Megjelent a Little Mix és Missy Elliott közös dala
2013. március 28. 21:40
Elég lagymatag girlband az biztos. 4 pózer tucat-tanult hanggal. Az a Perry pedig olyan koravén kinézetű. Missy helyében szóba sem álltam volna velük a mihez tartás végett.
2013. március 28. 21:48
Idézet (Lady Suzy @ 2013.03.28. 20:21)
Pedig nem az eredetihez lesz, hanem a Missy-s változathoz. "Just seen the video and I cried my eyes out can't believe I made my dream come true I have my idol missy Elliot in our new video aghhh jesyx" (x). Szerintem azért jó lesz ez így, de majd meglátjuk.
Pedig mennyire megörültem mikor megtudtam,hogy ehhez a számhoz lesz klipjük,mert imádom.De így max hang nélkül nézem meg,nagyon nem tetszik.
2013. március 28. 21:51
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
Norah te nagyon hülye vagy miaz hogy lagymaqtag??tisztitcsd ki a füled ..meg mi az hogy perrie koravén kinézeti örülnél ha igy nézhetnél ki..-.- meg am mi az hogy valakivel ne állunk szóba mie ez az óvi??D
2013. március 28. 21:51
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
amugy nagyon tetszik ) <3
2013. március 28. 21:55
amugy meg szerintem bizzátok missy eliot-ra hogy kinek a számába fog reppelni ) mert szerintem ha ti azt mondjátok neki hogy miért pazarolja magát rájuk hidjétek el leszarná )
2013. március 28. 22:06
Drága vagy. Főleg, hogy olyan szavakkal dobálózol, aminek a jelentésvésel sem vagy tisztában. Oké, kitisztítom a fülem, de ez a dal akkor sem fog tetszeni, de cserébe nyelvtanozz napi 3-4 órát, mert siralmas a helyesírásod. Talán kevesebbet kéne nézni a Minimaxot. Hidd el, hogy nem szeretnék úgy kinézni, meg vagyok magammal elégedve. Legalább koromnak megfelelően nézek ki.
2013. március 28. 22:40
Idézet (YQŁQ @ 2013.03.28. 22:29)
norah má bocs h bele szólók, de ha nem tetszik akkor minek törődsz velük szard le én is leszarom azt ami nekem nem tetszik
Azért „törődik” vele, mert ez egy fórum, és bárki elmondhatja a véleményét, legyen az pozitív vagy negatív. Törődj bele
2013. március 28. 22:45
Idézet (YQŁQ @ 2013.03.28. 22:29)
norah má bocs h bele szólók, de ha nem tetszik akkor minek törődsz velük szard le én is leszarom azt ami nekem nem tetszik
El vagy tévedve. pl. azért, mert ez nem rajongói oldal és nem vagyok csordaszellem. Mellesleg eléggé alpári egy lány lehetsz. Elég volt egy mondatod, ezt leszűrni. Milyen szépen, nőisesen tudod magad kifejezni.
2013. március 29. 06:56
noramadafakavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 496 Csatolások: 11 Azonosító: 185373 offline |
nekem nem tetszik .
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.