Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”
2013. március 31. 16:10
mert ő már rég a pályán van, a One direction pedig csak 2 és fél éve. nem csoda, hogy Bonnienak sokkal több lemeze van...
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Sértődések és értelmetlen kommentek 3... 2... 1..
13 felhasználónak tetszik:
Cassie3,
MadHatter,
ercsi2000,
Adrianna,
Im a SlaveForBritney,
_ToTo_,
itsjustme,
Lady Suzy,
dijansalihu,
Beyla,
rencsi95,
Alison Lerman,
Pöttömke
Várom már a viaskodást amit itt fog menni
Bonnie jogosan mondja mindezt,bár nekem úgy tunt mintha lenézné a srácokat..mi oka lenne rá?
Bonnie jogosan mondja mindezt,bár nekem úgy tunt mintha lenézné a srácokat..mi oka lenne rá?
2013. március 31. 16:11
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
Nem is lehet egy napon említeni őket.Bonnie fantasztikus énekesnő, drukkolok neki!
2013. március 31. 16:11
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
És akkor most idecsődül minden utálkozó! Először is. Ismertebb? Csak mert már vagy 40 éve a szakmában van, és több helyen megfordult. A srácok dobogósok voltak az X-Faktorban, a 2. turnéjukon vannak, két albumjuk van, sőt, a harmadik is úton van már! Rengeteg díjat nyertek már, adományoztak nem kevés összeget a beteg gyerekeknek. A világ fele rajong értük, bár én ismerek olyat, aki nem meri bevallani. Az az ő dolga. Nem értem miért kell a fiúkon csámcsogni kétpercenként. "Híresebb vagyok mint a One Direction" Szinte látom ahogy a haját csapdossa hátra, és nevetgélve mondja ezt. Nem hinném hogy híresebb. Sőt.. én életemben kétszer hallottam róla. Mikor a Shreket néztem, és most. Ja, a Shreknél nem is tudtam hogy ő énekel. És lehet mondani, hogy én vagyok a hülye, mert nem ismerem, de ő virít minden második plakáton? Belőle van táska,toll,kitűző,matrica,takaró,párna stb? NEM Szóval csendbe maradhatna minden utálkozó, és ez a nő is. Ennyi idős fejjel én nem lennék büszke arra, hogy híresebb vagyok 20 év után egy alig 3 éves bandára. Az euróvizóra meg egyre szánalmasabb embereket küldenek, úgyhogy.. alacsony színvonalnál könnyű megütni a mércét...
2013. március 31. 16:13
Bonnie, ilyet ne jelents ki, mert neked esnek az elvetemült rajongók, aztán majd megfenyegetnek, hogy megölnek x))
A kijelentését persze a kedves rajongók megint félre fogják érteni - szokás szerint :S Ahelyett, hogy gondolkoznának, és mérlegelni próbálnának, mert az nem megy, csak a szavakkal dobálóznak!
A kijelentését persze a kedves rajongók megint félre fogják érteni - szokás szerint :S Ahelyett, hogy gondolkoznának, és mérlegelni próbálnának, mert az nem megy, csak a szavakkal dobálóznak!
2 felhasználónak tetszik:
Lucky5,
Alison Lerman
Bonnie tényleg ezerszer nem,mint az One Direction,tapasztaltabb.
bogarka_95§Dreams.for.an.insomniac§ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.26. Hozzászólás: 1066 Csatolások: 2 Azonosító: 94215 offline |
xxdirectioner4everxx , az hogy nem hallottál róla, csakis téged minősít
2013. március 31. 16:14
Idézet (Pocok @ 2013.03.31. 16:11)
És akkor most idecsődül minden utálkozó! Először is. Ismertebb? Csak mert már vagy 40 éve a szakmában van, és több helyen megfordult. A srácok dobogósok voltak az X-Faktorban, a 2. turnéjukon vannak, két albumjuk van, sőt, a harmadik is úton van már! Rengeteg díjat nyertek már, adományoztak nem kevés összeget a beteg gyerekeknek. A világ fele rajong értük, bár én ismerek olyat, aki nem meri bevallani. Az az ő dolga. Nem értem miért kell a fiúkon csámcsogni kétpercenként. "Híresebb vagyok mint a One Direction" Szinte látom ahogy a haját csapdossa hátra, és nevetgélve mondja ezt. Nem hinném hogy híresebb. Sőt.. én életemben kétszer hallottam róla. Mikor a Shreket néztem, és most. Ja, a Shreknél nem is tudtam hogy ő énekel. És lehet mondani, hogy én vagyok a hülye, mert nem ismerem, de ő virít minden második plakáton? Belőle van táska,toll,kitűző,matrica,takaró,párna stb? NEM Szóval csendbe maradhatna minden utálkozó, és ez a nő is. Ennyi idős fejjel én nem lennék büszke arra, hogy híresebb vagyok 20 év után egy alig 3 éves bandára. Az euróvizóra meg egyre szánalmasabb embereket küldenek, úgyhogy.. alacsony színvonalnál könnyű megütni a mércét...
Felteszek egy őszinte kérdést.. TE NORMÁLIS VAGY? Marhára nem számít, hogy milyen szar tolltartót, matricát, takarót meg párnát borít a vándí képe. Az igazi zenészek nem így hívják fel magukra a figyelmet, hanem a hangjukkal, tehetségükkel. Ez csak a pénzről szól, és az olyan befolyásolható tinicsajszikról, mint te, kedvesem. A helyedben nagyon meghúznám magam és befognám a szám.
12 felhasználónak tetszik:
MadHatter,
Glamster,
Adrianna,
_ToTo_,
itsjustme,
Im a SlaveForBritney,
dijansalihu,
Beyla,
Lucky5,
Alison Lerman,
chelseagirl18,
Pöttömke
2013. március 31. 16:14
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Most jöhetnek a felháborodott és nagyon értelmes rajongók !!
2013. március 31. 16:15
rolllllleee♣Patience |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.24. Hozzászólás: 2167 Csatolások: 638 Azonosító: 131859 offline |
Nem nagyon akartam hozzászólni, de aki nem ismeri a nőt az inkább hallgasson
2013. március 31. 16:16
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
Bonnie Tyler egy legenda. Abban az időben nem volt könnyű kitűnni, a legkevésbé sem volt egyszerű nyilvánosság elé kerülni, neki sikerült és még ma is ott van.
Hol lesznek a ti kis szarcsimbókjaitok 40 év múlva? Elárulom: egy apró brit falucska helyi kisbüdösében isszák magukat halálra és mikor a TV-ben felvillan egy fiú tinibanda klipje majd, felkiáltanak "nahát, régen mi is így kezdtük!" - majd leesnek a földre és hánynak.
Hol lesznek a ti kis szarcsimbókjaitok 40 év múlva? Elárulom: egy apró brit falucska helyi kisbüdösében isszák magukat halálra és mikor a TV-ben felvillan egy fiú tinibanda klipje majd, felkiáltanak "nahát, régen mi is így kezdtük!" - majd leesnek a földre és hánynak.
2013. március 31. 16:17
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Tehetségesebb, jobb, híresebb, sikeresebb, ismertebb mint az egydé. Bonnie-nak már évtizedekkel ezelőtt is hatalmas rajongótábora volt, amikor még a nyikhajok gondolatként sem merültek fel. Attól, hogy a direksönerek nem ismerik (ami szégyen), Bonnie még mindig jobb és az is lesz.
2013. március 31. 16:18
sMokEe.cLouDMakaveli |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.07. Hozzászólás: 3054 Csatolások: 1445 Azonosító: 191058 offline |
Nem értem.... aki nem ismeri Bonnie Tylert az minek kommentál ?
2013. március 31. 16:19
acsgeorgina98•_• |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 5018 Csatolások: 3868 Azonosító: 181335 offline |
rek4 írta:
Bonnie Tyler egy legenda. Abban az időben nem volt könnyű kitűnni, a legkevésbé sem volt egyszerű nyilvánosság elé kerülni, neki sikerült és még ma is ott van.
én meggondolnám hogy mit irok ide már bocsi
én meggondolnám hogy mit irok ide már bocsi
Idézet (sMokEe.cLouD @ 2013.03.31. 16:18)
Nem értem.. aki nem ismeri Bonnie Tylert az minek kommentál ?
Hogy megmutassák nekünk és egymásnak, hogy ők a legnagyobb dájreksönerek és kiállnak az imádott fiúcskáik mellett.
8 felhasználónak tetszik:
Glamster,
MadHatter,
rek4,
Adrianna,
Im a SlaveForBritney,
dijansalihu,
Beyla,
Lucky5
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
ZitaTwilight Igen, normális vagyok, képzeld. Nem vagyok befolyásolható, mivel nem azt mondtam, hogy meg is veszem. Hanem, hogy van. Nem vagyok a kedvesed. És nem fogom be. Már bocs. Ja és ne aggódj, az 1D-nek is van hangja és tehetsége.
2013. március 31. 16:20
Hát az én nővérem azt se tudta kik ezek a srácok pedig 23 éves( látta már a klipjeiket futólag egy zenecsatornán de nem nagyon maradtak meg benne XD ), ...sztem szinte csak a tinik foglalkoznak az 1D-vel....
Ez a szám pedig csodálatos...jó érzés hallgatni is, manapság már NEM nagyon vannak olyan számok amiket akár 10 év elteltével is szívesen hallgatna az ember....Pitbull meg a társai a zene világában ...LOL LOL
Ez a szám pedig csodálatos...jó érzés hallgatni is, manapság már NEM nagyon vannak olyan számok amiket akár 10 év elteltével is szívesen hallgatna az ember....Pitbull meg a társai a zene világában ...LOL LOL
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.