Rossz útra tértek a Disney-hercegnők
2013. április 05. 20:33
Boyfriend fanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 125 Csatolások: 58 Azonosító: 194972 offline |
Uristen!Hát ez nem a legjobb!A disney hercegnőket épp azért találták ki hogy a gyerekeket jóra tanítsák!
2013. április 05. 20:41
couch.potato |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.31. Hozzászólás: 552 Csatolások: 1 Azonosító: 182055 offline |
ez már nekem magas...ezt miért kellett?
2013. április 05. 21:04
Hirotovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.18. Hozzászólás: 117 Csatolások: 0 Azonosító: 131491 offline |
Nem értem mit aggódtok a gyerekekre gyakorolt hatása miatt... szerintem egy tizenhatos karika minimum van, szóval nem a gyerekek a célközönség! Amúgy meg nem tapasztaltatok eleget ahhoz, hogy ez a "Disney-varázs" elavultnak tűnjön? Szerintem ez a film nagyban mutatja azt, ami a valóságban is történik. Már 10-12 éves kislányok is bulikról, pasikról, cigiről és piáról beszélgetnek...... :|
2013. április 05. 21:20
BubuMaci6277új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.01. Hozzászólás: 74 Csatolások: 0 Azonosító: 182131 offline |
Idézet (Sally Sparrow @ 2013.04.05. 18:51)
Paródia vagy sem, akkor is felháborító. Már csak a célközönségét tekintve is. Felnőtteknek oké, felnőtt humor, elmegy, láttunk már ilyet, nem egyet. De a gyerekekre, taknyosokra akkor sem hat pozitívan. Már csak azért sem, mert "nem értik a viccet", hanem úgymond komolyan veszik. Ma is jöttem haza a buszon és tizenéves kis idióták (fiúk, lányok egyaránt) a bizonyos hím testrész orális kényesztetéséről beszéltek nagy röhögcsélve, hogy ki-hogyan-mikor-hol. És akkor ne legyek kiakadva egy ilyen paródián? Akkor inkább tűnök "butának", de nem veszem jó néven az efféle kereteknek nem szabott humort.
Ugyan már... Annyi szemét terjed az interneten, hogy ez a legkevesebb, ami hatással van rájuk. Ez az egyik. A másik pedig, bizonyos kor alatt a gyerekeket felügyelettel engedném gép/internet közelbe. Ha a gyerek bármilyen nem illő tartalmat talál és néz meg/olvas el stb., úgy vélem nem a tartalom készítőinek a hibája, hanem a szülőé. Egy bizonyos kor fölött meg szerintem értik a dolgokat. Szóval szerintem egy picit túl van reagálva itt ez a videó, de mindegy...
2013. április 05. 21:53
VictorieLeon01unikornis♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.31. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 368 Azonosító: 172377 offline |
bucii én csak egy picit
2013. április 05. 21:58
Hát nem tudom, én egyszer sem nevettem...ezen nem igazán tudom mi a vicces...de ha mások ezt viccesnek találják, nézzék.
2013. április 05. 22:02
TwilightFAN Foreverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 193277 offline |
Húú, de vicces... -.-"
2013. április 05. 22:18
Valakinek nagyon sok szabadideje van! -.-" :DDDDD
2013. április 06. 09:02
AnneliseGKúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.08. Hozzászólás: 20 Csatolások: 0 Azonosító: 179820 offline |
Hát tényleg nagyon vicces hogy a disney hercegnőkből ribiket csinálnak...
2013. április 06. 10:11
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Még az is elég felháborító, hogy magukat ezeket az ártatlan Disney hercegnőket, azokat akiket kicsinek istenítettünk meggyalázzák, na de az, hogy pont a Disney által felkarolt tehetségtelen senkik teszik ezt már tényleg elképesztő! Attól mert ők r*bancot játszanak és csak mert ők úgy viselkednek nem kellene meggyalázni ilyen tiszta dolgokat.
Büszke lehet magára mind a két Disney díszpinty! Undorító mind a kettő!!
Büszke lehet magára mind a két Disney díszpinty! Undorító mind a kettő!!
1 felhasználónak tetszik:
Lindsay019
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
"Haha" - Jenna Dewan vőlegénye kinevette Channing Tatum és Zoe Kravitz szakítását?
Nagyon kinevette őket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.