One Direction: jön a félmeztelen valóság
2013. április 07. 19:35
Most szeretném megnézni!!!!!!!!!!!!!
Alig várom!!!!!!!!!!!!!!!! <3
Alig várom!!!!!!!!!!!!!!!! <3
2013. április 07. 22:01
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline |
Alig várom a filmet, bár nem hinném hogy ebben az országban is vetíteni fogják :/
Lizzie-chan szerintem egyáltalán nem felesleges filmet forgatni róluk, egy csomó rajongójuk van, akik már tűkön ülnek hogy végre láthassák. Igen, sajnos van pár olyan ember is, de hát akármilyen szomorú róluk akkor sem forgatnak filmet, mert nincs olyan sok rajongó, tehát kevesebb bevétel gyűlne össze.
Lizzie-chan szerintem egyáltalán nem felesleges filmet forgatni róluk, egy csomó rajongójuk van, akik már tűkön ülnek hogy végre láthassák. Igen, sajnos van pár olyan ember is, de hát akármilyen szomorú róluk akkor sem forgatnak filmet, mert nincs olyan sok rajongó, tehát kevesebb bevétel gyűlne össze.
2013. április 08. 13:54
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Van, akik számára érthetetlen, és van, akik számára érthető, hogy miért is készül róluk film. Úgy vagyok vele, hogy megérdemlik, mert nagyon sok mindenen keresztül mentek két év alatt, és oda tették magukat, amikor kellett. A filmet, már azóta várom, mióta először felreppentek a pletykák, hogy készül. Személy szerint, már akkor be voltam zsongva, de mostanra már...
Egy szó, mint száz, már nagyon várom az augusztus 30.-át (mert elvileg akkor adják majd Angliában ), és biztos vagyok benne, hogy megnézem :')
Egy szó, mint száz, már nagyon várom az augusztus 30.-át (mert elvileg akkor adják majd Angliában ), és biztos vagyok benne, hogy megnézem :')
2013. április 08. 15:13
Henii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.13. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 189646 offline |
Én nagyon várom ezt a filmet *--*
Jujj és félmesztelenül.. Áhh :$<3
De nem értem, hogy miért kell őket támadni azért, mert filmjük lesz?
Nagyon várom :$<3 Jujj de imádom őket<3
Jujj és félmesztelenül.. Áhh :$<3
De nem értem, hogy miért kell őket támadni azért, mert filmjük lesz?
Nagyon várom :$<3 Jujj de imádom őket<3
2013. április 08. 15:16
Henii02új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.13. Hozzászólás: 67 Csatolások: 0 Azonosító: 189646 offline |
Jaah és Lizzie-chan az 1D igen is érdekes!
Te nem tudod, hogy ők milyenek, és ok nélkül szarjátok le a fejüket!
Akikről meg nincs film azokat nagyon sajnálom! Csináljanak ha van kedvük.
De miért nem érdekes az 5 srác? 20.ooo.ooo lány vagy lehet keveset is mondok jah meg még vannak fiú Directionerek is, ők megértik hogy milyen jószívűek meg minden.
És érdemes róluk filmet forgatni. Nemértem az ilyen embereket.
Te nem tudod, hogy ők milyenek, és ok nélkül szarjátok le a fejüket!
Akikről meg nincs film azokat nagyon sajnálom! Csináljanak ha van kedvük.
De miért nem érdekes az 5 srác? 20.ooo.ooo lány vagy lehet keveset is mondok jah meg még vannak fiú Directionerek is, ők megértik hogy milyen jószívűek meg minden.
És érdemes róluk filmet forgatni. Nemértem az ilyen embereket.
2013. április 08. 18:50
dorka02visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.02. Hozzászólás: 252 Csatolások: 0 Azonosító: 193017 offline |
BÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉNNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. április 09. 14:39
Dominika13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.25. Hozzászólás: 112 Csatolások: 0 Azonosító: 184577 offline |
Megmutatják a vad oldalukat?? Jujj, biztos miniszoknya helyett alsóban fogják nézni az Én kicsi pónimat...max ennyi telik ki tőlük... már bocs a rajongóknak. Az én k*rva anyámat...
2013. április 09. 21:01
brigitta000 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.04. Hozzászólás: 595 Csatolások: 9 Azonosító: 189076 offline |
khm...xd én nem várom annyira!
2013. április 10. 18:09
Idézet
Dominika13
Megmutatják a vad oldalukat?? Jujj, biztos miniszoknya helyett alsóban fogják nézni az Én kicsi pónimat...max ennyi telik ki tőlük... már bocs a rajongóknak. Az én k*rva anyámat...
Már nem azért, de olyannal ne dobálózzunk, amiről nem is tudunk. Most nem szeretnék én itt felvilágosítást adni, de ha utánanézel a brony-knak, akkor rájössz, hogy rengeteg felnőtt férfi nézi a műsört.. és nem, nem melegek, nem betegség. Egyszerűen csak hobbi.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.