Instarexia: a legújabb káros divathóbort
2013. április 05. 15:57
év 2000.02.17sztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 1466 Csatolások: 73 Azonosító: 153023 offline |
csak a szülöket tudom hibáztatni mert nekik kéne ebben a ügyben intézkedni és ahogy látom egy csomo demi rajongo elég sokat irt és tudom miért na mindegy a lényeg hogy senki nekezdje el mert ezt már nem leht abbahagyni
2013. április 05. 16:02
HA NEM ESZEL AZ IZMAID ELSORVADNAK! EGÉZSÉGES ÉLETMÓD A MEGOLDÁS NEM A VEZEKELÉS!
2013. április 05. 16:03
Demire hallgassatok ő megmondja az igazságot ami NEM EZ.
2013. április 05. 16:49
SSelena-GGomez-llovevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.11. Hozzászólás: 291 Csatolások: 0 Azonosító: 189500 offline |
Emberek...hova süllyedtetek...?
2013. április 05. 16:54
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Ez már undorító!!! Oké, hogy nem szabad 200 kilósra elhízni, de ez már nagyon túlzás!!!!! Mire jó ez??????
2013. április 05. 17:04
DreamGirl11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.25. Hozzászólás: 392 Csatolások: 0 Azonosító: 192276 offline |
Nekem is vannak problémáim a súlyommal. Van rajtam egy kis plusz, de úgy vagyok vele, hogy jön a nyári szünet és akkor sporttal leadom. Nem voltam egy vékony alkat soha és úgy 4.-es koromban ez nem tetszett és elkezdtem edzeni meg kicsit az étrendemen is változtattam ( csak annyit,hogy nem ettem este 6 után és nem us zabáltam tele magam soha ). És lefogytam, úgy, hogy sosem éheztem. Aztán persze jött a gerincferdülés, abba maradt a sport és most visszajöttek a kilók. De mostantól úgy néz ki fűzőben sportolhatok majd, szóval azt hiszem a súlyprobléma nálam megoldva. Szerintem a lányok többségének az tesz be, hogy látja a sok modellt meg sztárt, akik csontsoványak, és ő is olyan akar lenni, de azonnal.
1 felhasználónak tetszik:
Luckie
2013. április 05. 17:09
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Lizzanna @ 2013.04.05. 16:03)
Demire hallgassatok ő megmondja az igazságot ami NEM EZ.
Demi egy drótkötélen rángatott marionett bábú, akit úgy rángatnak, ahogyan csak akarnak. Ami a szájából hangzik, az java részt egy bemagolt kis mondóka. Megjátszott és túljátszott az egész hájp, ami a csaj körül van.
Nos, a témára térve:
Elgondolkodtató egy cikk, abban biztos vagyok, bár, ahogyan olvastam, voltatok egy páran itt is, akik nagyon sokat küzdöttek a túlsúllyal, vagyis csak túlsúlyosnak látták magukat. Én mindig is a gebék csoportjába tartoztam, így erről nyilatkozni nem sokat tudok, de Karina nagyon sok igazságot írt le a hozzászólásában, sőt minden olyat leírt, ami az én fejemben kavarog ezzel a témával kapcsolatban. Én speciel kórosan sovány vagyok - oké, nem ennyire, a BMI-m 17,67, ami meglehetősen kevés, de hiába próbálkozom mindenféle hízókúrával, valahogy egyik sem hajlandó beválni. Szerintem a soványak között is van olyan, aki teljes mértékben ugyanúgy érzi magát, mint a ducibbak. Állandóan mindenki mondogatja évek óta, hogy milyen jó alakom van, milyen lapos a hasam, meg milyen kicsi combjaim vannak, de én belenézek a tükörbe és elhányom magamat az alakomtól. A bordáim és a csípőlapátjaim kilátszanak, sőt minap párom közölte velem, hogy a lapockámon kívül, kegyetlenül érezni a csigolyáimat, ki volt akadva tőle, hogy hízzak fel, de sürgősen. Eszek ezt, eszek azt, és nem megy, nem jön semmi sem fel. Én annyira irigyellek titeket, hogy van rajtatok egy kis plusz, hogy az valami borzasztó. Van melletek, van feneketek, jó kis combotok, én meg úgy nézek ki, mint a nylonba csomagolt fogpiszkáló. Szóval van olyan a világon, aki akarja a ti, állítólagos kövér alakotokat, még hozzá én és önként dalolva. Viszont ez egy gusztustalan divathóbort lett, és azért van annyi anorexiás, mert ötven évvel ezelőtt maximum a divat újságokban voltak ilyen alkatú hölgyemények. Most meg az ember bekapcsolja a tévét és ezt látja. Leül netezni, szintén ezt látja. A probléma gócpontja az, hogy a divat szakmában ezeket a csontsovány anorexiás lányokat kultiválják, és azt mutatják, hogy milyen normális az, ha vasággyal együtt vagy harminc kiló. Egy szervezetnek kell a tápanyag és kell a zsír, pláne akkor, ha huzamosabb ideig beteg vagy, mert, ha nem eszel, akkor a sejtjeid a zsírszövetből táplálkoznak. Annak ellenére, hogy nem vagy éhes és nem kívánod az ételt mondjuk egy influenzánál lázasan, a sejteknek ugyanúgy szüksége van kajára, amit az elraktározott zsírszövetből szabadít fel. Nos, ha nincs zsírszövet, akkor nekiáll rágicsálni az izomrostokat, mert minden élelem elfogyott. Ilyenkor jön létre az izom elsorvadása. A cikkben beidézett szöveg meg szimplán azt mutatja, hogy az, aki kiposztolja ezt a képet és ki is ír mellé egy ekkora blődséget, valószínűleg nem az eszéről híres. Ha alszik, akkor jóhogy nem érez éhséget, hiszen a szervezet akkor takarékra kapcsolja magát, lelassul a vérkeringés és az emésztés is szinte megszűnik. Egyedül ezen az segítene, ha a divatszakmában nem csontvázakat alkalmaznának, mert így nem azt mutatnák a lányoknak, hogy ez a normál. Sokan abban a hitben nőnek fel, és annyira eltorzul a realitás érzésük, hogy azt hiszik az ilyen testalkat a normális. Megjegyzem, ha egy gyerek idáig eljut, hogy éheztesse vagy hánytassa magát, arról javarészt a szülő tehet. Aki nem veszi észre, hogy a gyereke ledobott magáról tíz-tizenöt kilót csak úgy, és csontsovány, az megtapsolhatja saját magát, és az övé lehet az Év Szülője kitüntetés.
2013. április 05. 17:33
porcukormókus97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.19. Hozzászólás: 692 Csatolások: 1 Azonosító: 155890 offline |
Szörnyű, bár azért mindenki szép vékony lenni a szíve mélyén, azért túlzásokba ne essünk! Aki meg vékony, folyton csak azt mondja, hogy fogynia kell, fogynia kell. Nem értem miért nem lehet valamit mértékkel csinálni? Ez nem trend ez botrányos. És mégis erről szól az egész divatvilág...
2013. április 05. 17:35
paprikavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.02.11. Hozzászólás: 145 Csatolások: 13 Azonosító: 52129 offline |
végigolvastam a cikket, miközben arra gondoltam, hogy semmilyen ruha viselése sem olyan jó érzés, mint sültkrumplit enni.
és majszolom tovább a sajtosmackókat.
és majszolom tovább a sajtosmackókat.
2013. április 05. 17:36
Alapból sose voltam az az extra sovány alkat, de nem is baj, örülök neki.
Körülbelül 10 évesen szoktam rá arra, hogy minden nap elrágcsálok valami zsíros kaját, legyen az süti, csipsz, vagy bármi. Aminek meg is lett az eredménye. Nem vagyok 220 kiló, de valóban látom magamon, hogy ducibb vagyok, de mégis, tökre elégedett vagyok magammal. Néha zavarnak a plusz kilók, de nem sokat agyalok rajtuk.
Mostanában kezdtem leszokni a napi édességi adagokból, aminek eredménye is van. Kisebb lett a tokám, ennek ellenére én már bevagyok parázva, hogy hátha egy nap majd én is olyan sovány leszek, mint a képeken láthatő csajszi. (Elég pesszimista gondolat, de én mindig a legrosszabbra gondolok először. xD)
Amikor egy tükörbe nézek, és meglátom benne magamat, nem érzem különösebben, hogy fogynom kéne. Kicsit ducibb vagyok a többieknél - és akkor? Egyébként, full hülyeség, hogy ha valaki minél soványabb, annál szebb. Minden férfi tudja legmélyen, hogy ha van egy csaja, akkor jobb, ha ducibb. Egyrészt, sokaknak az előnyösebb. Másrészt, azt nem írom le, mert kicsit perverz.
Mindenesetre, van különbség ez és ez, illetve az ilyenek és a fenti képek között.
HÜLYESÉG, HOGY MINÉL SOVÁNYABB VAGY, ANNÁL SZEBB. TEAM GYORSKAJA.
Körülbelül 10 évesen szoktam rá arra, hogy minden nap elrágcsálok valami zsíros kaját, legyen az süti, csipsz, vagy bármi. Aminek meg is lett az eredménye. Nem vagyok 220 kiló, de valóban látom magamon, hogy ducibb vagyok, de mégis, tökre elégedett vagyok magammal. Néha zavarnak a plusz kilók, de nem sokat agyalok rajtuk.
Mostanában kezdtem leszokni a napi édességi adagokból, aminek eredménye is van. Kisebb lett a tokám, ennek ellenére én már bevagyok parázva, hogy hátha egy nap majd én is olyan sovány leszek, mint a képeken láthatő csajszi. (Elég pesszimista gondolat, de én mindig a legrosszabbra gondolok először. xD)
Amikor egy tükörbe nézek, és meglátom benne magamat, nem érzem különösebben, hogy fogynom kéne. Kicsit ducibb vagyok a többieknél - és akkor? Egyébként, full hülyeség, hogy ha valaki minél soványabb, annál szebb. Minden férfi tudja legmélyen, hogy ha van egy csaja, akkor jobb, ha ducibb. Egyrészt, sokaknak az előnyösebb. Másrészt, azt nem írom le, mert kicsit perverz.
Mindenesetre, van különbség ez és ez, illetve az ilyenek és a fenti képek között.
HÜLYESÉG, HOGY MINÉL SOVÁNYABB VAGY, ANNÁL SZEBB. TEAM GYORSKAJA.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 05. 17:44
Bocii98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.09. Hozzászólás: 532 Csatolások: 0 Azonosító: 195695 offline |
Aki ilyet tesz,az már igazán beteg.Mi van,ha valakin vannak plusz kilók?És mi az,hogy szeretni fognak ha sovány vagy?Miért akarja mindenki azt elérni,hogy másnak tetszedjen és ne saját maga érezze jól magát a bőrében?Ezek a nők gusztustalanok.Szeretetre éheznek és azt hiszik ez a megfelelő mód...A fiatalok lelkiállapota nagyon ingadozó,ez köztudott,ezért is ez a korcsoport a célpont,ha valamit népszerűsíteni akarnak.Én is kamasz vagyok,de életemben nem jutna eszembe ilyen marhaság.Valójában én azon kaptam fel a vizet,hogy nem elég,hogy ők maguk ostobaságot csinálnak,még másokat is erre biztatnak.
Mondjuk abban is van valami,hogy mindenki maga dönti el,hogy mit kezd a testével...De ez akkor is oltári nagy szemétség és még nagyobb ostobaság...
Mondjuk abban is van valami,hogy mindenki maga dönti el,hogy mit kezd a testével...De ez akkor is oltári nagy szemétség és még nagyobb ostobaság...
2013. április 05. 17:54
Alice-CrispyJortegloria |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.12.06. Hozzászólás: 1395 Csatolások: 12 Azonosító: 114049 offline |
SOK **** >< MIÉRT?! Miért kell ezt csinálni???
2013. április 05. 17:58
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Mikor megláttam a cikket szó szerint felforrt az agyvizem. Aki ilyeneket terjeszt, és ösztönöz másokat, hogy ne egyenek, az egyszerűen nem normális! Beteg, és sürgősen orvosi kezelésre van szüksége. Komolyan meg áll az eszem! Miért lenne valaki attól szebb, mert vékony???!! Egyáltalán nem attól függ a szeretet. Ha valaki szeret, tiszta szívéből, őszintén az akkor bármilyen esetben így érez.
De ez csak egyéni vélemény...
De ez csak egyéni vélemény...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.