A reptéren vetkőzött Justin Bieber
2013. március 26. 21:26
Wercsikee |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.10. Hozzászólás: 768 Csatolások: 10 Azonosító: 138428 offline |
most komolyan.. mi ertelme van annak h a nadragodat lehuzod a szepen szolva tokodig (segged aljaig.. ki hogyan szokta ) ???? valamelyik fiu nagyon magyarazza el ezt nekem
2013. március 26. 21:26
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Biztos megunta a pólókat
2013. március 26. 21:27
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Az egy dolog, hogy a koncertjein levetkőzik, hiszen nyilván a rajongói díjazzák érte, de hogy az utcán és egy reptéren is lekapja a felsőjét nekem már sok. Szerintem azok az emberek, akik mondjuk nem belieberek nem igazán vevők arra, hogy lássák a felsőtestét és hogy aznap épp milyen alsógatya van rajta. A falra tudnék mászni azoktól, akik a combjukig húzzák fel a nadrágot, mert az olyan menő, ha kint van a fél segge.
2013. március 26. 21:28
Csak a szokásos feltűnési viszketegsége a kis Tajgetosz-pozitívnak.
De semmi baj, pár év és leszállnak a golyói és/vagy túllövi magát. Bármelyik is legyen, nem sokáig fogunk hallani felőle.
De semmi baj, pár év és leszállnak a golyói és/vagy túllövi magát. Bármelyik is legyen, nem sokáig fogunk hallani felőle.
2013. március 26. 21:30
x Maite_Sandra xanxious kitty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.10. Hozzászólás: 3074 Csatolások: 76 Azonosító: 143003 offline |
Ez most tényleg érdekelt. A botrányai mindig érdekelnek... -.-
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline |
Most erre mit lehet mondani?-.-
Pofikaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.19. Hozzászólás: 710 Csatolások: 0 Azonosító: 196356 offline |
Nos, úgy tűnik, néhányótoknak nem ártana elmenni egy szemészhez.. Azt én sem értem ,miért kell félmeztelenül mászkálnia az utcán. Viszont hogy nem lenne jó teste? hát nézzük csak:
szerintem azokat én kockáknak nevezném, de ha nektek attól jobb, hogy szapulhatjátok, legyetek boldogok
szerintem azokat én kockáknak nevezném, de ha nektek attól jobb, hogy szapulhatjátok, legyetek boldogok
2013. március 26. 21:33
Idézet (Pofikaa @ 2013.03.26. 21:30)
Nos, úgy tűnik, néhányótoknak nem ártana elmenni egy szemészhez.. Azt én sem értem ,miért kell félmeztelenül mászkálnia az utcán. Viszont hogy nem lenne jó teste? hát nézzük csak:
Csak a miheztartás végett: bármelyik Gipsz Jakabnak ilyen lesz a teste, ha lefogy. Semmivel sem fittebb, mint az átlag.
2013. március 26. 21:43
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Idézet (ZitaTwilight @ 2013.03.26. 21:08)
Holnap felveszek egy szegecses pólót, és az iskolafolyosó közepén leveszem, csak mert én akkora világsztár és tehetség vagyok.
Félreértés ne essék, Én sem bírom a gyereket
2013. március 26. 21:43
Szegényke eléggé meg van zakkanva... Persze arról szó sincs, hogy bánom a "póló nélküli" korszakát. De tuti, hogy nem minden oké nála. Sose volt egy észlény de régebben tudott viselkedni..
2013. március 26. 21:49
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Dömi26 @ 2013.03.26. 21:46)
hát az egy dolog, hogy félmeztelenül mászkál mindenhol, mert feltűnési viszketegsége van,de egy nadrágtartóval valaki igazán megdobhatná...
Az a valaki inkább egy plazmatévével dobja meg, mint a pasit a reklámban... vagy egy zsákkal, amit a fejére húzhat.
2013. március 26. 21:51
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Pofikaa @ 2013.03.26. 21:30)
Ööö... biztos én vagyok ízlésficamos és ferdehajlamú fórumozó egyed erre felé, de nálam a férfiasság nagyon nem itt kezdődik. Bíbőr nagyjából úgy néz ki, mint az imént a konyhából hozott fogvájó. Semmi izom, semmi kisugárzás, amire még rá is tesz az borzasztó púpos testtartás, amit produkál. Lehet, hogy jobban mutatna, ha kihúzná magát, de lehet ez sem javítana sokat a dolgon. Most hasraütésszerűen Michael Shanks-t tudom felhozni példának, a gyengébbek kedvéért ő játszotta anno a Csillagkapuban Dr. Daniel Jacksont, és az a csávó azért néz ki valahogy. Mellette bíbőr lazán elbújhat, és csak egy sorozat színészt mondtam. Hol van még Bale, Jackman és társai, akik tényleg vonzó fazonok.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.