Veszélyben a Jóban rosszban?
2013. április 04. 14:22
Én őszintén szólva a Barátok Közt-öt sokkal jobban szeretem,és nem véletlen,hogy ennyire csökkent a nézettség.
2013. április 04. 14:37
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Nagyon szeretem a sorozatot, és egyszerűen nem értem a rajongókat. Egyrészt örüljenek, hogy Dénes visszatért (mert itt igazából Ő a lényeg, szerintem!), és különben is: Balázsból sokkal többet lehet kihozni, mint Tamásból. Imádtam a papot, de arról a szálról már tényleg minden bőrt lehúztak. Ez így érdekesebb Betty pedig még mindig megváltoztathatja Balázs személyiségét, jó irányba A nézettségi adatokat nem értem...ez jobb, mint a BK! Bár tény, hogy mindkettő ugyanaz a kaptafa!
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2013. április 04. 14:40
Idézet (miki28 @ 2013.04.04. 14:38)
Végre!
Egy szappanoperával kevesebb!
:-)
Egy szappanoperával kevesebb!
:-)
Vajon ezt mondtanád akkor is, ha a kedvenc sorozatodról lenne szó? o.o
2013. április 04. 14:41
Nonoka13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.20. Hozzászólás: 216 Csatolások: 0 Azonosító: 186303 offline |
Ahj nehogy vége legyen ! De brózik klárit hozzák vissza !! Ő a kedvencem . claudiat is de az elődöt nehogy mert azt utalom mint a szart . De lindát (henriett )et is hozzák vissza
2013. április 04. 14:42
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Nekem például jobban hiányzott Dénes, mint Tamás atya, nagyonis bejön ez a karaktere. De azért megértem azokat is akik panaszkodnak hogy így tért vissza...vagyis nem, nem értem meg xD Mert szerintem a feltámadás már nagyon rossz ötlet lett volna. Egyébként ha valaki nyomon követi Dénes interjúit, ő is megmondta hogy ez a szerep sokkal jobb Tamásnál, meg hogy Balázs sem egy rossz ember, csak a rossz utat választotta. Szikszai Rémuszt meg hogy akarják visszahozni, mikor meghalt?
Novák Heninek viszont nagyon örülnék ^^
Novák Heninek viszont nagyon örülnék ^^
2013. április 04. 14:46
NdaCicushkaO_ovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 208 Csatolások: 0 Azonosító: 198144 offline |
Nekem nem lenne különösebb probléma ha törölnék, amugy se néztem soha...
2013. április 04. 14:46
Egy nagy szar az egész, már bocsánat, tegnap láttam kb. 10 percet belőle, de utána csak egy WTF-re futotta...
2013. április 04. 15:06
Binkyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.21. Hozzászólás: 319 Csatolások: 0 Azonosító: 184134 offline |
Az igazság az, hogy ez egy nagyon jó kis sorozatnak indult, kezdetben néztem is.. Aztán valahogy minden megváltozott, számomra ellaposodott és befejeztem... De mint az előbb hozzászólóknak, nekem sem lenne különösebb gáz, ha törölnék, de nézzük a rossz oldalát: Helyette tuti beraknának valami értelmetlen valóság show-t (:
2013. április 04. 15:08
Anno elkezdtem nézni, ozt a sok baromság, emberrablás robbantás, meg egyéb után úgy döntöttem, hogy maradok Columbo hadnagynál
Ez a sorozat nem nekem való, túl elvont és életszerütlen.
Ez a sorozat nem nekem való, túl elvont és életszerütlen.
2013. április 04. 15:16
Dinci |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.01. Hozzászólás: 530 Csatolások: 0 Azonosító: 188787 offline |
Régen nagyon szerettem,de egyre több hülyeség lett benne pl: leugrott a vízbe a csaj aztán visszatért, Nem bírtam aludni mert erre gondoltam úgyhogy akinek tetszik örülök neki,de én többet meg nem nézem!
2013. április 04. 15:16
Gurs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 944 Csatolások: 8137 Azonosító: 193043 online |
Fúj, de utálom... A Barátok köztöt is csak néha-néha nézem, de talán jobb egy kicsivel, mint ez az eseménytelen szappanopera. Hozzák csak vissza a szereplőket, de szerintem semmi értelme nem lesz. Mindegy... Nem szeretem
2013. április 04. 15:20
Régebben szerettem ezt a sorozatot. Az emberrablásos résszel még semmi baj nem volt, Az Ibolyos résznél rohadtul féltem, de az tetszett. De utána jött a folyamatos túlbonyolítás, és számomra az egész értelmét vesztette.
És szerintem azért is nézik kevese(bbe)n mert olyan időpontra rakják, hogy az ember hazaér hullafáradtan és tényleg elalszik rajta.
Kár érte, régen szerettem. Nem kellett volna annyira túlbonyolítani.
És szerintem azért is nézik kevese(bbe)n mert olyan időpontra rakják, hogy az ember hazaér hullafáradtan és tényleg elalszik rajta.
Kár érte, régen szerettem. Nem kellett volna annyira túlbonyolítani.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.