Amit még nem tudtál a húsvétról
2013. március 31. 20:01
Petra12ღDavidHendersonღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.05. Hozzászólás: 1734 Csatolások: 0 Azonosító: 132641 offline |
Nagyon jó cikk lett, valóban összefoglalja a húsvéttal kapcsolatos fontos dolgokat!
Nagyon sok mindennel egyetértek, pl. locsoláskor (amit sajnos kifejezetten utálok) a fiúknak mi is pénzt adunk és én sem támogatom azt, ha valaki élő állatot ajándékoz húsvétra, legyen szó akár kisgyerekről, én akkor is ez ellen vagyok!
Nagyon sok mindennel egyetértek, pl. locsoláskor (amit sajnos kifejezetten utálok) a fiúknak mi is pénzt adunk és én sem támogatom azt, ha valaki élő állatot ajándékoz húsvétra, legyen szó akár kisgyerekről, én akkor is ez ellen vagyok!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. március 31. 23:31
Köszönet ezért a tartalmas és remek cikkért.
Volt benne újdonság is számomra, de ugye sosem baj, hogy tágítjuk egy kicsit az eszünket. Személy szerint sosem rajongtam a Húsvétért, nem nagyon szerettem a locsolkodás részét. Mi még tartjuk azt a szokásunkat, hogy csokitojást adunk azoknak akik meglocsolnak (szerencsére ez lecsökkent mostanra apára , de azért mindig több tojás van itthon hátha megjelenik valaki váratlanul) minket. Anno az általános iskolában még tojást is festettünk és különböző kézműves foglalkozásokat tartottunk szinte minden ünnepen. Ilyenkor Húsvétkor találkozunk a távolabb élő rokonainkkal is. Bár azzal egyet kell értenem veletek, hogy idehaza kezdik átvenni az új "ünnepek" a régi hagyományok, szokások helyét, amit személy szerint én sajnálok. Úgy gondolom meg kellene őriznünk a hagyományainkat.
Volt benne újdonság is számomra, de ugye sosem baj, hogy tágítjuk egy kicsit az eszünket. Személy szerint sosem rajongtam a Húsvétért, nem nagyon szerettem a locsolkodás részét. Mi még tartjuk azt a szokásunkat, hogy csokitojást adunk azoknak akik meglocsolnak (szerencsére ez lecsökkent mostanra apára , de azért mindig több tojás van itthon hátha megjelenik valaki váratlanul) minket. Anno az általános iskolában még tojást is festettünk és különböző kézműves foglalkozásokat tartottunk szinte minden ünnepen. Ilyenkor Húsvétkor találkozunk a távolabb élő rokonainkkal is. Bár azzal egyet kell értenem veletek, hogy idehaza kezdik átvenni az új "ünnepek" a régi hagyományok, szokások helyét, amit személy szerint én sajnálok. Úgy gondolom meg kellene őriznünk a hagyományainkat.
Jolie_77
2013. április 01. 10:03
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Köszönet a cikkért. Remek lett.
Jolie_77
2013. április 01. 15:26
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline |
Jó cikk lett! grat a szerzőnek
Jolie_77
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.