin bántotta meg hanem Selena kiakadt hogy Justin egyszerübben híresebb nála és sok lány veszi non-stopban körül
2013. március 22. 15:04
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Selena hihetetlenül szánalmas. Komolyan, nem unja még ezt a témát? Mert én már marhára. Szakítottak, most már tényleg hagyják békén egymást és lépjenek túl ezen az egészen, mert ez már az emberek könyökén jön ki.
2013. március 22. 15:58
Maite Perroni1983új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.20. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 184044 offline |
Selena tökre gyerekesen viselkedik
2013. március 22. 17:32
Adul |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 541 Csatolások: 1 Azonosító: 178786 offline |
Még egyszer meglátom azt a feliratot h "Justin Bieber/Selena Gomez már megint kicikizte exét" kidobom a szgépet az ablakon.
Magánügyük, szakítottak, már annyiszor leégették egymást, megértettük, hogy boldogok (már aki) szingliként. Köszipuszi, mehetnek!
Magánügyük, szakítottak, már annyiszor leégették egymást, megértettük, hogy boldogok (már aki) szingliként. Köszipuszi, mehetnek!
2013. március 22. 18:07
Ez a viccesnek szánt hozzászólás nálam nagyon kiverte a biztosítékot. Most kissé csalódnom kellett Selenában....
2013. március 22. 19:08
mollyka80000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.19. Hozzászólás: 277 Csatolások: 0 Azonosító: 178109 offline |
nagyon szeretem es szeretni is fogom selenat de en most nagyot csalodtam benne ! nem ertem h h lehet ennyire tapintatlan es az exerol beszelunk akivel jart akkor is ha mar nem szereti akkor sem tagadhatja h nem jart vlee ...
2013. március 22. 20:34
barbika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 196314 offline |
Most azt hiszi, ha folyton minden interjúban, és mindenhol róla beszél ,akkor nő a hírneve ?! hát ebben nagyon téved. Visszavehetne a képéből, mert túl sokat hisz magáról, mert ő a Disney-n szerepelt, ő egy botcsinálta sztár és az is marad. Mivel hogy hangja NINCS, az is biztos.
És ebből is látszik, hogy Justin-on nem tud túllépn
És ebből is látszik, hogy Justin-on nem tud túllépn
2013. március 23. 00:07
barbika1998új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 196314 offline |
http://www.youtube.com/watch?v=lzYnX4g2QNw a kis Selenácska :akit anyira istenitetek a hangja nulla az egész koncertet justin dobja fel. Nomii neked mag anyit mondok csak ,hogy ha túllépet volna rajta nem beszélt volna róla .
2013. március 23. 15:26
Nicol05új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 198406 offline |
Most komolyan, Selena nem unja?! Sokan itt Istenítitek, de a tehetsége nem ér fel Justinéval, de ezt kár volt leírnom, mert Nincs is tehetsége. A hangja egyenlő a nullával. És még őt nevezik énekesnek. Selena már nem tud mit kitalálni, hogy szerepeljen itt-ott és, hogy minden róla szóljon, meg a nagy "kicikizéseiről". Nem tudja már hogy felhívni magára a figyelmet. Ha Justin benne van a cikkben az emberek milliói felkapják rá a fejüket, de nem Selena miatt. Nem tudom mit képzel, ha azt hiszi, hogy ezzel csak növeli a rajongóinak számát vagy épp a mellette pártolók számát, hát ebben nagyon téved. Már befejezhetné a gyerekeskedéseit és túlléphetne, mert annyira elegem van belőle,és ha túllépett volna nem mindig JBieberről beszélne minden interjúban, minden cikkben,bárhol,meg hogy Justinról úgy beszél,hogy ő lenne a hibás, mindenről ő tehet, megtudnám fojtani egy kanál vízben. Addig legyél boldog amíg tudsz az lenni, mert kívánom,hogy a sajtó és a média készítsen ki, hülye picsa.
barbika1998 ott a pont!
barbika1998 ott a pont!
2013. március 23. 15:46
Humika..ne vedd sértésnek de Justin nem a világ leghíresebb embere..ugyanis nem ő áll az első helyen..meg lehet h sok lány veszi körül (ami annyira azért nem igaz)..de még is van 100000 lány aki ki nem állhatja...a 100000 lányból én vagyok például az egyik!..
2013. március 23. 15:50
Humika elment az eszed !!
Justin majdnem a legrosszab sztár
Justin majdnem a legrosszab sztár
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.