Starity

Justin Bieber visszavonul?

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 29. 18:35 #221
Winnie Sweetie
Winnie Sweetie
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 911
Csatolások: 86
Azonosító: 197706
Idézet (JustinDócy @ 2013.03.29. 17:21)

- ahelyett, hogy itt lógsz Starity-n, inkább vegyél magánnyelvtanórákat. -.- az egész hozzászólásodban hiányoztak ékezetek/írásjelek... Tanulj meg írni!

Te sem írsz jobban nála. Tudtommal a mondatkezdő betűket nagybetűként írjuk le. rofl.gif
-
Tudjátok mit? Magasról teszek arra, hogy ki mennyire utálja őt, de senki nem kötelez arra, hogy a vele kapcsolatos cikkeket olvassátok, és beszólogassatok! Én talán 15 évesen vagyok annyira normális, hogy ha utálok is valakit, nem oltogatom az adatlapja meg a róla szóló cikkek alatt kommentben. Nekem nem poén, hogy mások kedvencét kritizáljam. Még hogy ÉN nem vagyok érett. Nézzetek már magatokra! 
Amúgy nem gondolom, hogy vissza kéne vennem magamból, mert úgy érzem, jogosan vagyok felháborodva. Aztán megint lehet köpködni rám. Én így gondolom.

http://24.media.tumblr.com/bd241692a2f95ba4f2ae5fa3b1aae9ad/tumblr_mk3ppfQCLY1s8fv6wo8_500.gif

Tényleg nem jogosít fel senkit senki, de éppen ez az. Szabad a véleménynyilvánítás abban az esetben, ha kulturált módon történik meg. És bárhogy is nézem, 'szinte' csak neked volt olyan hozzászólásod, amiben obszcén szó volt (és olyan fajtából, amivel másokat megsértesz, persze, előtte volt pl. egy + jel).
Nekünk sem poén, hogy valakit ennyire nem kedvelünk. De, ahogy mondtam, ez csak véleménynyilvánítás.
Ez nem köpködés, csupán vita. A kettő teljesen különbözik.
5 felhasználónak tetszik: Darkness, Jolie_77, Beyla, Im a SlaveForBritney, Lizania
2013. március 29. 18:36 #222
- törölt felhasználó -    
Felőlem nyugodtan.
2013. március 29. 18:49 #223
one.diractionfan1
one.diractionfan1
új tag

StátuszProfessional Cindrella.
Hozzászólás: 27
Csatolások: 0
Azonosító: 193772
Oooh nem szeretnem, hogy vissza vonuljon. Igaz csinal sok hulyeseget de kinem. Mindenki hibazik ki kisebbet ki nagyobbat o nagyobbat hibazott de azert nem kene elitelni hiszen o is csak egy 19 eves srac igaz, hogy egy tehetseges 19 eves srac, de o sem tokeletes hiszen senki sem az.
2013. március 29. 18:50 #224
szandi2012
szandi2012
új tag

Státusz♥ Selenator Forever ♥
Hozzászólás: 64
Azonosító: 193665
Nem is kellvisza térnie
2013. március 29. 18:51 #225
gizike1998
gizike1998

Státusz❤❤❤JUSTIN DREW BIEBER IMÁDLAK ❤❤❤
Hozzászólás: 773
Csatolások: 337
Azonosító: 156036
Remélem jól ki piheni magát és hamar vissza tér az a kedves sexy aranyos fiú biggrin.gif Nem baj ha az életbe hibázunk hiszen abból tanulunk biggrin.gif
És Justin nagyon jó példakém biggrin.gif
2013. március 29. 18:54 #226
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
tyűha, most olyan "oltásokat" kaptam! xD
Nos..: D visszaírnék az összes válaszra amit kaptam.
Normális esetben nem nagyon beszélek így, de sokan nagyon felhúztak
Lehet fújjogni, meg szidni engem is meg Justint is, de sajnos egyikünket sem hatja meg :')
Állítólag ti "felnőtt módjára" viselkedtek.
idézet:

"Sajnos nincs olyan szerencsénk és örömünk, hogy ez megtörténjen.  Ha még is, akkor olyan feldobott leszek és visszatérek a hitembe. Nem fogja többet boldogítani a világot. Az tuti. A másik rossz oldala, hogy biztos lesz valaki, aki ugyanilyen nyálas és nyikhaj, szégyentelen, szánalmas." 
-írja ezt egy directioner. no comment.
Én abszolút toleráns vagyok, egy bizonyos szintig. De miután fröcsögnek a kommentjeitek trágár/obszcén/undok/nagyképű megnyilvánulásoktól, ezeket nem kötelességem lenyelni.
Tudjátok mit? Magasról teszek arra, hogy ki mennyire utálja őt, de senki nem kötelez arra, hogy a vele kapcsolatos cikkeket olvassátok, és beszólogassatok! Én talán 15 évesen vagyok annyira normális, hogy ha utálok is valakit, nem oltogatom az adatlapja meg a róla szóló cikkek alatt kommentben. Nekem nem poén, hogy mások kedvencét kritizáljam. Még hogy ÉN nem vagyok érett. Nézzetek már magatokra!
Amúgy nem gondolom, hogy vissza kéne vennem magamból, mert úgy érzem, jogosan vagyok felháborodva. Aztán megint lehet köpködni rám. Én így gondolom.

ancsa12 írta:  na ne röhögtess mér csak bibőrke érhet el valamit az életbe vagy mi ??? És tudod mi a bajom hogy nem birom a fejét túl van sztárolva a tehetség nem itt kezdődik egy nyávogja a Baby-t oszt csű mi lesz velünk ha elmegy ?? tudod mi örülni fogunk hogy nem fogjuk látni mitől lenne jobb bibőt mint én ?? max van egy csomo 5-12 éves rajongója ja meg túl van sztárolva amugy semmi több kit érdekel hogy selena gomezzel járt tudjuk de már nem és megmondta sel apukája is hogy a kis kapcsolatukba sel hordta a nadrágot .Figyelj én nem fogom Justin példáját követni hanem sokkal jobbat és nem csak ő lesz a SZTÁR !! a cikkről annyit hogy isten adná megváltás lenne 20 év múlva amugy is el lesz felejtve és a nagy szivéről annyit hogy nem hiszem"
- ahelyett, hogy itt lógsz Starity-n, inkább vegyél magánnyelvtanórákat. -.- az egész hozzászólásodban hiányoztak ékezetek/írásjelek... Tanulj meg írni!
Darkness írta: U.I.: kicsillagoztam néhány szót, hogy elküldhessem az üzenetet, és én személy szerint nem gyökér, hanem féreg vagyok 
- Ne játszd a majmot, mások is idéztek csillagozás nélkül..[/b]
dope200 írta: Szóval ne reménykedj annyira , hogy 10 év múlva férj és feleség lesztek! biggrin.gif
[b]- Semmiféle beteges vágyat nem táplálok Justin iránt. [b]*unottan tapsol*
Gratulálok. Mióta szeretnéd elsütni ezt a poént? Mert már majdnem frappáns volt. wink.gif[/b]
Candy_attack írta: Szóval ne legyél annyira elszállva se magadtól, se a kis "példaképedtől", mert egyikőtök sem menő. ^^ Ja, és beszélj tisztességesen, értelmes felnőtt módjára a többi fórumozóval, ha már úgyis olyan nagylánynak tartod magad...
- Nem tartom magam "nagylánynak". Te pedig gondolom nem tartod magad valami felsőbbrendű személynek, hogy megmondd, hogy beszéljek.. dry.gif
Azt hiszem, ezzel lereagáltam minden nekem szóló kommentet.

Olyan jókat szórakozok azon, hogy milyen buta vagy, hogy csak úgy ihajj!XD Én is szívesen beoltottalak volna, de előttem egy páran megtették, így úgy gondoltam, hogy csak elgondolkozol a dolgokon, de úgy látszik tévedtem. Rajtad nem csak, hogy mi, de még az agyátültetés sem segítene...
3 felhasználónak tetszik: Darkness, Lizania, Winnie Sweetie
2013. március 29. 20:19 #227
NinaScene
NinaScene
Bitch please, I'm Boss!

StátuszOhh, hogy hagynál már békén végre, Imádom, hogy süket vagy és nem lépsz még le..
Hozzászólás: 1187
Azonosító: 172971
Ja 2hónapot kap. addig pihenje ki magát.smileeee.gif) xd
2013. március 29. 20:44 #228
Hajni98
Hajni98
visszatérő vendég

StátuszK*rvajó évadzáró volt :O ♥ #PLL
Hozzászólás: 342
Azonosító: 164756
Nyuuuuuuuugodtan kipihenheti magát ^^
2013. március 29. 21:14 #229
JustinDócy
JustinDócy
új tag

StátuszI'm not fucking Justin Bieber. You motherfuckers.-Billie Joe Armstrong <3
Hozzászólás: 12
Azonosító: 143870
Beyla írta: Én is szívesen beoltottalak volna, de előttem egy páran megtették, így úgy gondoltam, hogy csak elgondolkozol a dolgokon, de úgy látszik tévedtem.

Miért, ki oltott be? : D
Amúgy nincs min elgondolkodnom. Elmondtam a véleményem. Ahogy mások. Lőjetek le érte..
2013. március 29. 21:42 #230
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
nem tudom mit kell ezen annyit pattogni..-.- ha nem szeretitek akkor nem kell olvasva..vagy mi.. és nem kell kommentálni..;3 én sem szidom a föl alá Selenát..vagy Kristen Stewartot (vagy hogy van írva)..smileeee.gif az is igaz hogy mindenkinek van véleménye..de néha jobb hallgatni..smileeee.gif
2013. március 30. 01:13 #231
Lizania
Lizania
lied

Státusz"Színház az egész világ, és színész benne minden férfi és nő"
Hozzászólás: 3169
Csatolások: 1228
Azonosító: 163471
Hajajajajj...De jót lehet itt szórakozni rohog.gif
"Nem vagyok naív, csak nem gondolkodok gyerekként... Benőtt a fejem lágya... És azt látom hogy, egymást majmoljátok... Mondtam nekem sem a favoritom, de veletek ellentétben: kis elkényeztetett hülyék, én emberként viselkedek, én Justin helyett titeket köpködnélek, hogy milyen szánalmasak vagytok, és hogy titeket a cirkuszban kéne mutogatni...
Bár belátom, ti rendíthetetlenül hülyék vagytok!!! Pás..."

Húha, bagoly mondja verébnek, hogy nagy fejű? rofl.gif Az, hogy sokan egy véleményen vagyunk még nem jelenti azt, hogy egymást majmoljuk. Nem favouritod? Akkor miért van a 3. helyen a kedvenc sztárjaid között? Magadat égeted le vele, mi csak jót szórakozunk rohog.gif Nos olvasd már végig a mondatodat! Azt mondod emberként viselkedsz, de Justin helyett minket köpnél le. Neked ez az emberi viselkedés??? Ha igen sürgősen fordulj egy pszichológushoz azt ajánlom. A drága megjegyzéseidet olvasva amúgy azt csodálom, hogy még nem küldtek pár napos pihenőre pardon.gif
"Ha nem értetek a zenéhez és nincs hozzá fületek akkor inkább ne is fűzetek az énekhangjához semmit."
Khm, majd pont te fogod eldönteni, hogy ki mennyire ért a zenéhez...Gondolj már bele egy kicsit, hogy a többség nem szereti Justinkát. Akkor a fél világ nem ért a zenéhez? omg.gif Mellesleg az, hogy 2 órás késéssel érkezik a koncertjére, mert fontosabb neki belőnie magát és playback-el "előad" pár számot még nem jó. Most elkezdhetném, hogy bezzeg az én kedvenceim simán végigvisznek élőben egy több órás koncertet, de minek? Azon túl, hogy majdnem ugyanaz a nevünk ( unsure.gif ), kb semmi hasonlóság nincs kettőnk között, tehát igazán hülyeség rámondani ráadásul egy csomó tagra, hogy nem értünk a zenéhez omg.gif
3 felhasználónak tetszik: Darkness, Beyla, Winnie Sweetie
2013. március 30. 01:25 #232
- törölt felhasználó -    
Úgy legyen smileeee.gif biggrin.gif
2013. március 30. 01:26 #233
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (JustinDócy @ 2013.03.29. 21:14)
Beyla írta: Én is szívesen beoltottalak volna, de előttem egy páran megtették, így úgy gondoltam, hogy csak elgondolkozol a dolgokon, de úgy látszik tévedtem.
Miért, ki oltott be? : D
Amúgy nincs min elgondolkodnom. Elmondtam a véleményem. Ahogy mások. Lőjetek le érte..

Mondjuk kapásból öt tag.XD Áhh, hagyjuk! Tudod a vélemény nyilvánítás nem a másik ócsárlásából és szidásából áll. blink.gif Édesanyádhoz is így szólsz otthon? Szerintem először végy a kezedbe egy szappant, mosd ki a szádat és utána talán beszélhetünk véleménynyilvánításról, mert amit te lenézően idefirkáltál, az nagyjából olyan messze volt a vélemény nyilvánítástól, mint Washington DC Tokiótól. Igazából nem is a véleményed tartalmával volt a probléma, hanem a stílusoddal, és ahogyan láthatod, a reakciók alapján sokan ezt nem tudják tolerálni...
2 felhasználónak tetszik: Lizania, Darkness
2013. március 30. 10:42 #234
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7748
Azonosító: 151350
pihenje csak ki magát..legalább addig sem kell hallgatni hogy milyen hülyeségeket csinál.. dry.gif
2013. március 30. 12:32 #235
- törölt felhasználó -    
én sajnálom Justint még fiatal bármelyik embernek jár egy kis szórakozás.
2013. március 30. 13:28 #236
barbyyy
barbyyy
DV&LM♥VINAI♥

Státuszi hate you, but i love you.
Hozzászólás: 6158
Azonosító: 165850
lehet hogy jó ötlet hogy kicsit eltűnjön... akkor lehet tisztában látná a dolgokat smileeee.gif és ennek örülnék smileeee.gif
2013. március 30. 17:24 #237
Csucsu
Csucsu

StátuszOlvasom kedvenc oldalam, a Starity-t :)
Hozzászólás: 795
Azonosító: 185134
Jó lenne ha eltűnne már a francba smileeee.gif
2013. március 30. 20:00 #238
Szandika 98.
Szandika 98.
új tag
Hozzászólás: 2
Azonosító: 192721
Nekem mindig is Ő lesz a példaképem.wink.gif)<33
2013. március 30. 21:19 #239
blackstar15
blackstar15
visszatérő vendég

StátuszNow I'm a warrior,I'm stronger than I've ever been.
Hozzászólás: 359
Azonosító: 190645
Ja,egy fiatal srác,aki nem mellesleg végtelenül pofátlan,tapló,elkényeztetett és ha ez még nem lenne elég,a világ legnagyobb egoistája is.Igen Justin,szerintem is "csak egy fiatal srác" vagy.wink.gif
2013. március 31. 12:05 #240
Nikcy0212
Nikcy0212
új tag

Státusz♥♥♥ Justiiin
Hozzászólás: 34
Azonosító: 197799
Ha nem szeretitek nem kill oltani!! Mk indenkinek Megan a vèlemènye ezt okè , de ha nem Jon be nem kell oltani!!! Pihenjen es aztannegy ujabb album mal tèrjen vissza!!! Jöjjön magyarorszagra ès èn akkor leszeke a legbpoldogabb!!!
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok