Szerintem Emma a legtehetségesebb fiatal színésznő manapság és ezzel a szereppel pedig megint bizonyítani fogja mindezt.
Egy jó színésznő bármilyen karaktert képes megformálni még akkor is, ha számára nem szimpatikus az adott szerep, hiszen ettől függetlenül még képes vele azonosulni. Ettől válik színésszé. Rengetegszer tapasztaltam ezt az érzést már én magam is, pedig még a szakma közelébe se kerültem.
Sok sikert kívánok, Emma!
Emma Watson elégedetlen legutóbbi szerepével
2013. április 02. 21:29
2013. április 02. 21:34
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Emma nagyon tehetséges színésznő, már a Harry Potter első részében megmutatta, hogy a színészi pályára született. Tudom, hogy megoldja ezt a problémát és tökéleteset alakít majd. Ezért érdekes a színészet, bárkibe "belebújhatsz". Tisztelem Emmát, mert ő nem olyan színésznő, aki bármilyen szerepet elvállal, hanem csak azt, amiben valami jót lát, biztos vagyok benne, hogy ez is nagy siker lesz, csak mint a The Perks of Being A Wallflower.
2013. április 02. 21:36
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Én személy szerint nagyon szeretem Emmát.És ha megmutatja,hogy igenis el tud játszani egy általa utált karaktert,azzal megmutatja,hogy ő igenis színésznő,mert bármit el tud játszani,kezdve a boszorkánylánytól az erkölcstelen emberig.
2013. április 02. 22:54
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
Kíváncsi lettem a filmre
2013. április 02. 22:59
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Hát, azért színésznő, hogy el tudjon játszani olyan szerepeket is, amik teljesen távol állnak tőle. De szerintem majd a közönség eldönti, hogy sikerült-e neki.
2013. április 03. 06:16
Emma nagyon jó színésznő, biztos vagyok benne hogy remekül megoldja a helyzetet !!
2013. április 03. 06:57
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Akkor miért vállalta el? Biztos jó színésznő, bár nem igazán láttam még filmekben, Harry Potter-t sosem néztem, szóval tényleg nem ismerem annyira, de ha nem tetszik neki a szerep akkor miért vállalta? Ja, de tudom...a pénzért és hírnévért. Ezek után már az önbecsülése is oda.
2013. április 03. 07:30
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (PinkBarbie @ 2013.04.03. 06:57)
Akkor miért vállalta el? Biztos jó színésznő, bár nem igazán láttam még filmekben, Harry Potter-t sosem néztem, szóval tényleg nem ismerem annyira, de ha nem tetszik neki a szerep akkor miért vállalta? Ja, de tudom...a pénzért és hírnévért. Ezek után már az önbecsülése is oda.
Azért vállalta, mert kihívásokat keres és ki akar törni az aranyos kis Hermione skatulyájából. Pénzért és hírnévért? Azokat már megkapta a HP-filmekkel.
2013. április 03. 08:18
Emma az egyik legjobb színésznő a világon,ezt a helyzetet is remekül megoldja.
2013. április 03. 21:20
marvellanytime-traveller |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.28. Hozzászólás: 1426 Csatolások: 133 Azonosító: 172167 offline |
Tényleg jó színésznő kétség kívül, és számomra meg jó pár embernek is rajtam kívül nem úgy jut eszébe mint Hermióne. Jó lehet a többségnek igen. De nehogy a végén túlhajszolja magát a nagy bizonyításban.
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 05. 16:13
Idézet (PinkBarbie @ 2013.04.03. 06:57)
Szóval nem ismered,de lazán ráfogod,hogy a pénzért és a hírnévért vállalta a szerepet. Gratulálok a logikádhoz. Mindkettő már rég az övé. Egy színész pedig azért színész,mert olyan karaktereket is el tud játszani,amiktől a valódi személyisége távol áll.
2013. május 09. 14:56
BebeQueenúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.09. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 201657 offline |
PinkBarbie, azért, hogy legyen mit kérdezned...
Olvass a sorok közt - ki akart törni a Hermione szerepből. Szerencsétlennek elég megaláztatás volt, hogy ott kellett hagynia az egyetemet, mert minden jó válasza után beüvöltötték, hogy "öt pont a griffendélnek". Biztos, neked is tetszene.
Olvass a sorok közt - ki akart törni a Hermione szerepből. Szerencsétlennek elég megaláztatás volt, hogy ott kellett hagynia az egyetemet, mert minden jó válasza után beüvöltötték, hogy "öt pont a griffendélnek". Biztos, neked is tetszene.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.