Lady Gaga korunk egyik legbotrányosabb és legsikeresebb énekesnője, akiről nem mindig a zenéje kapcsán hallunk. Meghökkentő ruhái, érdekes megnyilvánulásai, fülbemászó zenéi mellet nagy hangsúlyt fektet a videoklipjeibe.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legsikeresebb videoklipek: Lady Gaga
2013. március 30. 08:02
2013. március 30. 08:43
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Szerintem nem ezek a legsikeresebbek...!
Poker face,Just dance nah ezek
Poker face,Just dance nah ezek
2013. március 30. 08:44
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Nekem az Alejandro a kedvencem.De az nincs itt.Kár.
2013. március 30. 08:48
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
A Telephone még mindig a legjobb klipje. =D Amúgy a Judas-os dologban rohadtul idegesített az egyház és a túl vallásos emberek beszűkült látásmódja. Szerintem bárki, aki megnézi a klipet, látja, hogy ez nem az egyház ellen irányult, egy egészen más mondanivalója van, a bibliai történetet csak metaforaként használja.
Mellesleg a Pokerface-t hiányolom. Persze, művészileg nincs ezen a szinten az a videó, de Gaga legsikeresebb száma.
Mellesleg a Pokerface-t hiányolom. Persze, művészileg nincs ezen a szinten az a videó, de Gaga legsikeresebb száma.
1 felhasználónak tetszik:
Lizania
2013. március 30. 08:49
Én nagyon szeretem a dalait,és a klippjeit is.Szerintem a legjobb klipjei a Judas és a Thelepone.
2013. március 30. 09:05
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
A Born This Wayt kedvelem a legjobban.
2013. március 30. 09:11
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
A dalait szeretem,viszont a klipjei borzalmasak.Az egyetlen (viszonylag normális) klipje a Poker face (ami nincs rajta ezen a listán).Igaz,hogy érdekesek és összettek a klipjei,de némelyik szerintem már sok és ízléstelen.
2013. március 30. 09:25
Én az összes számát imádom, bár innen a Judas, a Born This Way, és a Bad Romance tetszik a legjobban. Most eléggé csodáltam, hogy a Poker Face nem volt benne
2013. március 30. 09:35
justthetruthvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.03. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 185410 offline |
Most sok oltást fogok kapni, de ezekben a videóklippekben egy csomó rejtett "tartalom" van! Mármint sátánista jelképek!!! Amit nem lehet felismerni, ha nem nézel a szimbólumoknak utána. Most mondhatjátok, hogy ez hülyeség de némely szöveg is elég kétértelmű... pl a Marry The Night - ami most nincs itt! Ez tény, Little Monsterek kérem mellőzétek a pocskondiázásomat! Köszönöm
2013. március 30. 09:49
Most már nincsenek jó klipjei. A Born This Way-nek nagyon rossz a klipje, a Judas se jobb. De a zenéi nem rosszak. Kedvenc dalaim tőle az Alejandro és a Judas, csak kár, hogy egyik klipje se tetszik.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.