Meryem Uzerli a Szulejmán című sorozatnak köszönhetően világszerte híressé vált. Gondoltad volna, hogy több éve egy hotelban lakik?
A teljes cikkhez kattints ide!
Évek óta szállodában él Meryem Uzerli
2013. április 03. 20:13
Klaudia.SnuphfenEll |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 546 Csatolások: 55 Azonosító: 195508 offline |
Szerintem ez normális .. Miért lenne rosz ?
2013. április 03. 20:16
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Én nem tartom furcsának. Ha neki így jó, legyen. Szerintem ki tudja fizetni és legalább a piszkos munka nem rá marad. Mondjuk a forgatások sem 2 percig tartanak, rendesen elveszik az ember energiáit - pláne a Csodálatos század (Szulejmán) - szóval nem csoda, ha egyelőre ez a kényelmesebb megoldás.
Meryem egyébként elég akcentusosan beszéli a törököt, hiába az atyai örökség. (vagy csak rájátszik direkt?, nem tudom)
Meryem egyébként elég akcentusosan beszéli a törököt, hiába az atyai örökség. (vagy csak rájátszik direkt?, nem tudom)
2013. április 03. 20:17
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Ha annyi pénzem lenne én is szívesen élnék egy 4-5 csillagos hotelben
2013. április 03. 20:30
hát ha neki ez kell:)) de azért megtudom érteni..amugy imádom a szulejmánt:D:$
2013. április 03. 20:33
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
Aa szulejmán sorozatot szégyen h levetítik Magyarországon... h miért? mert ránk magyarokra és a királyunka olyan fényt vet ami sosem volt igaz. egyszerűen szégyen, h leadják.
2013. április 03. 20:43
Én nem szívesen élnék hotelben.Amúgy meg nem nagyon szeretem ezt a Szulejmánt.
2013. április 03. 21:07
Noeemihummelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.05. Hozzászólás: 400 Csatolások: 2 Azonosító: 193332 offline |
az jó lehet!
2013. április 03. 21:32
Ha meg van rá a pénze...Bár én is ellaknék egy szállodában
2013. április 03. 21:42
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ha van rá pénze akkor jóóó
2013. április 03. 21:59
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline |
Nem nézem a sorozatot,így nem ismerem ezt a csajt,de biztos jó ott neki:) én mondjuk nem bírnám ott sokáig:/
2013. április 04. 07:16
spadrivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.08. Hozzászólás: 311 Csatolások: 0 Azonosító: 128963 offline |
engem idegesítene, hogy átmászkálnak a szobámon, takarítanak, ilyesmi, persze ha kiszolgálnak, az jó lehet. De hogy nem vehet semmit a saját házába :S semmi otthonteremtő igénye nincs?
2013. április 04. 07:41
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10970 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline |
Idézet (brigi92fcb @ 2013.04.03. 20:33)
Aa szulejmán sorozatot szégyen h levetítik Magyarországon... h miért? mert ránk magyarokra és a királyunka olyan fényt vet ami sosem volt igaz. egyszerűen szégyen, h leadják.
Az inkább a szégyen, hogy egyesek nem bírnak túllépni a múlton. Senki nem mondta, hogy dicsőítenünk kéne az oszmánokat, viszont az tény és való, hogy Szulejmán szultán a maga idejében nagy ember volt és mint nagy történelmi személyiség, megérdemli, hogy vele is foglalkozzanak. A sorozat meg amúgy elsősorban szórakoztatni kíván, nem is szabad véresen komolyan venni. Amúgy meg mi, magyarok sem voltunk soha szentlelkek, csak úgy mondom. A mi uralkodóink és nagy embereink is műveltek dolgokat, amire inkább nem lennék büszke...
A Szulejmán azért is érdekes, mert megmutatja török szemszögből azt, amit mi magyar szemmel nézünk és megismertet egy másik világgal, kulturával. Piszok érdekes egyébként, de hát akinek nem tetszik, ne nézze...
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 04. 08:20
Jolie_77♥generation terrorist♥ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 9304 Csatolások: 38938 Azonosító: 186395 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.04. 07:41)
Az inkább a szégyen, hogy egyesek nem bírnak túllépni a múlton. Senki nem mondta, hogy dicsőítenünk kéne az oszmánokat, viszont az tény és való, hogy Szulejmán szultán a maga idejében nagy ember volt és mint nagy történelmi személyiség, megérdemli, hogy vele is foglalkozzanak. A sorozat meg amúgy elsősorban szórakoztatni kíván, nem is szabad véresen komolyan venni. Amúgy meg mi, magyarok sem voltunk soha szentlelkek, csak úgy mondom. A mi uralkodóink és nagy embereink is műveltek dolgokat, amire inkább nem lennék büszke...
A Szulejmán azért is érdekes, mert megmutatja török szemszögből azt, amit mi magyar szemmel nézünk és megismertet egy másik világgal, kulturával. Piszok érdekes egyébként, de hát akinek nem tetszik, ne nézze...
Teljesen egyetértek Sally Sparrow véleményével.
Én is szívesen nézném a sorozatot, ha nem olyan lehetetlen időben lenne - bár gondolom, le lehet tölteni, ha nagyon akarja az ember.
Furcsa dolog lehet egy hotelben élni, ahol idegenek mászkálnak a szobáidban, de végülis, ha neki így jó, akkor élvezze. Így legalább nem kell takarítania, bevásárolnia, mindig mindent megtalál, és ahogy mondta, sosincs egyedül, hiszen egy hotel sosem üres.
1 felhasználónak tetszik:
Sally Sparrow
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.