A Teen Vogue magazin szerkesztői Justin Biebert tették a májusi címlapra, az ütős fotók láttán nem is csodálkozunk azon, hogy a magazin szerkesztői a tinititánt nevezték a pop hercegének.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber szerint Isten megbocsájt neki
2013. április 05. 09:44
2013. április 05. 09:45
Istennek az volt a célja velem, hogy segítsek az embereken.
Ezért nem vagyok istenhívő.
Ezért nem vagyok istenhívő.
2013. április 05. 09:53
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12526 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 online |
9 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Pöttömke,
bibicsibi,
Hayley.5,
Im a SlaveForBritney,
Barefoot Becky,
Beyla,
Törpemókus,
janet7
2013. április 05. 09:59
"Nemcsak azért tartok itt mert tehetséges vagyok" - Ilyet szerintem még egy olyan zenész se merne kijelenteni, akit érint is ez a fogalom. pl. Én nem csak felületesen ismerem Michael Jackson munkásságát, de nem emlékszem, hogy ő valaha nyilatkozott volna ilyet. Csak úgy árad a kis gyököcskéből nagyképűség, semmi alázat, semmi szerénység. A pop hercege? Még hamar előre szaladtunk, tudtommal az a titulus a másik Justiné, aki ért is a zenéhez. Istennek pedig semmi köze Bieberhez.
6 felhasználónak tetszik:
Jolie_77,
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
Barefoot Becky,
annp,
Szandi0820
2013. április 05. 10:08
_ToTo_
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen nagyon nagyot nevettem :DDDDDDDDDDDD
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ezen nagyon nagyot nevettem :DDDDDDDDDDDD
2013. április 05. 10:19
Selena07új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.02. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 128655 offline |
Úgy tűnik, hogy a hülyesége mellett most már a nagyképűsége is határtalan lett. A tehetségéhez meg lenne egy-két szavam, többek közt, hogy az csak pont nincs. És igen, az embereken akkor tudna csak igazán segíteni, ha eltűnne, mert akkor legalább tőle már nem kapnék szívinfarktust.
2013. április 05. 10:37
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline |
"legutóbb elaludtam a templomban" xDDDDDDDD Ilyet én nem mernék lenyilatkozni.
Az meg, h beképzelt a 0 tehetségére az nekem nem új... És ahogy alattam írta valaki a pop hercege cím Timberlake-é nem ezé a kis csíra gyereké.
Az meg, h beképzelt a 0 tehetségére az nekem nem új... És ahogy alattam írta valaki a pop hercege cím Timberlake-é nem ezé a kis csíra gyereké.
2013. április 05. 11:00
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
:]] Jot nevettem!! Kul. en is remelem!
2013. április 05. 11:42
Örülök, hogy legalább ebben az interjúban megmutatta, milyen az Igazi Justin.
És a képek is nagyon jók lettek
És a képek is nagyon jók lettek
2013. április 05. 12:33
legalább ezt jól mondta
Nincs most nagyobb bajom vele , nem vagyok rajongója de bajom sincs vele amíg nincs megint valami hülye botránya
Nincs most nagyobb bajom vele , nem vagyok rajongója de bajom sincs vele amíg nincs megint valami hülye botránya
2013. április 05. 12:34
regi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 188407 offline |
Aha, persze .. minden rendben.. elaludni a templomban? Ez azt gondolja mindent elkövethet, mert Isten megbocsájt neki .. Persze megbocsájt de mindt tudjuk, Isten nem bottal ver ..
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.