Idézet (matita @ 2013.03.29. 08:09)
Szerintem teljes mértékben igaza van ! Csak egy tini. Ő is hibázhat , csak őt ezekután egy csomóan elítélik ! Mint pl ti it ! Nem vagytok a helyzetében és fogalmatok sincs mit él át,de persze trendből egyből szidni kezditek ! Nem tom, hogy pl ti, hogy reagálnátok az ő helyében ! Szerintem jót tenne neki egy kis pihenés.
Szerinted én nem tudom, milyen, ha mindenki legszívesebben leköpne, ha szavak nélkül is érzed, hogy mennyien gyűlölnek? Képzeld csak, nem 'trendből' szidom őt, egyszerűen azért, mert rászolgált, a sok idióta felemelte őt, a kisgyerekek pedig el is hitték, hogy ér valamit, nem is lenne vele semmi bajom, ha nem állandóan csinálná a botrányokat, mert nem azzal van baj, ha szereted, hanem azzal, hogy ő és társai állandóan csinálják a botrányokat, és azzal a zenének nem nevezhető akármivel minden mást kiszorítanak a médiából (pedig a kiszorítottak, akik 'nem cukipofák', vagy esetleg negyven-hatvan évesek, sokkal jobban megérdemelnék). Tininek tini, hát mennyen szépen csak vissza az iskolába...