Selena Gomez ismét kicikizte Biebert
2013. március 19. 16:40
Phoebe.disneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 133 Csatolások: 0 Azonosító: 176565 offline |
SELENA IGENIS GYEREKES :"D nézzetek már rá meg hogy miket művel istenem -.- hülye picsa... sajnálom Justint hogy egy ilyen emberbe szerelmes/szerelmes volt mert hát Selena az csak kicikizi ....CSAK KÖZLÖM .. MÉG MINDIG GYEREKES SELENA.
2013. március 19. 16:42
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Elegem van ebből a nőből
2013. március 19. 16:46
pannuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 181 Csatolások: 0 Azonosító: 180253 offline |
Cikizze...ahogy jólesik...meg érdemli a kis drogos ....de már kezd ott lenni mint Taylor...Lehet látni h barátok...mind ketten cikizik a pasijukat...Régebben nem cikizte amikor jártak... Remélem h ez azt jelenti h VÉGLEGESEN vége...mert már untam ezt az egészet...Szeretem Selly-t...de most komolyan...ez már sok...-.-"
2013. március 19. 16:52
Nem az a baj, hogy elmondta megsiratta, hanem hogy konkrétan kinevette. Ebből is látszik, nincs túl még Biebsen. Bár azt sem értem ha vége van minek bolygatja a múltat? Legyenek külön boldogok. Ennyi ...
2013. március 19. 16:59
Persze Selena egy hülye kurva picsa, de dzsásztííínka egy félisten, egy szent, a világ közepe? Na és még Selly a gyerekes...dzsásztínka...nem is tudom milyen gyerekesen viselkedik...ostobaságokat csinál amit elnéznek neki mert, hogy jáj miért ne tegyük...imádjuk őt...na persze szerintem az a szánalmasság de magas fokon, Selly meg humorosra veszi a dolgokat szálljatok le a kurva, picsa egyéb jelzőkről mert dzsásztínkátok sem egy szent ember...de már lassan egy senki celebfalván.
2013. március 19. 17:05
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 offline |
Már megint egy felesleges sztori....aminek nem sok valóság alapja van, igaz, műsor volt, de ezt kell mondania....azt sokan miért nem értik meg, hogy a sztároknak azt kell csinálni, amit nekik mondanak?
2013. március 19. 17:05
Igazából nem értem, mire veri magát ennyire az utóbbi időben Selena. Mert tehetsége az még mindig egyenlő a nullával, és ha körbenéztek 11-12 éves, rózsaszín ködben élő kislánykák tartják Őt a példaképüknek. Persze, nem mondom, hogy Bieber szent, mert neki is vannak dolgai, de kettőjük közül inkább már Ő a tehetségesebb. Ha annyira érettnek tartja magát Selena, akkor nem csinál ilyet a nyilvánosság előtt. Nem értem ezt a 'szakítottunk, most egymást égetjük' dolgot..
2013. március 19. 17:06
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
Minek kell istenem ez annyira gyerekes!
2013. március 19. 17:07
Zsófi1123 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 932 Csatolások: 0 Azonosító: 189530 offline |
mikor is jelenettették be véglegesen a szakításukat?? Mert már elég régen volt és még mindig ezen van mindenki fennakadva köztük Selena és Justin is. Abba kéne már ezt a témát hagyni. Borzasztóan unalmas. És kezd picit sok lenni.
2013. március 19. 17:10
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Ezek ketten,annyira szanalmasak.Meddig fog meg ez tartanni?
Egyiknek tobb esze van mint a masiknak...Egyik hulyen oltozik es egy probababat csokolgat,csak hogy feltuno legyen,a masiknak meg mas dolga sincs mint hogy egy musorban az ex-et cikizze.Miert kell igy viselkedni?Kit jaratnak le vele es kinek csinalnak rosszat?
Engem ez annyira nem tud erdekelni,csak mar annyira unalmas,hogy masrol semm olvasni,mint errol a ket idiotarol.Lepjenek mar tul egymason...Senkit sem erdekel,h ki tud tobb sertest a masik fejehez vagni.Ha utaljak egymas,engem abszolut nem erdekel.de az milyen mar,mikor mast sem csinalnak,csak folytogatjak egymast.
Na latjatok fanok...Ok a a tinik idolljai,akikrol peldat lehet es kell is venni!!Hat akkor legyetek rajuk szornyen buszkek,es vedjetek oket,barmi aron...vagjatok egymast agyba-fobe,mert igy tenyleg hasonlitotok hozzajuk...ugyanolyan gyerekesse valtok mint ok!!!
Egyiknek tobb esze van mint a masiknak...Egyik hulyen oltozik es egy probababat csokolgat,csak hogy feltuno legyen,a masiknak meg mas dolga sincs mint hogy egy musorban az ex-et cikizze.Miert kell igy viselkedni?Kit jaratnak le vele es kinek csinalnak rosszat?
Engem ez annyira nem tud erdekelni,csak mar annyira unalmas,hogy masrol semm olvasni,mint errol a ket idiotarol.Lepjenek mar tul egymason...Senkit sem erdekel,h ki tud tobb sertest a masik fejehez vagni.Ha utaljak egymas,engem abszolut nem erdekel.de az milyen mar,mikor mast sem csinalnak,csak folytogatjak egymast.
Na latjatok fanok...Ok a a tinik idolljai,akikrol peldat lehet es kell is venni!!Hat akkor legyetek rajuk szornyen buszkek,es vedjetek oket,barmi aron...vagjatok egymast agyba-fobe,mert igy tenyleg hasonlitotok hozzajuk...ugyanolyan gyerekesse valtok mint ok!!!
2013. március 19. 17:10
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Selena .-.-"" ez csunyaa volt.-.-" JB fel a fejjel
2013. március 19. 17:16
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
selena, selena egyik lehetőséget sem hagyná ki amiben kicikizheti
2013. március 19. 17:24
Jaj,ez a Selena mennyire gyerekes,mivel vette a bátorságot és viccelődött Justinról...ja igen és nehogy elhagyjuk azt is,hogy egy "h*lye p*csa" egyes tagok szerint,jujj mert Justin maga a megtestesült érettség.Komolyan mondom a hajam tépem a sok értelemtől ami belétek szorult,emberek! (tisztelet a kivétlenek)
2013. március 19. 17:30
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
leszálhatna má Selena Justinről már régóta nincsenek együtt el kéne felejteni!!!!!!! hagyja má békén Justint és keressen magának új palit!!!!
2013. március 19. 17:37
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
hát ez is megmutatja az értelmi szintjét, azt hiszem.. -.-"
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.