Veszélyben a Jóban rosszban?
2013. április 04. 19:28
Viski Fanni 2000visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.15. Hozzászólás: 373 Csatolások: 0 Azonosító: 189750 offline |
Én a Bodolai családot bírom a legjobban áhh azokon mindig behalok de szeritnem már kicsit unalmas, h állandóan Tamás atyával vannak! -.-"" Én régeebben mindig ezt néztem,de moistmár inkább a Barátk Közt .
2013. április 04. 19:29
Mivel én régen szerettem, nem kívánom azt, hogy vége legyen, mert tudom milyen sz*r lenne azoknak, akik most is szeretik.
És nem értem, hogy többen is miért nyávognak ez miatt, ha nem is nézik, akkor nem mindegy nektek, hogy megy-e vagy nem? Ti el tudjátok dönteni így, hogy nézzétek vagy ne, de ők nem fogják tudni, ha már nem adják. Na mindegy.......
Szerintem többet is ki lehetne hozni a sorozatból, és jó ötletnek tartom, hogy visszahoznák a régi szereplőket, ők jobbak voltak szerintem.
kis-zsu!
De igen, meghalt, én sem értem, hogy akarják visszahozni, de remélem nem ilyen tamás atyásan XD
És nem értem, hogy többen is miért nyávognak ez miatt, ha nem is nézik, akkor nem mindegy nektek, hogy megy-e vagy nem? Ti el tudjátok dönteni így, hogy nézzétek vagy ne, de ők nem fogják tudni, ha már nem adják. Na mindegy.......
Szerintem többet is ki lehetne hozni a sorozatból, és jó ötletnek tartom, hogy visszahoznák a régi szereplőket, ők jobbak voltak szerintem.
kis-zsu!
De igen, meghalt, én sem értem, hogy akarják visszahozni, de remélem nem ilyen tamás atyásan XD
2013. április 04. 19:37
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
gvilcsi: Ha valaki akkor pont hogy Száraz Dénes az, aki ér is valamit a sorozatban. Szerintem ilyen jó színész Mo.-n ritka mint a fehér holló.
Amúgy nem hiszem hogy az időponttal van a baj, a TV2-n amúgyis csak ismétli, először délután adja a baromi szuper csatorna.
Amúgy nem hiszem hogy az időponttal van a baj, a TV2-n amúgyis csak ismétli, először délután adja a baromi szuper csatorna.
2013. április 04. 19:59
Carolina Stylesvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.01. Hozzászólás: 358 Csatolások: 0 Azonosító: 195098 offline |
A barátok koztot szereteeem
2013. április 04. 21:26
Hát én azóta nem nézem, mióta filmeket akarnak másolnk, tehát igazából nekem pont tökmind1.
2013. április 04. 21:41
LexiCobainDrama Queen® |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 2744 Csatolások: 689 Azonosító: 182219 online |
szerintem teljesen felesleges...a BK annyira jó, hogy nagyon kevesen fogják nézni ezután is a JR-t...
2013. április 04. 21:47
életemben talán 2-szer láttam a jóban rosszbant. annyira nagy hülyeség az egész... a BK jobb
2013. április 04. 22:12
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Jézus de vicces ha valaki ezt szidja és a BK-t dicséri még ha mindkettőt utálnátok, de hogy a BK jobb mint ez? Az már csak egy vergődés, bóvlibbnál bóvlibb színészekkel rakják tele, egy igazán jó színész vagy karakter nincs benne, mintha önmaga paródiája lenne már. Röhej, és hihetetlen hogy még mindig mennyien nézik. Egyébként mennyi ideje megy a JR, 7-8 éve? Nem hiszem, hogy ha eddig nem tett be neki a BK, akkor most majd be fog... Nem mondom, hogy tele van hatalmas színészekkel meg figurákkal, de a BK-nál mindenképp jobban. Amúgy szerintem kifejezetten jó, hogy más karakterrel hozták vissza Dénest, és meglepően hiteles ebben is, nyoma sincs Tamásnak a játékában, ügyes.
2013. április 04. 22:51
diamondflowervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.03. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 195288 offline |
Sem a Jóban rosszbant,sem a Barátok köztet nem szeretem.Eröltetett baromság már mind a kettő.Rosszabbak,mint a mexikói szappanoperák.
2013. április 04. 23:13
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Én biztos vagyok benne, hogy a Jóban Rosszban-t is elég sokan nézik! (és nem csak Magyarországiak, hanem határon túli magyarok is: Románia, Szlovákia, Szerbia...)
2013. április 04. 23:16
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Szerintem Magdika, Viola, Margit, Alexa jöjjenek vissza! Nekem még Áron volt a kedvencem, de hát őt megölte az az afrikai vírus. :S
2013. április 05. 00:11
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
Nekem ez sokkal jobban tetszik mint a BK. Régen azért jobb volt mert nem volt ennyi lehetetlen helyzet pl. afrikai vírus,Ibolya gyilkolászása,terrortámadás stb. Ezek nem kellettek volna bele. Nincs még egy ilyen város mint Csillagkút és ez hitetlen. Ennek a producernek csak az akció számít. Azt hiszi, hogy így többen fogják nézni.
Visszahozhatnák Dávidot,meg én régen bírtam Zoét,Svédet,Ádámot,Beát,régi Barbarát. Amikor ők voltak tinik jobbak voltak mint most Szabiék.
Visszahozhatnák Dávidot,meg én régen bírtam Zoét,Svédet,Ádámot,Beát,régi Barbarát. Amikor ők voltak tinik jobbak voltak mint most Szabiék.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.