A zöld teától hullottak ki a nő fogai
2013. március 26. 18:07
IamPrincessBeautiful rose in the dark. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 1917 Csatolások: 0 Azonosító: 176523 offline |
Akkor is iszok. Néha nem árt.
2013. március 26. 18:13
Bérces DánielSeth Rollins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.12. Hozzászólás: 3239 Csatolások: 120 Azonosító: 180109 offline |
Nem szoktam teát inni hála az égnek de ez elég bizarr!
2013. március 26. 18:15
Én nagyon veszélyes mennyiségben iszom a teát, de szerencsére a zöldet nem szeretem.
2013. március 26. 18:36
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Ez nagyon durva. !! Naponta iszom teát. Mondjuk nem zöldet.
2013. március 26. 18:38
Minden teát imádom Szerintem hülyeség,
JÓ , lehet benne igazság tudom igazak a leírtak de ez attól is függ , hogy kire hogyan hat.
Az angolokkal miért nem történi ez , azok rengeteg teát isznak , meg ha 1-2 csészével megiszunk egy nap az nem gáz de ha egy kancsóval minden nap az már gáz
Meg ez csak a tea függőség miatt van , szerintem ritka a tea függő
JÓ , lehet benne igazság tudom igazak a leírtak de ez attól is függ , hogy kire hogyan hat.
Az angolokkal miért nem történi ez , azok rengeteg teát isznak , meg ha 1-2 csészével megiszunk egy nap az nem gáz de ha egy kancsóval minden nap az már gáz
Meg ez csak a tea függőség miatt van , szerintem ritka a tea függő
2013. március 26. 18:41
Remélem nem igaz,mert ha igen...akkor pár éven belül nem lesznek fogaim. xD
2013. március 26. 18:46
Én rengetek teát iszok, mondjuk a zöld teát nem szeretem. Kellemes volt ilyet olvasni miközben teát iszok.
2013. március 26. 18:47
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
A teát én is nagyon szeretem, de valahogy a zöld tea sosem ízlett, csak a Nestea zöldteáit iszom, viszont azokat nagyon szeretem. Habár az valószínűleg teát sem látott soha életében. Átlagosan suliba sárga teát viszek (Liptont), mert azt tartom a legfinomabbnak a citrommal és mézzel együtt, de nem vetem meg a különböző gyümölcsös teákat sem. Most nemrég kellett innom igazi fekete grúz teát. Utálom - az egész olyan keserű, mint a kávé és még cukrot sem rakhattam bele, csak citromot, mert hát a cukor az serkenti a bélmozgást, nekem meg pont annak a csökkentésére volt szükségem. Majdhogynem az ihatatlan kategóriát súrolja, bár a Normolyth-féle elektrolit portól még mindig jobb egy foknál, mert attól aztán tényleg behány az ember, annyira rossz. Kettőnél több tasakot abból sem ittam, pedig teába kevertem. Nagyon sok teát iszok, de én is max egy-két filtert áztatok, attól függ, hogy milyet iszok. Habár a zöld teát utálom, így ettől nem kell tartanom, de igen, a cikkben szóban forgó hölgy nem tudta, hogy hol a határ, és gondolom olyan erősre megfőzte, mint a kávét, aztán abból benyakalt napi három litert. Hát nem is csodálom, hogy szétmentek a fogai. Ez nagyon durva mennyiség.
2013. március 26. 18:59
Ezért is fontos a mértékletesség,hogy mindig mindenből csak egy bizonyos mennyiséget fogyasszunk.Én is imádom a teát de megjegyezném,hogy NEM a Nesteát szoktam fogyasztani mint oly sokan,pedig nem is tudják,hogy műanyag . Mindenesetre én nem hinném hogy a zöld tea fogyasztásától a fogak egy idő után kihullanának.Habbár nem lehetetlen.Érdekes és gondolkodtató cikk,köszönjük Courtney!
2013. március 26. 19:18
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nyílván nem egészséges,ha egy nap megiszik vagy 10 bögrével,de ha naponta 1-2 bögrével megiszol,attól még semmi bajod nem lesz.A cikkben írták,hogy az a nő függő volt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.