Megjelent a Little Mix és Missy Elliot közös klipje
2013. április 04. 15:24
Ja hát igen persze hogyne...eddig Little Mix így, Little Mix úgy, imádjuk a Little Mixet, ők a legeslegnagyobb kedvenceim!, aztán ahogy jön egy kissé másabb számuk, illetve a klip sem a szokásos, máris hányingerünk van tőlünk. Ez nem nevezhető rajongásnak! Az ilyen még csak ne is mondja, hogy fanja a lányoknak.
Véleményem szerint egyáltalán nem lett rossz, de a Wings-zel és a DNA-el tényleg nagyon magasra tették a mércét, és bizony azt nehéz túlszárnyalni, vagy megmaradni minőségben olyannak. Ez egy ilyen stílusú, ilyen beütésű dal, hasonló klipre számítottam a csajoktól, szóval nem értem mi ez az óriási felháborodás egyes tagok részéről. Egyébként számomra van pár rész, illetve inkább sor, ami(fogalmam sincs miért) hangzásban a Wings refrénjére emlékeztet. Nekem tetszik. Ne csak egyszer hallgassátok meg, hanem többször, és egy idő után a fületekbe mászik majd a dallam.
Véleményem szerint egyáltalán nem lett rossz, de a Wings-zel és a DNA-el tényleg nagyon magasra tették a mércét, és bizony azt nehéz túlszárnyalni, vagy megmaradni minőségben olyannak. Ez egy ilyen stílusú, ilyen beütésű dal, hasonló klipre számítottam a csajoktól, szóval nem értem mi ez az óriási felháborodás egyes tagok részéről. Egyébként számomra van pár rész, illetve inkább sor, ami(fogalmam sincs miért) hangzásban a Wings refrénjére emlékeztet. Nekem tetszik. Ne csak egyszer hallgassátok meg, hanem többször, és egy idő után a fületekbe mászik majd a dallam.
2013. április 04. 15:48
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
A klip olyan tipikus Little Mix-es, nagyon színes. Nekem nincs bajom a dallal, se a klippel. Jade haja viszont borzalmas, Perrié meg kiégeti a szememet úgy virít.
2013. április 04. 16:11
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Hát nem ilyenre számítottam, az biztos. A dal eleve nem a kedvencem az albumról (bár ez a változat ezerszer jobban tetszik.) Az eddigi klipjeiket imádtam, ez most nem tetszik, bár lehet hogy csak többször meg kéne néznem. A táncos rész pedig kicsit olyan lett mint a Wingsben. De emiatt még egyáltalán nem csalódtam a lányokban... Egyébként nézzetek ízlésficamosnak, de én imádom így Jadey haját.
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. április 04. 16:15
blackstar15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.29. Hozzászólás: 359 Csatolások: 0 Azonosító: 190645 offline |
Wooow,nagyon jó lett,imádom a lányokat,és a klipp is klasszul sikerült.
2013. április 04. 16:52
mrs.styles93visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.28. Hozzászólás: 351 Csatolások: 0 Azonosító: 184849 offline |
Én sem értem egyes tagok véleményét,ez a klip sem jobb sem rosszabb mint a többi. Bár tény, hogy a DNA klipjüket nehéz túlszárnyalni, de ez egy ilyen dal. Szerintem, mondjon akárki akármit, kellenek ilyen dalok is - laza és vidám. A DNA albumon pedig vannak lassabb és kicsit szomorkásabb dalok is; ettől lett ilyen változatos és nagyszerű az album is. Nekem tetszik Jadey új haja, nagyon aranyos. A lányok gyönyörűek a klipben, Jesy pedig különösen jól néz ki. Igazi példaképek, imádom őket. Remélem továbbra is ilyen nagyszerűen fognak teljesíteni, sőt, ebben biztos vagyok.
2013. április 04. 17:04
Én egyedül Jade hajával nem vagyok kibékülve, de nekem nagyon tetszik.
2013. április 04. 17:13
Selli gomez fan.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.16. Hozzászólás: 423 Csatolások: 17 Azonosító: 196175 offline |
A dal egész jó , de a klipp elég pocsék ... szerintem
2013. április 04. 17:35
Lisa7003fitnessfan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.16. Hozzászólás: 4369 Csatolások: 188 Azonosító: 151228 offline |
Perrie 'Pink lady' kinézete borzalmas, ez a haj...a sima szőke volt a legjobb. A videoklip szerintem kísértetiesen hasonlít a Wings c. klipjükhöz, nagy fantáziát nem találok benne. Jade haja most nem tetszett, szerintem Leigh volt most a legszebb.
2013. április 04. 17:41
Doddy Whitevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.08. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 193627 offline |
Nekem tetszik szerintem nagyon jó
2013. április 04. 17:42
Kikiihprimadonna girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 1370 Csatolások: 4 Azonosító: 166302 offline |
nem nagyon értek egyet az előttem szólókkal... szerintem ez lett a csajok legjobb klipje, nálam még a DNAt is felülmúlja, pedig az azért nagyon ott van. Az egész perfect, csak nem értem, hogy Jade haját miért kellett begöndöríteni. Oo
2013. április 04. 17:56
Szerintem jól sikerült a klip, a számot meg eleve szerettem.^^
2013. április 04. 18:30
Nem lett rossz,de jó se,egy kicsit a Wings-re akar hasonlítani,de ahhoz képest ez semmi. Szerintem,ha a Madhouse-hoz készítettek volna egy klipet az ezerszer jobb lett volna. A lányok gyönyörűek a klipben,nem értem mi a baj Jade hajával,nekem igazán tetszik,viszont Perrie-é eléggé olyan rikítós.
1 felhasználónak tetszik:
Lucky5
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.