Idézet (JustinDócy @ 2013.03.29. 17:21)
- ahelyett, hogy itt lógsz Starity-n, inkább vegyél magánnyelvtanórákat. -.- az egész hozzászólásodban hiányoztak ékezetek/írásjelek... Tanulj meg írni!
Te sem írsz jobban nála. Tudtommal a mondatkezdő betűket nagybetűként írjuk le.
-
Idézet (JustinDócy @ 2013.03.29. 17:21)
Tudjátok mit? Magasról teszek arra, hogy ki mennyire utálja őt, de senki nem kötelez arra, hogy a vele kapcsolatos cikkeket olvassátok, és beszólogassatok! Én talán 15 évesen vagyok annyira normális, hogy ha utálok is valakit, nem oltogatom az adatlapja meg a róla szóló cikkek alatt kommentben. Nekem nem poén, hogy mások kedvencét kritizáljam. Még hogy ÉN nem vagyok érett. Nézzetek már magatokra!
Amúgy nem gondolom, hogy vissza kéne vennem magamból, mert úgy érzem, jogosan vagyok felháborodva. Aztán megint lehet köpködni rám. Én így gondolom.
Amúgy nem gondolom, hogy vissza kéne vennem magamból, mert úgy érzem, jogosan vagyok felháborodva. Aztán megint lehet köpködni rám. Én így gondolom.
Tényleg nem jogosít fel senkit senki, de éppen ez az. Szabad a véleménynyilvánítás abban az esetben, ha kulturált módon történik meg. És bárhogy is nézem, 'szinte' csak neked volt olyan hozzászólásod, amiben obszcén szó volt (és olyan fajtából, amivel másokat megsértesz, persze, előtte volt pl. egy + jel).
Nekünk sem poén, hogy valakit ennyire nem kedvelünk. De, ahogy mondtam, ez csak véleménynyilvánítás.
Ez nem köpködés, csupán vita. A kettő teljesen különbözik.