Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”
2013. április 03. 17:39
Még soha sem láttam. Akkor biztos nagyon népszerű lehet, ha senki sem hallott róla.
2013. április 03. 21:48
rockandrollúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.08. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 175147 offline |
Elég szégyen ha nem tudjátok ki az a Bonnie Tyler, sztem ha rákerestek a youtube-on biztos rájöttök h ismeritek hiszen ő egy legenda... az a gáz ha ti csak taylor swiftet meg a sok mai kis hangjanincs előadót ismeritek. Ennek a nőnek olyan hangja van, hogy az összes mai énekesnőt lealázza...kicsit ki kellene szakadni a mai zenékből.. a régik sokkal jobbat..
2013. április 05. 13:12
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12524 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (Curika @ 2013.04.04. 13:19)
Én sztem nem kell mindenkinek az orrára kötni h ő jobb mint a másik...de ez az én véleményem..
Az 1D rajongók pedig mást sem kántálnak, minthogy ők a legjobbak, leggazdagabbak, legelsők, közben pedig egy béka is szebben kuruttyol, így azért elég ironikus, nem?
2013. április 05. 14:35
N. Beccavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 147 Csatolások: 0 Azonosító: 184194 offline |
Bonnie az ő idejében, korában volt elég híres, a One Direction meg most. Konkrétan nem is ismerem Bonnie Tyler-t, de biztos AKKOR olyan híres volt, mint MOST a 1D
(Hozzáteszem, nem, nem vagyok 1D fan)
(Hozzáteszem, nem, nem vagyok 1D fan)
2013. április 05. 16:38
Kata0722visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.04. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 195344 offline |
-ToTo ha a békák ilyen szépen kuruttyolnának mindenki békát tartana, és ez hülyeség ha olyan híres hogy van hogy én ilyen evű emberől nem is hallottam pedig egész nap a youtube-t bújom és egyébként is még senkit sem láttam aki ez hallgatatta volna. ENNYI!!!
2013. április 06. 21:24
azért Bonnie Tyler "kicsit" többet tett az asztala mint 5 felkapott nyálasképű gyerek...
mostmár sajnos ez a trendi, ha b*ziznét hallgatnak.
mostmár sajnos ez a trendi, ha b*ziznét hallgatnak.
2013. április 07. 00:44
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
Bogii98 neked drága: 1.NAGY BETUVEL ÍROM,HOGY NEM BUZI ZENE ÉS NEM NYÁLASKÉPU GYEREKEK TE VAGY AZ NEM OK!!! 1998 és 1991,3,4 évek kozott azért van kulonbség!!! Ja ez az asszony nyugodt lehet,mert régen o volt a király,ma pedig az One Direction...Remélem nem nyer az Eurovízión a nagy beképzeltségével!!! Ja egy egyszeru dal fog nyerni majd meglássátok!Aki ezt olvassa majd jusson eszébe egy Directioner szava Bonnie Tyler lehet,hogy annyi mindent le tett az asztalra,de az eszébe jutott valakinek is,hogy neki meg van a kora??? KB.2x annyi idos,mint Harry,Niall,Liam,Louis és Zayn?? És ez nem sértés!Hanem sertés XD Csak viccelek
2013. április 07. 00:52
Idézet (Carolina Styles @ 2013.04.07. 00:44)
Bogii98 neked drága: 1.NAGY BETUVEL ÍROM,HOGY NEM BUZI ZENE ÉS NEM NYÁLASKÉPU GYEREKEK TE VAGY AZ NEM OK!!! 1998 és 1991,3,4 évek kozott azért van kulonbség!!! Ja ez az asszony nyugodt lehet,mert régen o volt a király,ma pedig az One Direction...Remélem nem nyer az Eurovízión a nagy beképzeltségével!!! Ja egy egyszeru dal fog nyerni majd meglássátok!Aki ezt olvassa majd jusson eszébe egy Directioner szava Bonnie Tyler lehet,hogy annyi mindent le tett az asztalra,de az eszébe jutott valakinek is,hogy neki meg van a kora??? KB.2x annyi idos,mint Harry,Niall,Liam,Louis és Zayn?? És ez nem sértés!Hanem sertés XD Csak viccelek
Hát ez aztán tényleg nagyon vicces volt. Bújj el magadnak.
2013. április 07. 20:30
Carolina Styles tényleg nagyon vicces vagy, veszem észre hogy poént reggeliztél ma. 1 az hogy szögezzük azt le, hogy nem is ismersz engem mivel azt írtad " NYÁLASKÉPU GYEREKEK TE VAGY AZ NEM OK!!" még képet se láttál rólam, hogy véleményt alkoss.
Bonnie felett tleg eljárt a kor, de még mindig többre értékelem mint a mai zenészeket.
ha annyira de hiperszuperzsírkirályak lennének, akkor sztem ők mentem voltak az Eurovízióra.
és dijansalihu-val egyet értek: Bújj el magadnak.
és még csak annyit, mindenkinek van véleménye, én nem utálkozni akartam.
és annyira nem vagyunk jóba, hogy a "drágám" szóval illess (sztem) de ha nem így gondolod, akkor oké.
Bonnie felett tleg eljárt a kor, de még mindig többre értékelem mint a mai zenészeket.
ha annyira de hiperszuperzsírkirályak lennének, akkor sztem ők mentem voltak az Eurovízióra.
és dijansalihu-val egyet értek: Bújj el magadnak.
és még csak annyit, mindenkinek van véleménye, én nem utálkozni akartam.
és annyira nem vagyunk jóba, hogy a "drágám" szóval illess (sztem) de ha nem így gondolod, akkor oké.
2013. április 08. 17:40
"azt se tudom ki az a Bonnie Tyler"
legalább ne hangoztasd ha tudatlan vagy.
legalább ne hangoztasd ha tudatlan vagy.
2013. április 08. 17:43
Idézet (Carolina Styles @ 2013.04.07. 00:44)
Én a helyedben nem hangoztatnám, hogy mennyire ostoba vagy.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.