Liz Lee adatlap-pályázat
2013. március 23. 17:26
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
Liz Lee
Elizabeth Lee, akit inkább Liz Lee-ként ismerünk, az ő saját valóságshow-jával tett szert a népszerűségére, a My Life As Liz-zel. Liz egy tizenéves lány, aki egy kisvárosban él Texasba. A sorozatból 2. epizód is készült. Liz a valóságshow előtt 2 kisebb szerepet is kapott.
(tudom, hogy elég kevés, de nem találtam több infót róla. )
Elizabeth Lee, akit inkább Liz Lee-ként ismerünk, az ő saját valóságshow-jával tett szert a népszerűségére, a My Life As Liz-zel. Liz egy tizenéves lány, aki egy kisvárosban él Texasba. A sorozatból 2. epizód is készült. Liz a valóságshow előtt 2 kisebb szerepet is kapott.
1 felhasználónak tetszik:
PinkPoison
2013. március 23. 17:33
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline |
Idézet (CrazyHeartx3 @ 2013.03.23. 17:26)
Liz Lee
Hát ez még az alapkövetelménynek se felel meg, ez édes kevés ahhoz, hogy megkapd a lapot.
Egyébként én találtam róla rengeteg infót, szóval van róla információ bőven, de nekem nem szándékom megszerezni a lapját.
2013. március 23. 18:01
Sziasztok!
Mivel eddig csak egyszer nyertem pályázatot, gondoltam, megpályázom Liz lapját, hátha sikerül :$ Köszi a lehetőséget! (tudom, fura, h pont én pályázok... )
Amit tudni kell Róla
Liz Leet a közönség az MTV sorozatából, a Liz vagyok című dokumentumfilmből ismerhetik. A sorozat hatalmas sikert aratott, és két évadot készítettek belőle. Liz a sorozat előtt más produkciókban is szerepelt már, jelenleg azonban nem készül új produkcióval.
Életrajza
Életéről röviden
Pontos születési dátuma nem ismert, de annyi biztos, hogy Texasban született, Burleson városában, és ott is nőtt fel. Testvére nincs ugyan, de rengeteg a barátja, akikre testvéreként tekint. Barátai többsége nem lány, hanem fiú. Liz elmondta egyszer, hogy ő fiúk között sokkal jobban érzi magát, mint lányok között, hiszen a fiús dolgok jobban vonzzák. Például szeret képregényt olvasni, és gördeszkázni, és szerepjátékokat játszani, minthogy plázába menjen, és sminkekről beszéljen. Egy igazi lány barátja mégis van, ez pedig nem más, mint Taylor Terry, aki a Liz vagyok sorozatban is szerepelt.
Karrierje
Liz Lee tulajdonképpen egy valóságshow szereplő: műsora, a Liz vagyok egy valóságshow, amit dokumentumfilmszerűen mutatnak be. Ezt angolul „mockumentary” néven neveznek, de magyarban nincs megfelelője.
Az első évadban megismerhettük Liz életét, a barátait, az iskoláját, és persze az ellenségeit is.
A második évadban Liz elköltözött Texasból New Yorkba.
Felröppent a hír, lesz a történetnek harmadik évada, de nem valószínű, mivel a második évadzáró epizódja 2011. május harmadikán került vetítésre, valamint Liz ezt a Facebookon is megerősítette.
Érdekesség, hogy Liz a dokumentumfilm előtt más produkciókban is szerepelt: 2007-ben a Neal Cassidy című filmben Ellen Brown szerepét kapta meg, két évvel később pedig Az eltűnt személy című sorozatban alakította egy csavargó szerepét.
2010-ben producerként is tevékenykedett
Ruhakollekció
Tavaly röppent fel a hír, hogy Liznek minden ruháját, amit a Liz vagyok sorozatban viselt, meg lehet majd vásárolni. A ruhadarabokat online, Liz e-bay oldalán lehet megkaparintani.
Érdekességek
Leginkább csak fiúbarátai vannak.
Nagyon szereti a képregényeket
Az eredeti hajszíne sötétbarna.
Egyszer producerként is dolgozott.
A valódi születésnapja sosem került nyilvánosságra.
A Liz vagyok egyes jelenetei meg lettek rendezve, ezt Liz saját maga vallotta be.
Úgy érzi, az emberek egy rendkívül furcsa, démonikus lánynak gondolják.
A Liz vagyokból kiderül, hogy a főszereplő rengeteg mindent tud a Star Warsról - ez azonban nem igaz.
Azzal vádolják, hogy a mai napig drogfüggű. Egy internetes oldal legalábbis ezt állítja a lányról.
Filmográfia
Sorozat
2010-2011
Liz vagyok - Saját maga
Egyéb szerepek
2007
Neal Cassidy - Ellen Brown
2009
Az eltűnt személy - Vasúti hajléktalan
Mivel eddig csak egyszer nyertem pályázatot, gondoltam, megpályázom Liz lapját, hátha sikerül :$ Köszi a lehetőséget! (tudom, fura, h pont én pályázok... )
Amit tudni kell Róla
Liz Leet a közönség az MTV sorozatából, a Liz vagyok című dokumentumfilmből ismerhetik. A sorozat hatalmas sikert aratott, és két évadot készítettek belőle. Liz a sorozat előtt más produkciókban is szerepelt már, jelenleg azonban nem készül új produkcióval.
Életrajza
Életéről röviden
Pontos születési dátuma nem ismert, de annyi biztos, hogy Texasban született, Burleson városában, és ott is nőtt fel. Testvére nincs ugyan, de rengeteg a barátja, akikre testvéreként tekint. Barátai többsége nem lány, hanem fiú. Liz elmondta egyszer, hogy ő fiúk között sokkal jobban érzi magát, mint lányok között, hiszen a fiús dolgok jobban vonzzák. Például szeret képregényt olvasni, és gördeszkázni, és szerepjátékokat játszani, minthogy plázába menjen, és sminkekről beszéljen. Egy igazi lány barátja mégis van, ez pedig nem más, mint Taylor Terry, aki a Liz vagyok sorozatban is szerepelt.
Karrierje
Liz Lee tulajdonképpen egy valóságshow szereplő: műsora, a Liz vagyok egy valóságshow, amit dokumentumfilmszerűen mutatnak be. Ezt angolul „mockumentary” néven neveznek, de magyarban nincs megfelelője.
Az első évadban megismerhettük Liz életét, a barátait, az iskoláját, és persze az ellenségeit is.
A második évadban Liz elköltözött Texasból New Yorkba.
Felröppent a hír, lesz a történetnek harmadik évada, de nem valószínű, mivel a második évadzáró epizódja 2011. május harmadikán került vetítésre, valamint Liz ezt a Facebookon is megerősítette.
Érdekesség, hogy Liz a dokumentumfilm előtt más produkciókban is szerepelt: 2007-ben a Neal Cassidy című filmben Ellen Brown szerepét kapta meg, két évvel később pedig Az eltűnt személy című sorozatban alakította egy csavargó szerepét.
2010-ben producerként is tevékenykedett
Ruhakollekció
Tavaly röppent fel a hír, hogy Liznek minden ruháját, amit a Liz vagyok sorozatban viselt, meg lehet majd vásárolni. A ruhadarabokat online, Liz e-bay oldalán lehet megkaparintani.
Érdekességek
Leginkább csak fiúbarátai vannak.
Nagyon szereti a képregényeket
Az eredeti hajszíne sötétbarna.
Egyszer producerként is dolgozott.
A valódi születésnapja sosem került nyilvánosságra.
A Liz vagyok egyes jelenetei meg lettek rendezve, ezt Liz saját maga vallotta be.
Úgy érzi, az emberek egy rendkívül furcsa, démonikus lánynak gondolják.
A Liz vagyokból kiderül, hogy a főszereplő rengeteg mindent tud a Star Warsról - ez azonban nem igaz.
Azzal vádolják, hogy a mai napig drogfüggű. Egy internetes oldal legalábbis ezt állítja a lányról.
Filmográfia
Sorozat
2010-2011
Liz vagyok - Saját maga
Egyéb szerepek
2007
Neal Cassidy - Ellen Brown
2009
Az eltűnt személy - Vasúti hajléktalan
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Amanda Bynes fogyni kezdet az egészségi állapota miatt
Megnyílt az állapotáról.