Hát .. ezt nem vesszem be én szerintem is csak kamu szerintem nagy hülye aki ezt beveszi !!!!
Justin ilyet nem tenne !!!!
Justin Bieber leköpte, megfenyegette a szomszédját
2013. március 27. 22:11
gizike1998 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 773 Csatolások: 337 Azonosító: 156036 offline |
2013. március 27. 22:19
Azért én ebbe nem vagyok teljesen biztos. Egyáltalán nem védeni akarom Justin-t, de nekem ez a sztori kicsit túlfűszerezettnek tűnik; de ha meg tényleg így történt, akkor eléggé szánalmas és gusztustalan viselkedés volt..
2013. március 27. 22:19
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
és ez a kislányok példaképe?! szép..
2013. március 27. 22:25
Humika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 603 Csatolások: 2 Azonosító: 179015 offline |
Én csak itt röhögök magamba és nézem megint mit irtak itt ... uramisten ennek a cikknek a fele kb hiányzik :DDD És nem köpte le!Ezt csak SY írja... sehol máshol nem ..hát nem furcsa?! Néha szánalmas mit ki nem tudnak találni az emberek és a másik hohy a hülyék el is hiszik D xDD
Ma sem csalódtam az emberekben D
Ma sem csalódtam az emberekben D
2013. március 27. 22:26
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Ma Bieber, holnap meg megint Sel jön egy újabb paródiával, és ez így folytatódik majd. Halleluja
2013. március 27. 22:45
miley900Cyrus Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 1363 Csatolások: 82 Azonosító: 164097 offline |
azért nem kell mindent elhinni. ki tudja... lehet ez is olyan mint a "terhes vagyok JB-től szitu" most nem azért, hogy védjem, mert nem szeretem, sőt, de akkor is.
2013. március 27. 22:50
Nem tudom mennyi igaz a cikkből, de igazságalapja biztosan van. Mondjuk én Bíbertől nem is vártam mást, mostanság nagyon elszaladt vele a ló....
2013. március 27. 22:59
Idézet (gizike1998 @ 2013.03.27. 22:11)
Hát .. ezt nem vesszem be én szerintem is csak kamu szerintem nagy hülye aki ezt beveszi !!
Justin ilyet nem tenne !!
Justin ilyet nem tenne !!
Dehogy is tenne.. Ő a messiás, a földreszállt angyal, az Isten, elvégre csak egy drogos, perverz, pedomaci, nyálas majom, nem? Komolyan, térjenek már észhez a fanok! Ennyire ne hódoljatok be ennek a f*kának, csak magatokat járatjátok le..
2013. március 27. 23:25
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
Idézet (JazmynBelieber @ 2013.03.27. 21:44)
Mintha a mai 19évesek többsége nem ezt mondaná.Nem tudom mit kell verni a nyálatokat,csak azért,mert nem szimpi nektek a gyerek.Kutyák vagytok ...
már bocsi, miről is beszélünk? én is 19 éves vagyok, de eszembe nem jutna leköpni a szomszédomat, de még az ellenségemet sem, meg ilyen obszcénul sértegetni valakit, aki valószínűleg idősebb nála! és hát, bocs hogy ezt én közlöm veled, de te vagy a "kutya" amiért ilyen primitíven fogod fel a dolgokat, mert annyira "szereted" ezt a beképzelt, pofátlan, tehetségtelen majmot!
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. március 27. 23:27
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Egy ideig jókat szórakoztam ezeken a bíbörös cikkeken, de nem lehetne leredukálni a számukat mondjuk heti egyre, úgy mint a vándájreksönét? Idegesít, hogy mindenhol ez a nyomi ömlik az arcomba, és hetek óta csak arról a nagy "botrányairól" van szó, pedig csak egy egyszerű tiszteletlen, ostoba kölyök, akire ráférne egy-két atyai pofon, hogy tanuljon másokkal szemben egy kis tiszteletet és alázatot. Irritál már nagyon a feje.
Na, ez a probléma, hogy minden tizenkilenc éves ezt csinálja, akik már majd, hogy nem felnőttek! Őszinte elismerésem a hozzászólás megírásához, mert újabban bebizonyítottátok, hogy az ember már egy haldoklóban lévő faj. Bár a korod nincs kiírva, de gondolom tizenöt alatt lehetsz. Fárasztó, hogy miket ki nem találtok ti, rajongók. Persze, azért utálom őt, mert nem szimpi. Nem, csak egy marha nagy tahó, akinek nem ártana részt venni egy-két illemtantórán. De, ha neked ez a normális, képzelem, hogy milyen lehet az illemtudásod és a modorod...
Idézet (JazmynBelieber @ 2013.03.27. 21:44)
Mintha a mai 19évesek többsége nem ezt mondaná.Nem tudom mit kell verni a nyálatokat,csak azért,mert nem szimpi nektek a gyerek.Kutyák vagytok ...
Na, ez a probléma, hogy minden tizenkilenc éves ezt csinálja, akik már majd, hogy nem felnőttek! Őszinte elismerésem a hozzászólás megírásához, mert újabban bebizonyítottátok, hogy az ember már egy haldoklóban lévő faj. Bár a korod nincs kiírva, de gondolom tizenöt alatt lehetsz. Fárasztó, hogy miket ki nem találtok ti, rajongók. Persze, azért utálom őt, mert nem szimpi. Nem, csak egy marha nagy tahó, akinek nem ártana részt venni egy-két illemtantórán. De, ha neked ez a normális, képzelem, hogy milyen lehet az illemtudásod és a modorod...
2013. március 27. 23:33
Tamynavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.13. Hozzászólás: 325 Csatolások: 0 Azonosító: 163822 offline |
nem vágom... hogy lehet hogy ez a gyerek bármit csinál, állandóan bevédik... akkor is ha fenyegetőzik, akkor is ha a p*cséről énekel, akkor is ha elküldi a saját rajongóját melegebb éghajlatra.. persze lehetnek ezek kamuk is, de annyi ilyen van, hogy nem tudom őket nem figyelembe venni...
2013. március 27. 23:33
nincsmegoldasvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.20. Hozzászólás: 126 Csatolások: 0 Azonosító: 158844 offline |
Idézet (Oszika @ 2013.03.27. 22:59)
Dehogy is tenne.. Ő a messiás, a földreszállt angyal, az Isten, elvégre csak egy drogos, perverz, pedomaci, nyálas majom, nem? Komolyan, térjenek már észhez a fanok! Ennyire ne hódoljatok be ennek a f*kának, csak magatokat járatjátok le..
ennek a fókának??? komolyan nem tudom, hogy mire gondoltál, de ezen most tök nevettem:D egyébként tényleg szánalmas, hogy sokan mennyire védik, amikor napról napra egyre jobban beigazolódik, hogy mekkora egy szaralak ez a Justin!
2013. március 27. 23:42
theminawweúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 196121 offline |
és most kérdezem meg magamtól hogy tényleg ezért a buziért vagdosták fel rajongók ezrei a karjukat? egy könnycseppet nem ejtenék egy ilyen beképzel hólyagért!!! -.-
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.