Jolie_77 : De ember az ilyenek mit keresnek az oldalon...
Már nem azért de sokkal inkább kedvelném az oldat ha nem ez határozná meg az egészet és most lehet írni ,hogy akkor mit keresek itt de szerintem akinek van egy kicsi esze az megérti a dolgot. (Remélem érthetően írok ez az egész így most egy kicsit sok nekem)
Bonnie Tyler: „Népszerűbb vagyok, mint a One Direction”
2013. március 31. 18:52
2013. március 31. 18:54
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (coney island queen. @ 2013.03.31. 18:52)
Jolie_77 : De ember az ilyenek mit keresnek az oldalon...
Már nem azért de sokkal inkább kedvelném az oldat ha nem ez határozná meg az egészet és most lehet írni ,hogy akkor mit keresek itt de szerintem akinek van egy kicsi esze az megérti a dolgot. (Remélem érthetően írok ez az egész így most egy kicsit sok nekem)
Ha lenne egy IQ határ a fórumba való belépéshez, nem sokan jutnának be (és a tinisztárok is csak 14 000 utáni sorszámot kapnának)
2013. március 31. 19:00
Idézet (Jolie_77 @ 2013.03.31. 18:54)
Ha lenne egy IQ határ a fórumba való belépéshez, nem sokan jutnának be (és a tinisztárok is csak 14 000 utáni sorszámot kapnának)
És a fórum sem lenne tele az 1D tagokról írt értelmes cikkekkel.De szép lenne az élet
2013. március 31. 19:01
Jolie_77 : Detto
Mármint nem mondom ,hogy teljesen normális vagyok de szerintem azért a minimált elérném és biztos vagyok benne ,hogy pár 1D fan-is és mint látszik az adatlapomon nekem is van ilyen tinisztáros kedvencem de biztos nem raknám egy nemzetközi listán még a top50-be se bele.
Mármint nem mondom ,hogy teljesen normális vagyok de szerintem azért a minimált elérném és biztos vagyok benne ,hogy pár 1D fan-is és mint látszik az adatlapomon nekem is van ilyen tinisztáros kedvencem de biztos nem raknám egy nemzetközi listán még a top50-be se bele.
2013. március 31. 19:03
Idézet (Sparkling @ 2013.03.31. 19:00)
És a fórum sem lenne tele az 1D tagokról írt értelmes cikkekkel.De szép lenne az élet
2013. március 31. 19:05
Idézet (coney island queen. @ 2013.03.31. 19:01)
Szerintem az nem baj ,mondjuk te még bőven a normális kategóriába tartozol.De némelyik ember ,elvakultság level 99.
2013. március 31. 19:07
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
Ez volt a Shrekben.
2013. március 31. 19:08
Bonnie-t nem ismerem annyira, szóval nem tudok igazából véleményt mondani róla, de ha már ennyi albuma van és ilyen régóta van a zeneiparban akkor biztos rengetegen szeretik és nagyon sikeres nő. A One Direction-t nem szeretem és ahogy olvasom a directionerek(vagy minek nevezik ) kommentjeit pl.: ,,ez hülyeség. az 1D a világ leghíresebb bandája"
akkor elgondolkozom, hogy a nagyobb bandáknak/sztároknak miért nincsenek ilyen őrült rajongóik akik bárkit bárhol, bármikor leszólnak ha nem szeretik azt a bandát/sztárt. Sehogy sem tudom megérteni, hogy miért pont a One Direction-nak vannak, mert helyesek? (már akinek) vagy mert jól énekelnek? vagy fiatalok? vagy mittudomén, de aki ilyeneket ír az nagyon hogy is mondjam: hülye Na jó nem tudok nagyon magyarázni, de remélem érthető volt
akkor elgondolkozom, hogy a nagyobb bandáknak/sztároknak miért nincsenek ilyen őrült rajongóik akik bárkit bárhol, bármikor leszólnak ha nem szeretik azt a bandát/sztárt. Sehogy sem tudom megérteni, hogy miért pont a One Direction-nak vannak, mert helyesek? (már akinek) vagy mert jól énekelnek? vagy fiatalok? vagy mittudomén, de aki ilyeneket ír az nagyon hogy is mondjam: hülye Na jó nem tudok nagyon magyarázni, de remélem érthető volt
2013. március 31. 19:08
Sparkling: Egy mértékig ezzel szerintem nem lenne baj merthát nekem is van több ember akit elvakultan védenék ha nem gondolnám jogosnak a dolgokat amiket írnak róluk és ilyen szempontból értem is őket csak ,hogy amit Bonnie állít az teljes mértékben jogos.
2013. március 31. 19:11
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (coney island queen. @ 2013.03.31. 19:01)
Ne aggódj, a legjobb fejekben van egy kis őrültség és tudom, hogy nem minden tinédzser vagy tinisztárokat szerető emberke elvakult sötétség, közöttünk is vannak intelligensek.
2013. március 31. 19:15
ballpenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 163433 offline |
Tisztázás végett!
1. A brit Daily Star bulvárlap írója adta csak Bonnie szájába, hogy népszerűbb, mint a 1D! Bonnie valójában ezt mondta:
"Nem tudom, hogy a One Direction is annyira népszerű-e szerte Európában, mint én." (Nyilván egy célzott kérdésre válaszolt.)
2. Személyesen ismerem Bonnie Tylert, egy rendkívül, kedves, közvetlen, sztárallűröktől mentes énekesnő. Minden, csak nem beképzelt!
3. Az X-Factorban a 1D, Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart c. dalát énekelte. Így a fiúk biztosan ismerik Bonnie-t Az itt kommentelő rajongóikkal ellentétben.
1. A brit Daily Star bulvárlap írója adta csak Bonnie szájába, hogy népszerűbb, mint a 1D! Bonnie valójában ezt mondta:
"Nem tudom, hogy a One Direction is annyira népszerű-e szerte Európában, mint én." (Nyilván egy célzott kérdésre válaszolt.)
2. Személyesen ismerem Bonnie Tylert, egy rendkívül, kedves, közvetlen, sztárallűröktől mentes énekesnő. Minden, csak nem beképzelt!
3. Az X-Factorban a 1D, Bonnie Tyler - Total Eclipse Of The Heart c. dalát énekelte. Így a fiúk biztosan ismerik Bonnie-t Az itt kommentelő rajongóikkal ellentétben.
2013. március 31. 19:16
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
Lehengerlő milyen kommentek vannak itt.
Már annyiszor leírtam és mivel nem szeretem magamat ismételni rövidre fogom: az egész vándireksön egy betegség, Bonnie meg meg sem érdemli,hogy egyáltalán halljon erről az öt tehetségtelen nyikhajról,akik egy pár év múlva a süllyeztő legalsó bugyrában fognak elfoglalni igen előkelő helyet.
Már a Paul McCartneys cikknél is agyvérzést kaptam az olyan hozzászólásoktól,hogy "az 1D a legjobb","őket senki sem múlthatja felül" - istenem,annyi IQ bajnok,címeres ökör van ezen az oldalon,hogy az nem emberi, a legvicesebb hogy szerintük amit hallgatnak az igazi zene is. Az igazi zene valahol itt kezdődik:
Belőled sem lesz egy agysebész.
Már annyiszor leírtam és mivel nem szeretem magamat ismételni rövidre fogom: az egész vándireksön egy betegség, Bonnie meg meg sem érdemli,hogy egyáltalán halljon erről az öt tehetségtelen nyikhajról,akik egy pár év múlva a süllyeztő legalsó bugyrában fognak elfoglalni igen előkelő helyet.
Már a Paul McCartneys cikknél is agyvérzést kaptam az olyan hozzászólásoktól,hogy "az 1D a legjobb","őket senki sem múlthatja felül" - istenem,annyi IQ bajnok,címeres ökör van ezen az oldalon,hogy az nem emberi, a legvicesebb hogy szerintük amit hallgatnak az igazi zene is. Az igazi zene valahol itt kezdődik:
Idézet (Directioner4ever @ 2013.03.31. 19:15)
A f**szt!En nem is ismerem Bonniet!kiaz.menjen a p*csaba! P
Belőled sem lesz egy agysebész.
8 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
MadHatter,
Kiim,
Im a SlaveForBritney,
Beyla,
Lucky5,
Törpemókus,
Pöttömke
2013. március 31. 19:18
Jolie_77: Köszönöm! Reméljük ,hogy az elvakultságnak is vannak határai
Az csak szégyen ha az 1D híresebb mint Bonnie. Bár remélem ,hogy süllyedni még nem süllyedünk mert ,hogy én elhagyom a hajót az biztos!
Az csak szégyen ha az 1D híresebb mint Bonnie. Bár remélem ,hogy süllyedni még nem süllyedünk mert ,hogy én elhagyom a hajót az biztos!
2013. március 31. 19:19
Idézet (Directioner4ever @ 2013.03.31. 19:15)
A f**szt!En nem is ismerem Bonniet!kiaz.menjen a p*csaba! P
12 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
dijansalihu,
Kiim,
Im a SlaveForBritney,
Misao,
Pöttömke,
janet7,
antonia12,
Beyla,
Lucky5,
Törpemókus,
_ToTo_
2013. március 31. 19:51
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Ééééés megint ott tartunk hogy mi, akik a 90-es évek előtt születtünk, veszekedünk 12-13 éves gyerekekkel arról hogy most akkor ki is a híresebb. Nekem ehhez már nincs hangulatom, sem erőm. Unom már az ilyen undorító mód ostoba kommenteket, akiknek már a nevükben is szerepel a "1D". Komolyan, már ha meglátom felmegy bennem a pumpa. Bonnie Tyler egy istennő, a vándájreksön meg arra sem méltó hogy egy cikkben említsék vele.
2013. március 31. 19:59
CrainRockvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.13. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 189653 offline |
Ácsi-ácsi..
Bonnie Tyler 1975 körül vált híressé azt hiszem és azóta tart a pályafutása.. Ha jól számoltam az 38 év.. Hol lesz ez a ván dájreksőn 37 év múlva,mert tavaly alapította őket a média,ha a csitri osztálytársaim szavaira emlékszem..
Bonnie Tyler 1975 körül vált híressé azt hiszem és azóta tart a pályafutása.. Ha jól számoltam az 38 év.. Hol lesz ez a ván dájreksőn 37 év múlva,mert tavaly alapította őket a média,ha a csitri osztálytársaim szavaira emlékszem..
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.