Starity

Justin Bieber visszavonul?

14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 05. 13:20 #261
Naomiiiiiii
Naomiiiiiii
új tag

StátuszJustiiiiiin <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 23
Csatolások: 0
Azonosító: 191910
Mondjuk talán meg lehetne nézni hogy két évesen hogy dobolt kézzel egy konyhaszéken. Aztán 9 évesen a virtuóz bobszólóit. Olyanokat, amilyenekre ti irigykedő kutyák, soha a büdös életben nem lesztek képesek. Nem a Baby klipje alapján kellene megítélni ezt a fiút meg felületesen kezelni, hanem a dolgok mögé látni ha már az emberek túlnyomó többsége olyan tehetségesnek és mélyérzésűnek mondja magát. Legyenek is azok! Az hogy erre a fiúra nem a megfelelő ember talált rá, és Usher meg a kis bandája egy "nyálas" tinipopsztárt faragtak belőle 12 évesen, az ellen ő nem tehetett SEMMIT. azt hitte hogy az álmai válnak valóra, de valójában nem azt a különlegességet hozták ki belőle ami igazából ő. De még egyszer mondom, mit tehet ez ellen egy 12 éves fiúcska? Vagy akár az édesanyja aki sosem mozgott ilyen körökben?
Mondjuk azért megnézném a képeteket fordított esetben ha a fél világ kígyót békát kiáltott volna rátok, már rég öngyilkosok lennétek. Én azt mondom hogy ha ti nemlétezésetekkel járna jobban a világ, kedves gyűlölködő mocskok, és nem az övével. Mert ő zenét ad, és igen boldoggá tesz pár millió lányt, akik őt szeretik helyettetek. De ti csak utálkoztok. mert az menő. De meg lehet jegyezni hogy akinek problémája van ezzel a fiúval, annak inkább legyen problémája azzal az őt futtató bandával, akik ezt csinálták belőle és akik dróton rángatják, akik nem engedték akkor neki, hogy azokat a különlegességeket csinálja, amikhez a világon ő és még csak pár ember ért!
2013. április 05. 17:06 #262
Luci
Luci
visszatérő vendég
Hozzászólás: 126
Azonosító: 178973
A TRAGÉDIÁK hozzátartoznak az élethez. Tragédia? És akkor mi van? Hagyjuk abba? Dobjuk be a törölközőt? Hát nem! Ha úgy érzed, hogy kész, a szíved megszakad, akkor is harcolnod kell, de állatira, hogy érezd, életben vagy. Szenvedsz, fáj, hát ilyen az élet. Összezavarodtál és félsz? Helyes. Legalább valami mindig eszedbe juttatja, hogy valahol a jövőben vár rád valami jó, amiért érdemes harcolni.
2013. április 11. 15:45 #263
kidrapray
kidrapray
új tag
Hozzászólás: 4
Azonosító: 199964
Sohasem értettem , és nem is fogom megérteni soha ,hogy miért írnak olyanok kommentet valamihez vagy valakihez akit nem szeretnek..O.o
Naomiiiiiiii-nak teljes mértékben igaza van. Kevés olyan ember van a földön akinek akkor sikere van mint neki.
Már kiskorában dobolt ,gitározott, a sorsa előre meg lett írva.2007.1.15 regisztrált egy csoda a Youtube-n kidrauhl néven. És az élete az egyik pillanatról a másikra megváltozott,Scooter felfedezte. Az ,hogy a Baby száma olyan sok dislike-t kapott semmit sem jelent ,ugyanis fiatal volt akkor még.A mostani zenéi annál inkább kedveltebbek.
Másfél hete voltam a bécsi koncertjén és első sorból néztem végig őt ,eszméletlen az a siker amit ő ,így pár év alatt elért, nagyon színvonalas koncert volt ,és vele találkozni ,szinte hihetetlen,hogy sikerült.
Kíváncsi vagyok ,hogy azoknak akik szidják őt ,hogyan esne az ha valaki azt mondaná nekik ,hogy te utolsó "buzi" meg,hogy bújj el te tehetségtelen senki ...
Gondolkozzatok el!! milyen rosszul eshet neki ez sad.gif
Sejtem mit érezhet , ugyanis én is énekeltem már egy egész suli előtt ,valamint kevesebb mint 200 ember előtt ,tudom nem sok minden,de mégis...
De nagyon rossz érzés volt az ,hogy mikor lejöttem a színpadról pár utállom vagy csupán akik irigyelnek egyből avval jöttek nekem ,hogy mit akarsz te ? ez egy Rihanna szám volt, én azt hittem csak valami macskanyávogás ?? neked még hangod sincsen !! ,pedig szerintem nemigaz ,ha már önkritikát írok ,mert szinte mindenkinek tetszett és szerintem jó hangom van anyukám, nagymamám énekes volt
...És tényleg nem ártana Justinnak egy kis szünet ,mert már nem bírja magán hordani ezt a sikert és nem azért csináll furcsaságokat mert bolond ,hanem mert elege van a paparazzik-ból meg abból ,hogy mindenki rá van kattanva ... !!
2013. április 19. 17:55 #264
Tori1101
Tori1101
visszatérő vendég

StátuszMusic is my life
Hozzászólás: 184
Azonosító: 200397
Én nem akarom hogy vissza vonuljon!!!!! sad.gif de ha jót tesz neki akkor tegye!! sad.gif
2013. augusztus 12. 19:59 #265
Szandikaa1998
Szandikaa1998
új tag
Hozzászólás: 59
Azonosító: 191186
bármit is tesz, nekem akkor is Ő marad a példaképem<3
2013. augusztus 21. 15:46 #266
Debci
Debci
új tag

Státusz♥belieber forever♥
Hozzászólás: 18
Azonosító: 209824
Justinnak teljesen igaza van: "Fiatal vagyok még, és sokszor hibázok. Ez is része a felnőtté válásnak. Csak egy fiatal srác vagyok, aki szeret szórakozni, szerintem ebben semmi rossz sincsen."
2013. december 21. 11:54 #267
Ritaa827
Ritaa827
új tag
Hozzászólás: 16
Azonosító: 214115
Szerintem csak megint a figyelem középpontjában akar lenni -amit el is ért. Egyik ismerősöm mesélte ezt, beírtam a keresőbe, hogy "Justin Bieber visszavonul", és vagy ezer oldalt kiadott -ha nem többet-, ami erről szólt. Tehát, ismét magára vonta a figyelmet, amivel ismét nem ért el mást, csak, hogy megint őt fogja követni/fotózni mindenki. Grat.
14 oldal 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok