Sztárság és csillogás – még ez sem elég ahhoz, hogy tökéletesen elégedett legyen magával egy nő. Lássunk hat gyönyörű hírességet, akik a siker ellenére sem elégedettek külsejükkel.
A teljes cikkhez kattints ide!
A legszebb sztárok, akik elégedetlenek magukkal
2013. április 05. 19:35
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Amennyit Rihanna mutogatja magát valahogy nem tudom elhinni hogy annyira elégedetlen lenne magával.
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2013. április 05. 19:36
Rihanna & Paris, nincs miért panastzkodni, ők nagyon is szépek ♥
2013. április 05. 19:39
"A legszebb sztárok.."
Gwen Stefani..Rihanna?
inkább nem mondok semmit ._.
Gwen Stefani..Rihanna?
2013. április 05. 19:41
lA-dONNA |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.05. Hozzászólás: 2940 Csatolások: 110 Azonosító: 144776 offline |
Mondjuk szerintem nincs olyan ember a világon aki teljesen meg van elégedve magával Ez egy velejárója az emberiségnek Mondjuk az itteni állításokból nagyjából eggyel sem értek egyet, szerintem nem kövérek és nem csúnyák Egyedül Paris-t tudom megérteni a láb gondjával
2013. április 05. 19:42
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Gwen Stefani-t és Rihannát nem értem..
2013. április 05. 19:42
hogyha bárki így nézhetne ki, mint ők, nem panaszkodnának
2013. április 05. 19:43
Olcsi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.16. Hozzászólás: 897 Csatolások: 0 Azonosító: 160661 offline |
Audrey GY-Ö-NY-Ö-R-Ű! Egyszerűen gyönyörű. Mindenkinek vannak hibái, bár én benne egyet sem találok, attól még lehet kivételesen szép.
Csak szeretnék úgy kinézni, mint ő.
Talán egy kissé a normál súly alatt volt, egyébként szerintem ez a szép, de ettől ő még csinos, bájos, és kivételesen szép, egyedi.
Gwen meg hogy mondhat ilyet magára?? A legvagányabb, legtrendibb anyuka akit csak el lehet képzelni! Simán letagadhatna tíz évet! Ne mááár. Ő egyáltalán nem kövér! Egy gramm súlyfelesleg nincs rajta.
Csak szeretnék úgy kinézni, mint ő.
Talán egy kissé a normál súly alatt volt, egyébként szerintem ez a szép, de ettől ő még csinos, bájos, és kivételesen szép, egyedi.
Gwen meg hogy mondhat ilyet magára?? A legvagányabb, legtrendibb anyuka akit csak el lehet képzelni! Simán letagadhatna tíz évet! Ne mááár. Ő egyáltalán nem kövér! Egy gramm súlyfelesleg nincs rajta.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
ViviOsztCshőő
2013. április 05. 19:47
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Gwen tényleg csodásan néz ki, én simán huszonévesnek gondolnám. De amúgy szerintem ritka manapság, aki meg van elégedve magával. Lehet, hogy nem is jó az, mert akkor csak elszállna magától.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2013. április 05. 19:50
Hát..., ha én így néznék ki, mint ők, ha ilyen alakom lenne, meg se szólalnék, az tuti. :'D
2013. április 05. 19:51
Idézet (KawaiiCuteness @ 2013.04.05. 19:39)
"A legszebb sztárok.."
Gwen Stefani..Rihanna?
Gwen Stefani..Rihanna?
Szerintem te már hozzászoktál a koreai arcberendezéshez, mert Gwen Stefani igenis, nagyon szép.
2 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
ViviOsztCshőő
2013. április 05. 19:56
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
pedig szépek bár nekem az 1. egy kicsit se tetszik,bár jó hogy mert lány vok xd
Victoria a kedvencem szval nyugi Vicky te nagyon szép vagy!!
persze a többiek is
Victoria a kedvencem szval nyugi Vicky te nagyon szép vagy!!
persze a többiek is
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.