Túl sok üdítőt isznak a fiatalok
2013. április 02. 14:53
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Nekem anyáék sosem engedték, hogy ezeken éljek, de nem is bánom, mert egyáltalán nem ízlik egyik sem, amiben több a színezék és a cukor, mint maga a lényeg. Az energiaitált még soha nem kóstoltam, egyszer volt balszerencsém az illatát(?) tapasztalni, de már az is olyan édes volt, hogy az italba már bele se mertem kortyolni. A kóla meg a fanta valamivel jobb, mint az előbbi, bár ezt a kettőt is ittam életembe kb. háromszor. Nem is szándékozok többet.
2013. április 02. 17:20
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Nekem egyszerűen nem tud lemenni a torkomon a cukorral és a színezékkel teli üdítőital, én csak csapvizet és szénsavmentes ásványvizet iszom, még a teát is hanyagolom
2013. április 02. 17:22
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Én többnyire vizet iszom,de ha lehetőségem van rá,mondjuk haveri körben egy délutáni találkozón,akkor viszont mindig szénsavasat iszom.
Az egyedüli,ami nekem talán tényleg "káros",az az energiaital.Nem vagyok büszke rá,de egy dobozzal minimum tartok a hűtőben,heti kettőt mindig megiszok minimum.Egy időben próbáltam leszokni róla,ami azóta se sikerült.Tudom,h eléggé rossz hatással van a szervezetemre,de valahogy mindig gyenge az akaraterőm,ha egy doboz Hell van a közelemben.
Az egyedüli,ami nekem talán tényleg "káros",az az energiaital.Nem vagyok büszke rá,de egy dobozzal minimum tartok a hűtőben,heti kettőt mindig megiszok minimum.Egy időben próbáltam leszokni róla,ami azóta se sikerült.Tudom,h eléggé rossz hatással van a szervezetemre,de valahogy mindig gyenge az akaraterőm,ha egy doboz Hell van a közelemben.
2013. április 02. 19:32
Tigris2011visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 343 Csatolások: 330 Azonosító: 162608 offline |
MIIIENEK MI KÖZE VAN A SZTÁROKHOZ
2013. április 02. 20:10
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én már kezdtem leszokni a kóláról, de visszaestem Pepsi Twist
Hát ha ilyen finomra csinálják, nem csoda, hogy ennyien szeretik az ilyen italokat. Csinálják rossz ízűre, vagy szüntessék be a gyártását, ha már ennyire zavar egyeseket, hogy ilyeneket isznak az emberek!
Hát ha ilyen finomra csinálják, nem csoda, hogy ennyien szeretik az ilyen italokat. Csinálják rossz ízűre, vagy szüntessék be a gyártását, ha már ennyire zavar egyeseket, hogy ilyeneket isznak az emberek!
2013. április 02. 20:11
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Az energiaitalt én utálom. Egyszer kóstoltam de nagyon rossz volt. :S
2013. április 02. 20:13
De amúgy is mennyire írja mindenki, hogy áááá én nem iszok ilyeneket, közbe meg gondolom naponta megisznak legalább 1 liter szénsavas valamit. Persze neten lehet akármit mondani, mert a többi hülye úgy is beveszi... Ugye?
2013. április 03. 08:38
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 offline |
mondjuk szerintem a tea ugyanolyan káros, mint a kóla, hiszen az is tele van telített cukrokkal...bár a kóla számlájára még a koffein is felírható, ami nem tesz jót (én pl ha délután kólát iszok, este nem tudok aludni)...
2013. április 03. 17:09
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Mindig teát viszek reggelente suliba De bevallom iszok ilyen kicsi üvegű üccsiket de nem vagyok rászokva .. 3-4 hónapban iszok 1-2őt ..
2013. április 03. 19:15
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (LexiCobain @ 2013.04.03. 08:38)
mondjuk szerintem a tea ugyanolyan káros, mint a kóla, hiszen az is tele van telített cukrokkal...bár a kóla számlájára még a koffein is felírható, ami nem tesz jót (én pl ha délután kólát iszok, este nem tudok aludni)...
A tea akkor lehet káros, hogyha telerakod cukorral, de én pl. mézzel iszom, ami egészséges, sőt a mézet inzulinos cukorbetegek is fogyaszthatják! Nem csak a kóla, de a tea is tartalmaz koffeint, csupán annyi a különbség, hogy a kóla azonnal, de rövid távon fejti ki a hatását, míg a teának hosszú idő kell, de eszméletlenül ébren tud tartani sokáig. Persze, akkor a teánál be kell tartani az egy csésze, egy filter dolgot. Egyébként a teát állítólag ízesítés nélkül jó inni, mert akkor érzed a teafű valódi ízét, amit nem nyomsz el citrommal vagy egyéb édesítőszerrel. A kólával én is így vagyok, és este nem alszom tőle, emiatt csak délutánig fogyasztok. Habár ma majdnem megittam fél liter kólát és egy kávét, de olyan fáradt vagyok, hogy lazán el tudnék aludni.
2013. április 03. 21:09
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Én már egy ideje rászoktam a teára. Jó dolog, meg egészséges. De azért bevallom ha sietek és nincs éppen főve akkor kólát iszok.
2013. április 26. 14:44
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Én nem vagyok odáig ezekért az italokért. Mint mondjuk a kóla vagy a "szprájt". De ha mondjuk kiránduláson vagyunk, talán megiszok egy-két pohárral. De inkább a házilag készült limonádéért vagyok oda, vagy mondjuk a teáért!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.