Justin Bieber után az exbarátnőt figurázza ki Ashley Bensonnal: ezúttal Selena Gomez az áldozat.
A teljes cikkhez kattints ide!
James Franco kiparodizálta Selena Gomezt
2013. március 25. 22:14
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Úgy látszik a csillag a hírös Walk of Fame-n nem térítette észhez ezt a tökfej Fránkót. Mi a francnak foglalkozik Justinnal és Selenával? Nagyon nagyon epic ez a vidi egyébként is. Komoly ember nem adná ilyenhez a nevét viccből sem, max jó mélyre elrejti a fiókjában..
2013. március 25. 22:22
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Miért nem próbálja meg már hanyagolni az ilyen Selenát meg a társait? Észhez térhetne már. Hagyja a tehetséget nem igénylő sztárokat!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 25. 22:27
Diccivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.12. Hozzászólás: 360 Csatolások: 0 Azonosító: 169110 offline |
Szerintem szánalmas eleve ez a Justin-Selena nyáladzás, de akik még szánalmasabbak azok akik eme csodálatos videoban szerepelnek. Ismételten csak annyit fűznék hozzá, h ez a James Franco debil, hány éves???azért nem véletlen h ilyen fiatal(?) csajokkal érzi jól magát. Rendben ha valaki gyerekes, de ez minden csak nem vicces.
2013. március 25. 22:35
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Nekem ez tetszett. Kellően szarkasztikus mégsem eléggé ahhoz hogy felháborító legyen. Én végigröhögtem, szerintem nagyot szólt. Nem csak ti nem értékelitek a poént, sokan vannak még rajtatok kívül is, akinek nem tetszik ..
2013. március 25. 22:49
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline |
Szerintem ennek a videonak az uzenete Selena fele az hogy Justinnal jart eddig aki egy lany volt es most mar itt lenne az idelye hogy talaljon egy igazi ferfit en ebbol ezt vettem ki csak egy kicsit meghumorizalva az uzenetet.
2013. március 25. 22:53
Mivel annak ideén megkaptam a magamét, mert nímandnak neveztem, holott továbbra sem tudnék mondani egy filmet tőle, ezért ezt most kihagynám.
De ez tulajdonképpen mi is akar lenni? Feltünési fiszketegség?
Igaz, az eredeti klippet sem értettem a maga rózsaszín hányásával, és ezt a "verziót" sem értem. Cover-nek nem cover, szóval ezt úgy nem tudom értékelni, ezt tényleg a feltünési fiszketegség kategóriába tudnám csak besorólni.
Viccesnek nem vicces, illetve, ha igen, akkor rohadt magasan van az én humorérzékem küszöbe, és ez egy nagyon piti kis poén lenne.
De ez tulajdonképpen mi is akar lenni? Feltünési fiszketegség?
Igaz, az eredeti klippet sem értettem a maga rózsaszín hányásával, és ezt a "verziót" sem értem. Cover-nek nem cover, szóval ezt úgy nem tudom értékelni, ezt tényleg a feltünési fiszketegség kategóriába tudnám csak besorólni.
Viccesnek nem vicces, illetve, ha igen, akkor rohadt magasan van az én humorérzékem küszöbe, és ez egy nagyon piti kis poén lenne.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Pöttömke
2013. március 25. 23:23
Hű, hát, ilyet mi is tudunk csinálni barátnőmmel, ha nagyon unatkozunk. Bár nem értem, ez most mi a jó Isten akar lenni, mert ez minden, csak nem vicces.
2013. március 25. 23:48
Nagyon elavultnak tartom ezt a dolgot, oké poénra kéne venni de gyakorlatilag nem vicces. Ez a home videó stílus meg borzalmas.
2013. március 25. 23:52
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Hátööö...Csak én nem érzek ebben semmi különöset? Forgattak egy csomó halál unalmas jelenetet és alávágták Selena számát. Cseppet sem vicces, de még izgalmas sem
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. március 26. 05:33
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
)))))))))))))) csak ennyi
2013. március 26. 06:35
Nem volt szerintem vicces... Csak egy sima, átlagos videó számomra.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.