Bella Thorne hivatalosan is leszerződött
2013. március 30. 13:06
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Ez 15 éves?? WTF? Kinem találtam volna,hogy még nálam is fiatalabb...
Nem akarom kiábrándítani,de szegény párának nem a stúdióban, hanem iskolában lenne a helye. Tipikus disney-hulló csillag aki bele kóstól a színészetbe,énekelgetésbe is egy kicsit - igaz egyikhez se ért. Nem is értem a szülei hogy engedhetik meg neki,hogy nuku tudással a fejében kezdjen karriert. Mindennek meg van az ideje neki meg nem most kéne megalapoznia a jövőjét,bár ha tényleg olyan pocsékul énekel mint színészkedik ezt még annak sem lehet nevezni.
Nem akarom kiábrándítani,de szegény párának nem a stúdióban, hanem iskolában lenne a helye. Tipikus disney-hulló csillag aki bele kóstól a színészetbe,énekelgetésbe is egy kicsit - igaz egyikhez se ért. Nem is értem a szülei hogy engedhetik meg neki,hogy nuku tudással a fejében kezdjen karriert. Mindennek meg van az ideje neki meg nem most kéne megalapoznia a jövőjét,bár ha tényleg olyan pocsékul énekel mint színészkedik ezt még annak sem lehet nevezni.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. március 30. 13:06
Idézet (dijansalihu @ 2013.03.30. 12:56)
Miért, Demi nem az?
Meg az összes Disney sztár.
Azt sem értem , hogy mi ez a nagy felhajtás Zendaya körül , semmi különleges nincs benne.
Színésznőnek olyan átlagos , bárki eltudná játszani a szerepét , az énekesi "karrierjéről" nem is beszélek , nem különb , mint a többi feltörekvő magyar énekes...
2013. március 30. 13:07
Elég durva, egyidősek vagyunk és már van szerződése. Gratulálok.
2013. március 30. 13:08
Hát erre kíváncsi leszek, nekem az eddigi számain olyan nem is tudom mű volt a hangja, remélem jobb hangzású dalai lesznek. Gratulálok neki.
2013. március 30. 13:10
emma1234567890 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.23. Hozzászólás: 745 Csatolások: 0 Azonosító: 196652 offline |
Hú!Végre!már várom!
2013. március 30. 13:11
WhiteRose.engedd el |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.29. Hozzászólás: 1416 Csatolások: 22 Azonosító: 186846 offline |
Bellának nincs hangja. Az összes Disney színésznek mindenáron énekelnie kell? Persze akinek van mit csillogtatni az éneklésével, mint pl.: Miley. De Bellának annyira felvan javítva a hangja, mintha egy robot énekelne.
2013. március 30. 13:12
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ez szuper. De én úgy tudom hogy Bella nem nagyon tud énekelni. Vagyis nincs túl jó hangja. :S
2013. március 30. 13:14
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Ez most komoly? Muszáj minden dizni ribizliből énekesnőt(?) varázsolni? Ilyeneknél még nekem is több tehetségem van. No sebaj, ha ez kell nektek, akkor oké, én ebből inkább kimaradok.
2013. március 30. 13:15
Éljen, még egy énekelni nem tudó kiscsaj fogja kiadni a semmit nem érő lemezeit :S Szuper.
1 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney
2013. március 30. 13:20
Lemezszerződés? Are you f*cking kidding me?! Hol tud ez a lányka énekelni? Annyi hangom nekem is van, mint amennyi neki, velem mikor íratnak alá lemezszerződést?
2 felhasználónak tetszik:
Im a SlaveForBritney,
Misao
2013. március 30. 13:24
Leah097 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 512 Csatolások: 0 Azonosító: 176042 offline |
Nekem nincs bajom Bellával, bár egy kicsit irritálónak tartom a személyiségét. Színészként nem nagyon lehet megállapítani,hogy milyen, mert a disneys sorozatoknál műembereket csinálnak, azt is megmondják,hogy hogyan lépjél egyet balra. Ennyi és ilyen instrukciókkal pedig bárki lehet jó színész(nő). De az kétségtelen, hogy táncolni tud, viszont énekelni egyáltalán nem :S Van a Watch me nevezetű daluk Zendaya-val... hát 'enyhén' érződik rajta az autotone. Senkinek sem hiányzik még egy megcsinált, nulla tehetséggel rendelkező, disneys "énekesnő", akiből egy idő múlva úgyis egy lecsúszott senki lesz/ ribanc.
2013. március 30. 13:30
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1826 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline |
Én most rosszindulatú leszek, de most komolyan? Mit keres egy 15 éves gyerek itt? Üljön vissza az iskola padba, érettségizzen le, aztán akarjon eget rengető dolgokat-.-"
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.