Starity

Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”

19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. március 31. 16:10 #21
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
Nemcsak népszerűbb, de tehetségesebb is.
8 felhasználónak tetszik: Cassie3, Adrianna, Im a SlaveForBritney, _ToTo_, itsjustme, MadHatter, Beyla, Lucky5
2013. március 31. 16:10 #22
- törölt felhasználó -    
mert ő már rég a pályán van, a One direction pedig csak 2 és fél éve. nem csoda, hogy Bonnienak sokkal több lemeze van...
2013. március 31. 16:10 #23
Glamster
Glamster

Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 3280
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Sértődések és értelmetlen kommentek 3... 2... 1..
http://29.media.tumblr.com/tumblr_lxjm4n4umw1rn1xxfo1_400.gif
13 felhasználónak tetszik: Cassie3, MadHatter, ercsi2000, Adrianna, Im a SlaveForBritney, _ToTo_, itsjustme, Lady Suzy, dijansalihu, Beyla, rencsi95, Alison Lerman, Pöttömke
2013. március 31. 16:10 #24
- törölt felhasználó -    
Várom már a viaskodást amit itt fog menni biggrin.gif
Bonnie jogosan mondja mindezt,bár nekem úgy tunt mintha lenézné a srácokat..mi oka lenne rá?
2013. március 31. 16:11 #25
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1066
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
Nem is lehet egy napon említeni őket.Bonnie fantasztikus énekesnő, drukkolok neki!
2013. március 31. 16:11 #26
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

StátuszMosolyogj egész nap!:) Sose tudhatod, ki fogja viszonozni!:)
Hozzászólás: 417
Csatolások: 0
Azonosító: 186682
És akkor most idecsődül minden utálkozó!biggrin.gif Először is. Ismertebb? Csak mert már vagy 40 éve a szakmában van, és több helyen megfordult. A srácok dobogósok voltak az X-Faktorban, a 2. turnéjukon vannak, két albumjuk van, sőt, a harmadik is úton van már! Rengeteg díjat nyertek már, adományoztak nem kevés összeget a beteg gyerekeknek. A világ fele rajong értük, bár én ismerek olyat, aki nem meri bevallani. Az az ő dolga. Nem értem miért kell a fiúkon csámcsogni kétpercenként. "Híresebb vagyok mint a One Direction" Szinte látom ahogy a haját csapdossa hátra, és nevetgélve mondja ezt. Nem hinném hogy híresebb. Sőt.. én életemben kétszer hallottam róla.biggrin.gif Mikor a Shreket néztem, és most. Ja, a Shreknél nem is tudtam hogy ő énekel. És lehet mondani, hogy én vagyok a hülye, mert nem ismerem, de ő virít minden második plakáton? Belőle van táska,toll,kitűző,matrica,takaró,párna stb? NEM Szóval csendbe maradhatna minden utálkozó, és ez a nő is. Ennyi idős fejjel én nem lennék büszke arra, hogy híresebb vagyok 20 év után egy alig 3 éves bandára. Az euróvizóra meg egyre szánalmasabb embereket küldenek, úgyhogy.. alacsony színvonalnál könnyű megütni a mércét...
2013. március 31. 16:13 #27
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

Bocs. 40* év után, nem 20. Elírtam.
2013. március 31. 16:13 #28
- törölt felhasználó -    
Bonnie, ilyet ne jelents ki, mert neked esnek az elvetemült rajongók, aztán majd megfenyegetnek, hogy megölnek x))

A kijelentését persze a kedves rajongók megint félre fogják érteni - szokás szerint :S Ahelyett, hogy gondolkoznának, és mérlegelni próbálnának, mert az nem megy, csak a szavakkal dobálóznak!
2 felhasználónak tetszik: Lucky5, Alison Lerman
2013. március 31. 16:13 #29
- törölt felhasználó -    
Bonnie tényleg ezerszer nem,mint az One Direction,tapasztaltabb.
2013. március 31. 16:13 #30
bogarka_95
bogarka_95
§Dreams.for.an.insomniac§

StátuszMy thoughts are like stars I can't fathom into constellations
Hozzászólás: 1066
Csatolások: 2
Azonosító: 94215
xxdirectioner4everxx , az hogy nem hallottál róla, csakis téged minősít tongue.gif
2013. március 31. 16:14 #31
- törölt felhasználó -    
Idézet (Pocok @ 2013.03.31. 16:11)
És akkor most idecsődül minden utálkozó!biggrin.gif Először is. Ismertebb? Csak mert már vagy 40 éve a szakmában van, és több helyen megfordult. A srácok dobogósok voltak az X-Faktorban, a 2. turnéjukon vannak, két  albumjuk van,  sőt, a harmadik is úton van már! Rengeteg díjat nyertek már, adományoztak nem kevés összeget a beteg gyerekeknek. A világ fele rajong értük, bár én ismerek olyat, aki nem meri bevallani. Az az ő dolga. Nem értem miért kell a fiúkon csámcsogni kétpercenként. "Híresebb vagyok mint a One Direction" Szinte látom ahogy a haját csapdossa hátra, és nevetgélve mondja ezt. Nem hinném hogy híresebb. Sőt.. én életemben kétszer hallottam róla.biggrin.gif Mikor a Shreket néztem, és most. Ja, a Shreknél nem is tudtam hogy ő énekel. És lehet mondani, hogy én vagyok a hülye, mert nem ismerem, de ő virít minden második plakáton? Belőle van táska,toll,kitűző,matrica,takaró,párna stb? NEM Szóval csendbe maradhatna minden utálkozó, és ez a nő is. Ennyi idős fejjel én nem lennék büszke arra, hogy híresebb vagyok 20 év után egy alig 3 éves bandára. Az euróvizóra meg egyre szánalmasabb embereket küldenek, úgyhogy.. alacsony színvonalnál könnyű megütni a mércét...

Felteszek egy őszinte kérdést.. TE NORMÁLIS VAGY? Marhára nem számít, hogy milyen szar tolltartót, matricát, takarót meg párnát borít a vándí képe. Az igazi zenészek nem így hívják fel magukra a figyelmet, hanem a hangjukkal, tehetségükkel. Ez csak a pénzről szól, és az olyan befolyásolható tinicsajszikról, mint te, kedvesem. A helyedben nagyon meghúznám magam és befognám a szám.
12 felhasználónak tetszik: MadHatter, Glamster, Adrianna, _ToTo_, itsjustme, Im a SlaveForBritney, dijansalihu, Beyla, Lucky5, Alison Lerman, chelseagirl18, Pöttömke
2013. március 31. 16:14 #32
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3054
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Most jöhetnek a felháborodott és nagyon értelmes rajongók biggrin.gif !!
2 felhasználónak tetszik: Adrianna, Lucky5
2013. március 31. 16:15 #33
rolllllleee
rolllllleee
♣Patience

StátuszR.I.P. (Acoustic Version) RITA ORA
Hozzászólás: 2167
Csatolások: 638
Azonosító: 131859
Nem nagyon akartam hozzászólni, de aki nem ismeri a nőt az inkább hallgasson wink.gif
2013. március 31. 16:16 #34
rek4
rek4

Státusz"Nem az a fontos, hogy a madár hányszor csap a szárnyával, hanem, hogy íveljen."
Hozzászólás: 891
Csatolások: 459
Azonosító: 160752
Bonnie Tyler egy legenda. Abban az időben nem volt könnyű kitűnni, a legkevésbé sem volt egyszerű nyilvánosság elé kerülni, neki sikerült és még ma is ott van.
Hol lesznek a ti kis szarcsimbókjaitok 40 év múlva? Elárulom: egy apró brit falucska helyi kisbüdösében isszák magukat halálra és mikor a TV-ben felvillan egy fiú tinibanda klipje majd, felkiáltanak "nahát, régen mi is így kezdtük!" - majd leesnek a földre és hánynak.
5 felhasználónak tetszik: itsjustme, Jolie_77, Beyla, Lucky5, Pöttömke
2013. március 31. 16:17 #35
MadHatter
MadHatter
funkycrime

Státuszradiohead makes music for people who have trouble asking for ketchup at kfc
Hozzászólás: 7352
Csatolások: 404
Azonosító: 170079
Tehetségesebb, jobb, híresebb, sikeresebb, ismertebb mint az egydé. Bonnie-nak már évtizedekkel ezelőtt is hatalmas rajongótábora volt, amikor még a nyikhajok gondolatként sem merültek fel. Attól, hogy a direksönerek nem ismerik (ami szégyen), Bonnie még mindig jobb és az is lesz. wink.gif
6 felhasználónak tetszik: Adrianna, itsjustme, Im a SlaveForBritney, dijansalihu, Beyla, Lucky5
2013. március 31. 16:18 #36
sMokEe.cLouD
sMokEe.cLouD
Makaveli
Hozzászólás: 3054
Csatolások: 1445
Azonosító: 191058
Nem értem.... aki nem ismeri Bonnie Tylert az minek kommentál ?
2013. március 31. 16:19 #37
acsgeorgina98
acsgeorgina98
•_•

StátuszByTheWay...
Hozzászólás: 5018
Csatolások: 3868
Azonosító: 181335
rek4 írta:
Bonnie Tyler egy legenda. Abban az időben nem volt könnyű kitűnni, a legkevésbé sem volt egyszerű nyilvánosság elé kerülni, neki sikerült és még ma is ott van.
Hol lesznek a ti kis szarcsimbókjaitok 40 év múlva? Elárulom: egy apró brit falucska helyi kisbüdösében isszák magukat halálra és mikor a TV-ben felvillan egy fiú tinibanda klipje majd, felkiáltanak "nahát, régen mi is így kezdtük!" - majd leesnek a földre és hánynak.

én meggondolnám hogy mit irok ide smileeee.gif már bocsi
2013. március 31. 16:19 #38
- törölt felhasználó -    
Idézet (sMokEe.cLouD @ 2013.03.31. 16:18)
Nem értem.. aki nem ismeri Bonnie Tylert az minek kommentál ?

Hogy megmutassák nekünk és egymásnak, hogy ők a legnagyobb dájreksönerek és kiállnak az imádott fiúcskáik mellett.
8 felhasználónak tetszik: Glamster, MadHatter, rek4, Adrianna, Im a SlaveForBritney, dijansalihu, Beyla, Lucky5
2013. március 31. 16:19 #39
Pocok
Pocok
visszatérő vendég

ZitaTwilight Igen, normális vagyok, képzeld.smileeee.gif Nem vagyok befolyásolható, mivel nem azt mondtam, hogy meg is veszem. Hanem, hogy van. Nem vagyok a kedvesed. És nem fogom be. Már bocs. Ja és ne aggódj, az 1D-nek is van hangja és tehetsége. wink.gif
2013. március 31. 16:20 #40
- törölt felhasználó -    
Hát az én nővérem azt se tudta kik ezek a srácok pedig 23 éves( látta már a klipjeiket futólag egy zenecsatornán de nem nagyon maradtak meg benne XD ), ...sztem szinte csak a tinik foglalkoznak az 1D-vel....
Ez a szám pedig csodálatos...jó érzés hallgatni is, manapság már NEM nagyon vannak olyan számok amiket akár 10 év elteltével is szívesen hallgatna az ember....Pitbull meg a társai a zene világában ...LOL LOL
19 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok