Justin Bieber visszavonul?
2013. március 29. 12:39
belieber4ever |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.11. Hozzászólás: 657 Csatolások: 0 Azonosító: 193770 offline |
en naggyon szeretem!!! de jo otletnek tartom, h visszavonuljon
2013. március 29. 12:39
ABBAManiaEuropean |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.01. Hozzászólás: 2126 Csatolások: 85 Azonosító: 159879 offline |
"...vagy folytatja karrierjét egy új albummal és esetleges turnéval, vagy egy kis időre visszavonul..."
Utóbbit tegye, viszont ne kicsi időre, hanem örökre!
Utóbbit tegye, viszont ne kicsi időre, hanem örökre!
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 29. 12:41
Idézet (Gregory20 @ 2013.03.29. 12:38)
Oszika: Látom nem érted. De nem baj, hódolj csak az új divatnak, de ha már köpködsz, próbálj meg okosan, elhiszem hogy fáj de használd azt az izét a fejedben... Engem jóembernek neveltek, bár most legszívesebben megütnélek úgy hogy egyből helyre áll az eszed... Gondolkozz... Gondolom téged sem random köpködő divatbetyárnak neveltek oda haza..
Beszélj/írj ilyen hangnemben otthon, kedvesem. Ott bizonyára megértik..
2013. március 29. 12:42
Gregory20új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.24. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 196746 offline |
Norah: Nem vagyok naív, csak nem gondolkodok gyerekként... Benőtt a fejem lágya... És azt látom hogy, egymást majmoljátok... Mondtam nekem sem a favoritom, de veletek ellentétben: kis elkényeztetett hülyék, én emberként viselkedek, én Justin helyett titeket köpködnélek, hogy milyen szánalmasak vagytok, és hogy titeket a cirkuszban kéne mutogatni...
Bár belátom, ti rendíthetetlenül hülyék vagytok!!! Pás...
2013. március 29. 12:42
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (numark1050 @ 2013.03.29. 12:15)
Kíváncsi vagyok,hogy mit fog lépni vissza e vonul és pihen,vagy sem.Olvasgattam itt de megintcsak az írók 70% a utálkozó Justint utálom mert eza divat elködösült szemü senkik írása.Csak ha ennyire divatmajmok vagytok,tudnám mit kerestek ezen az oldalon és miért olvassátok Justin híreit.Amúgy az,hogy visszavonul egy időre közelsem jelenti azt,hogy végleg sőt a média méginkább ráfog szállni,hogy kiderítse mit kezd majd magával addig,szóval a pihenésből nemlessz semmi.Ha albumot ír vagy turnézni indul akkor meg a legjobb teljesítményt fogja nyújtani.Amúgy meg Justin jó ember csaképp kamasz és élni sem hagyják,azért viselkedik úgy ahogy (akiknek ez nem magyarázat azok meg nőjenek fel és gondolkodjanak).Akik cikizik elsem tudják képzelni milyen stresszes élete van a médiának köszönhetően (megtetőzve azzal,hogy a magánéletéről semmit sem tudunk ki tudja mi is van vele,mire is koncentrál igazán).Szóval biztos vagyok benne,hogy akárhogy is dönt jólfog dönteni.(Tisztelet a kivételnek aki azért utálja Justint mert utálja nem mert ez a divat)
Tetszik, amikor valaki úgy mondja meg a frankót, hogy gőze sincsen a dolgokról. Most ez az új szlogenetek, hogy azért utáljuk ezt a nyomit, mert divat? WTF?! Ha a divat szerint mennénk olyan birka üzemmódban, akkor szalonna gomez lenne a kedvencük a vándájreksönös nyomikkal együtt, de, ha esetleg eszedbe jutott volna az utálkozók profiljára rámenni, akkor a kedvencekből leszűrhetnéd, hogy nem divat utálat megy, csak sokaknak az ingerküszöbe nem áll meg ezeknél a mai tinisztár nyikhajoknál, valamint egy páran azért jóval idősebbek, mint ti. Ők más zenén nőttek fel, akkor még meg kellett dolgozni azért, hogy valaki olyan elismert legyen, mint ez a majom - na ez bántja a többiek csőrét. Divatból csak az IQ nullák utálnak és szeretnek, ugyanis akik ide írtak negatív véleményt, azok egyéniségek egyedi illetve egyéni ízléssel. Úgy látszik ma már az is baj, ha valaki le meri írni a nem pozitív véleményét? Biztos annyira ismersz mindenkit, hogy tudod azt, hogy mindenki egy "elködösült senki", csak, hogy a remek szóhasználatoddal éljek, mert valami pazar, ahogyan írsz te is. Ööö... mit keresünk az oldalon? Ez egy kép fórum, aminek első sorban anno a profilja a HQ képek feltöltése volt, és csak később avanzsálódott át bulvár fórummá is. És, hogy mit keresünk itt? Az előző mondatban szerepel egy szó, fórum. Tudod mi ennek a szónak a jelentése? Szabad országban élünk, és amíg a felhasználási feltételeknek eleget tesznek a tagok, addig kinyilváníthatják akár negatív, akár pozitív álláspontjukat. Még egy taggal bővült a lista, aki meg akarja szabni a fórumnak, hogy ki mit csináljon. Annyira lávollak titeket, hogy az valami borzasztó! Ne félj, ha Courtneyy és a többi hírmoderátor rábólint a tudományos cikkekre, akkor nem csak bíbőr két centis kukijáról és a lapos valagáról lesznek információk, hanem olyan dolgokról is, amikkel művelődni lehet. A hozzászólásod alapján nagyon rád is férne, így rosszat tenni a tudományos cikkeimmel biztosan nem fogok. Azért kell erről a nyomiról olvasni, mert csak ezt írjátok meg. Ha nem írnátok bíbörös cikket, akkor nem tudnánk őt fikázni, és, ha már ilyen nyomiról kell olvasni, akkor én is leírom a véleményemet normális keretek között, mert ez nincsen megtiltva tudtommal.
2013. március 29. 12:44
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nem bánnám, ha visszavonulna.
2013. március 29. 12:45
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Vonuljon vissza, hátha mindenki elfelejti! Menjen el egy iskolába, tanuljon valami rendes szakmát és élje a kis életét boldogan, de úgy, hogy ne írjanak napi egy cikket róla. Ez viszont valószínűleg nem fog megvalósulni, mert Justinkára 1-2 év múlva már senki sem lenne kíváncsi. A mostani rajongói kinőnek belőle, az új generáció pedig már egy új tehetségtelen pacákért fog rajongani. Nem lenne ez neki célra vezető és ezt a menedzserei is nagyon jól tudják, hiszen pont így rakták össze.
1 felhasználónak tetszik:
Darkness
2013. március 29. 12:45
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Gregory20 @ 2013.03.29. 12:42)
Norah: Nem vagyok naív, csak nem gondolkodok gyerekként... Benőtt a fejem lágya... És azt látom hogy, egymást majmoljátok... Mondtam nekem sem a favoritom, de veletek ellentétben: kis elkényeztetett hülyék, én emberként viselkedek, én Justin helyett titeket köpködnélek, hogy milyen szánalmasak vagytok, és hogy titeket a cirkuszban kéne mutogatni...
Nagy az Isten állatkertje, és túl alacsony a kerítés. Ember, neked pszichiátriai kezelésre lenne szükséged, vagy csak szimplán ennyire ostoba vagy. De, ha az utóbbi, akkor nagyon max egy darab, de haldokló agysejttel rendelkezel...
2013. március 29. 12:53
Idézet (Gregory20 @ 2013.03.29. 12:42)
Jellemző. Kifogytál az összeszedett érvekből, most jön a személyeskedés. Ez vall inkább értelmi deffektre. Miért nem lehet elfogadni azt, hogy sokan nem szeretik, sőt amilyen szinten az emberek képébe van tolva napi szinten - már a csömörtől egyenesen utálják őt? Nem kedvenc, jahhh azért áll nálad a 3. helyen. Pózerkedj inkább a telcsiddel!
2013. március 29. 12:53
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
Idézet (Gregory20 @ 2013.03.29. 12:38)
Oszika: Látom nem érted. De nem baj, hódolj csak az új divatnak, de ha már köpködsz, próbálj meg okosan, elhiszem hogy fáj de használd azt az izét a fejedben... Engem jóembernek neveltek, bár most legszívesebben megütnélek úgy hogy egyből helyre áll az eszed... Gondolkozz... Gondolom téged sem random köpködő divatbetyárnak neveltek oda haza..
Te sem érted, hogy akik nem szeretik, tesznek arra, hogy füvezik, balhézik, száguldozik - nem ezekért nem szeretjük, hanem mert egy menedszerek által megkreált eladható termék JB, semmi más. Bármelyik iskola bármelyik osztályából 10 kissrácból ki lehet hozni ugyanezt. Felturbozzák a nyávogását a studióban, alájátszák a studiófelvételt a koncerjein a hangja alá, ahol meg nem teszik, ott meg hallani, hogy képtelen tisztán kitartani vagy kiénekelni egy hangot a sorok végén.
7 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Beyla,
Im a SlaveForBritney,
Darkness,
MadHatter,
Lizania,
Törpemókus
2013. március 29. 13:01
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
„Nagyon rosszul esik nekem, hogy sokan rossz embernek hisznek. Ezen nagyon fel tudom húzni magam. Hatalmas szívem van, és jó példakép szeretnék lenni, de egyre azt veszem észre, az emberek azt szeretnék, hogy elbukjak.”
-> Tegyük félre a "tehetségét" vagy a tevékenységét és elemezzük ember ként: Én úgy érzem, hogy az amit ő nyújt az embereknek az nem éppen ezt a hatást váltja ki belőlem. Mind viselkedésével mind megjelenésével csak undort kellt bennem, hogy már tényleg azt gondolom, hogy ha meglátnám az utcán és nem úgy mitn Justin Bieber hanem mint egy átlagos ember akkor nagyívben kerülném mert undorító... Nem gonosz akarok lenni, de belegondolván a dologba, hogy úgy próbálja eladni magát h feltűnősködik... ha nem Usher fedezi fel akkor nem egy popsztár lenne hanem talán igazi zenész... mert sok hangszeren tanult meg ÖNERŐBŐL játszani, mégis egy szív alakú hintán pengeti a kis gitárját... őszintén... nagyon rosszul csinálja... és még rosszabb h így lett dúsgazdag és hírnévben úszó... borzalmas...
-> Tegyük félre a "tehetségét" vagy a tevékenységét és elemezzük ember ként: Én úgy érzem, hogy az amit ő nyújt az embereknek az nem éppen ezt a hatást váltja ki belőlem. Mind viselkedésével mind megjelenésével csak undort kellt bennem, hogy már tényleg azt gondolom, hogy ha meglátnám az utcán és nem úgy mitn Justin Bieber hanem mint egy átlagos ember akkor nagyívben kerülném mert undorító... Nem gonosz akarok lenni, de belegondolván a dologba, hogy úgy próbálja eladni magát h feltűnősködik... ha nem Usher fedezi fel akkor nem egy popsztár lenne hanem talán igazi zenész... mert sok hangszeren tanult meg ÖNERŐBŐL játszani, mégis egy szív alakú hintán pengeti a kis gitárját... őszintén... nagyon rosszul csinálja... és még rosszabb h így lett dúsgazdag és hírnévben úszó... borzalmas...
2013. március 29. 13:03
Ha nem szeretitek ne foglalkozzatok vele! Én imádom Justint és ezen nem fogok változtatni. Szerintem ha visszavonul az jót tehet neki. És már elnézést, de miért mondjátok, hogy nem énekel és csak nyávog? Ha nem értetek a zenéhez és nincs hozzá fületek akkor inkább ne is fűzetek az énekhangjához semmit. Szerintem mind2 megoldása hasznos Justinnak Én a legjobbakat kívánom neki. Am nektek, hogy esne az ő helyében ez a felmérhetetlen utálat? Pff..szánalmasak vagytok már bocsánat.
2013. március 29. 13:08
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Idézet (Lizzanna @ 2013.03.29. 13:03)
Ha nem szeretitek ne foglalkozzatok vele! Én imádom Justint és ezen nem fogok változtatni. Szerintem ha visszavonul az jót tehet neki. És már elnézést, de miért mondjátok, hogy nem énekel és csak nyávog? Ha nem értetek a zenéhez és nincs hozzá fületek akkor inkább ne is fűzetek az énekhangjához semmit. Szerintem mind2 megoldása hasznos Justinnak Én a legjobbakat kívánom neki. Am nektek, hogy esne az ő helyében ez a felmérhetetlen utálat? Pff..szánalmasak vagytok már bocsánat.
Te meg drága fogadd el, ez nem egy Justin Bieber rajongói oldal, ahol minden szép, minden rózsaszín, minden tele van szívecskékkel. Ahhoz pedig nem kell zenei szakértőnek lenni, hogy megállapítsuk: Jussy nem ért ahhoz, ami állítólag a hivatása.
Magához az cikkhez nem kívánkozok hozzászólni, mert még agyvérzést kapok. De megtudhatom, hogy jön ide megint Michael? Attól, hogy Justin meg néhány gyengeelméjű az állítja, ő az új MJ, attól még szerintem nem kell szinte mindig felhozni Őt. Azon meg, hogy Justint néhány hozzószóló úgy állítja be, mint valami hittérítő, aki megváltja a világot, csak röhögni tudok.
2013. március 29. 13:08
szerintem is ráférne a pihenés, de nem hiszem, hogy vissza fog vonulni.. pedig nem ártana neki
2013. március 29. 13:09
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Nem csoda, hogy sokan nem bírják (köztük én is) ezt a gyereket. Nem a szíve nagy, hanem az egója.
2013. március 29. 13:09
Maja Cyrus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 791 Csatolások: 0 Azonosító: 142296 offline |
ez hülyeség.. most jött ki az akusztikus albuma.. most épp turnén van.. most nem kell új album.. sztem pihenjen nyugodtan.. ott van Miley Cyrus is most jön ki új albuma 3 év után : még sem vonult vissza
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.