Starity

Justin Bieber visszavonul?

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 29. 16:16 #201
Hailie95
Hailie95
Ani_1D

StátuszSome people are blessings in your life, some are lessons.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7221
Csatolások: 0
Azonosító: 158900
En teljesen megertem ot.
O is hibazik, meg egy 50 eves is tud siman hibazni. Justin meg erni es tanulni fog sokat. Nagyon sajnalom amin atment elozo 2 honapban :/ Rossz ilyeneket olvasni. Es eltudom hinni, milyen rossz lehet, hogy sokan azt hiszik egy bekepzelt, nem torodom gyerek, azt kozbe milyen sok szep dolgot csinalt mar..aki nem ismeri szemelyesen ne szoljon be neki. Meg aki hisz minden pletykanak az az o baja.

Amugy akarmennyire szeretem sok dalat, es latni kepeket, felveteleket rola, en sztem legjobb lenne ha visszavonulna legalabb fel evre.
Egy kicsit szabaduljon meg a cimlapok, fotosok elol. Legyen csak csaladjaval, menjen el nyugodt helyekre.
Ahogy o is mondta meg fiatal, es rengeteg ideje van.
Sokkal izgibb lenne ha egy hasznos szunet utan ujra berobbanna egy jo szammal vagy valami smileeee.gif
Hajra Justin.
2013. március 29. 16:22 #202
belieber
belieber
Tumblr girl*

Státuszmy tumblr: http://semmisembiztoscsakavaltozas.tumblr.com/
Hozzászólás: 2101
Csatolások: 18
Azonosító: 175940
Sztemis jot tenneneki egy kis pihenés,de persza nem örökké.Hanem csak pár honapra.!Jol fontold meg Justin.!<333
2013. március 29. 16:26 #203
kendall2531
kendall2531
visszatérő vendég
Hozzászólás: 187
Azonosító: 168245
Bocsánat akit megbántok, de szerintem is jobb lenne egy kicsit elvonulnia a világ elől elmenni egy csendes helyre és gondolkozni azon, hogy mihez kezd.
2013. március 29. 16:26 #204
Petrawook
Petrawook
little dhampir

StátuszBazinga!
Hozzászólás: 1030
Csatolások: 46
Azonosító: 188362
igen-igen nagyon jót tenne neki egy kis pihenés....jóóóóóó sokáig biggrin.gif
2013. március 29. 16:34 #205
sewenteen
sewenteen
Kapitány Úr

Státuszvakarom a végbelem nánánáná
Hozzászólás: 1138
Csatolások: 632
Azonosító: 129210
Igazából én amúgy se hallanék róla semmit, ha nem lennék fent ezen az oldalon, de még a zenéit se nagyon hallom/látom (én meg úgy engem keresek rá)
2013. március 29. 16:41 #206
- törölt felhasználó -    
Igaza van......................smileeee.gif
2013. március 29. 17:02 #207
VictorieLeon01
VictorieLeon01
unikornis♥

Státuszoff
Hozzászólás: 1918
Csatolások: 368
Azonosító: 172377
ez volt élete legjobb döntése, remélem legalább 80 évig szünetet tart...
2013. március 29. 17:10 #208
RainbowRawrr.
RainbowRawrr.
visszatérő vendég

Státusz#secretlyaussie
Hozzászólás: 114
Azonosító: 187209
Nyugodtan! meghajolo.gif
2013. március 29. 17:15 #209
Rekka2
Rekka2
Mrs.Styles♥xx

StátuszI'm addicted to you...♥
Hozzászólás: 1492
Csatolások: 43
Azonosító: 179702
Pihenje ki magat. Jooo sokaig. XD
2013. március 29. 17:21 #210
JustinDócy
JustinDócy
új tag

StátuszI'm not fucking Justin Bieber. You motherfuckers.-Billie Joe Armstrong <3
Hozzászólás: 12
Azonosító: 143870
tyűha, most olyan "oltásokat" kaptam! xD
Nos..: D visszaírnék az összes válaszra amit kaptam.
Normális esetben nem nagyon beszélek így, de sokan nagyon felhúztak
Lehet fújjogni, meg szidni engem is meg Justint is, de sajnos egyikünket sem hatja meg :')
Állítólag ti "felnőtt módjára" viselkedtek.
idézet:

"Sajnos nincs olyan szerencsénk és örömünk, hogy ez megtörténjen. Ha még is, akkor olyan feldobott leszek és visszatérek a hitembe. Nem fogja többet boldogítani a világot. Az tuti. A másik rossz oldala, hogy biztos lesz valaki, aki ugyanilyen nyálas és nyikhaj, szégyentelen, szánalmas."
-írja ezt egy directioner. no comment.
Én abszolút toleráns vagyok, egy bizonyos szintig. De miután fröcsögnek a kommentjeitek trágár/obszcén/undok/nagyképű megnyilvánulásoktól, ezeket nem kötelességem lenyelni.
Tudjátok mit? Magasról teszek arra, hogy ki mennyire utálja őt, de senki nem kötelez arra, hogy a vele kapcsolatos cikkeket olvassátok, és beszólogassatok! Én talán 15 évesen vagyok annyira normális, hogy ha utálok is valakit, nem oltogatom az adatlapja meg a róla szóló cikkek alatt kommentben. Nekem nem poén, hogy mások kedvencét kritizáljam. Még hogy ÉN nem vagyok érett. Nézzetek már magatokra!
Amúgy nem gondolom, hogy vissza kéne vennem magamból, mert úgy érzem, jogosan vagyok felháborodva. Aztán megint lehet köpködni rám. Én így gondolom.

ancsa12 írta: na ne röhögtess mér csak bibőrke érhet el valamit az életbe vagy mi ??? És tudod mi a bajom hogy nem birom a fejét túl van sztárolva a tehetség nem itt kezdődik egy nyávogja a Baby-t oszt csű mi lesz velünk ha elmegy ?? tudod mi örülni fogunk hogy nem fogjuk látni mitől lenne jobb bibőt mint én ?? max van egy csomo 5-12 éves rajongója ja meg túl van sztárolva amugy semmi több kit érdekel hogy selena gomezzel járt tudjuk de már nem és megmondta sel apukája is hogy a kis kapcsolatukba sel hordta a nadrágot .Figyelj én nem fogom Justin példáját követni hanem sokkal jobbat és nem csak ő lesz a SZTÁR !! a cikkről annyit hogy isten adná megváltás lenne 20 év múlva amugy is el lesz felejtve és a nagy szivéről annyit hogy nem hiszem"
- ahelyett, hogy itt lógsz Starity-n, inkább vegyél magánnyelvtanórákat. -.- az egész hozzászólásodban hiányoztak ékezetek/írásjelek... Tanulj meg írni!
Darkness írta: U.I.: kicsillagoztam néhány szót, hogy elküldhessem az üzenetet, és én személy szerint nem gyökér, hanem féreg vagyok
- Ne játszd a majmot, mások is idéztek csillagozás nélkül..[/b]
dope200 írta: Szóval ne reménykedj annyira , hogy 10 év múlva férj és feleség lesztek! biggrin.gif
[b]- Semmiféle beteges vágyat nem táplálok Justin iránt. [b]*unottan tapsol*
Gratulálok. Mióta szeretnéd elsütni ezt a poént? Mert már majdnem frappáns volt. wink.gif[/b]
Candy_attack írta: Szóval ne legyél annyira elszállva se magadtól, se a kis "példaképedtől", mert egyikőtök sem menő. ^^ Ja, és beszélj tisztességesen, értelmes felnőtt módjára a többi fórumozóval, ha már úgyis olyan nagylánynak tartod magad...
- Nem tartom magam "nagylánynak". Te pedig gondolom nem tartod magad valami felsőbbrendű személynek, hogy megmondd, hogy beszéljek.. dry.gif
Azt hiszem, ezzel lereagáltam minden nekem szóló kommentet.
2013. március 29. 17:39 #211
- törölt felhasználó -    
NEM AKAROM HOGY VISSZA VONULJON!!!!!! sad.gif
De ha úgy gondolja hogy jót tesz neki akkor menjen! <3 <3
2013. március 29. 17:46 #212
Violent13
Violent13
visszatérő vendég
Hozzászólás: 297
Azonosító: 134440
Na hát, jó sok minden lehet itt olvasni. biggrin.gif
Én egyáltalán nem kedvelem a kis Justint, sőt... volt is már egy két kommentem az illetlen gyerekekes viselkedés miatt, és ezeket a kommenteket olvasva úgy éreztem, írnom kell.
JustinDócy, elhiszem, hogy sért az, amit a kedvencedről, bálványodról mondtak, de el kell azt fogadnod, hogy minden éremnek két oldala van. Minden egyes embernek joga van nyilatkozni a véleményéről, bármilyen is legyen az. Engem is bánt, ha a személyes bálványomat sértegetik, vagy pocskondiázzák, de leszarom, az ő szívük joga, miben, kiben hisz. Én tudom, mennyire jó ember, és hogy mennyire megváltoztatta az életem, és csak ez számít.
2013. március 29. 17:53 #213
Darkness
Darkness
Misanthrope Vegan

StátuszHamarosan frissittem a sztáradatlapokat
Hozzászólás: 8003
Csatolások: 8879
Azonosító: 175987
Idézet (JustinDócy @ 2013.03.29. 17:21)
tyűha, most olyan "oltásokat" kaptam! xD
Nos..: D visszaírnék az összes válaszra amit kaptam.
Normális esetben nem nagyon beszélek így, de sokan nagyon felhúztak
Lehet fújjogni, meg szidni engem is meg Justint is, de sajnos egyikünket sem hatja meg :')
Állítólag ti "felnőtt módjára" viselkedtek.
Én abszolút toleráns vagyok, egy bizonyos szintig. De miután fröcsögnek a kommentjeitek trágár/obszcén/undok/nagyképű megnyilvánulásoktól, ezeket nem kötelességem lenyelni.
Tudjátok mit? Magasról teszek arra, hogy ki mennyire utálja őt, de senki nem kötelez arra, hogy a vele kapcsolatos cikkeket olvassátok, és beszólogassatok! Én talán 15 évesen vagyok annyira normális, hogy ha utálok is valakit, nem oltogatom az adatlapja meg a róla szóló cikkek alatt kommentben. Nekem nem poén, hogy mások kedvencét kritizáljam. Még hogy ÉN nem vagyok érett. Nézzetek már magatokra!
Amúgy nem gondolom, hogy vissza kéne vennem magamból, mert úgy érzem, jogosan vagyok felháborodva. Aztán megint lehet köpködni rám. Én így gondolom.
Darkness írta: U.I.: kicsillagoztam néhány szót, hogy elküldhessem az üzenetet, és én személy szerint nem gyökér, hanem féreg vagyok 
- Ne játszd a majmot, mások is idéztek csillagozás nélkül..

Nem állok le senkit sem védeni, mert biztos vagyok abban, hogy hamarosan ők is válaszolnak. smileeee.gif
Lehetsz akármilyen ideges, jogosan, vagy jogtalanul, ha nem szoktál káromkodni, akkor visszatudod magad fogni, főként írásban. Éretlen, én? Sok mindenek el lehet engem hordani, de kettőnk közül nem én vagyok az életlenebb rolleyes.gif Nézek 'magamra'? Én ruhát látok, amit a Te 'kedvenced' gyakorta elfelejt viselni pardon.gif
Köszönöm, hogy ily módon jellemeztél engem rohog.gif Úristen, nem engedte elküldeni az üzenetemet a rendszer, a Te szavaid miatt, ezért most tényleg játszom a majmot lol2.gif
2 felhasználónak tetszik: Winnie Sweetie, Lizania
2013. március 29. 17:57 #214
Pofikaa
Pofikaa

StátuszLiam Dunbar <3
Hozzászólás: 710
Azonosító: 196356
Nagyon szeretem, és sajnálnám, ha visszavonulna egy kis időre, de jót tenne neki sad.gif heart.gif
2013. március 29. 17:58 #215
JustinDócy
JustinDócy
új tag

StátuszI'm not fucking Justin Bieber. You motherfuckers.-Billie Joe Armstrong <3
Hozzászólás: 12
Azonosító: 143870
Violent13
Végre valaki! smileeee.gif Valaki tud oltogatás, sértegetés nélkül negatív véleményt kifejteni. Köszönöm szépen. Ennek őszintén örülök. smileeee.gif
2013. március 29. 17:59 #216
fannika6
fannika6
visszatérő vendég

StátuszImádlak Justin Bieber!! életem szerelme ;) <3 örökkön örökké LOVEEEEE
Hozzászólás: 327
Azonosító: 184299
jaj imádom Justint! hát lehet hogy jól jönne neki a pihenés de csak egy pár hétre <3
2013. március 29. 18:02 #217
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
Felőlem nyugodtan.wink.gif
2013. március 29. 18:17 #218
Enikő Styles
Enikő Styles
visszatérő vendég

StátuszOne Direction Forever:)
Hozzászólás: 128
Azonosító: 196815
Én is nagyon imádom.Egy kis pihenést megérdemelne ennyi balhé után,de ne sokáig,mert Justin Nélkül üres és unalmas minden:)
2013. március 29. 18:20 #219
olívia005
olívia005

StátuszStay TRUE! Stay YOU! ♥
Hozzászólás: 1390
Csatolások: 215
Azonosító: 155353
szerintem ráférne egy kis pihenés.... ˘.˘
2013. március 29. 18:25 #220
- törölt felhasználó -    
Nem szeretem Justin-t, igyekszem nem meghallani a róla szóló híreket, de amennyi botránya volt az elmúlt időben. Értem én, hogy fiatal, de azért a bolondságnak is vannak határai. Ha minden igaz, akkor a drogok is egy ilyen határ... Egy kicsit szét van csúszva. Itt az ideje egy kis pihenésnek. Olyan fél, vagy egy év. Amennyit jónak talál, aztán újult erővel belevághat a munkába, és sértheti tovább a fülünket smileeee.gif
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok