Feloszlott az Apollo 23
2013. április 05. 20:29
ilus1996~Hope~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.28. Hozzászólás: 3131 Csatolások: 116 Azonosító: 134089 offline |
Sajnálom, hogy feloszlottak. Én kedveltem őket. jók voltak csapatként. De minden véget ér egyszer. Amúgy a mai világban nehéz fennmaradni, kivéve, ha valóság show celeb vagy, aki a botrányairól van elhíresülve.
2013. április 05. 20:36
Hát,nem mondhatnám,hogy olyan sokat hallottam róluk,de kár,hogy feloszlottak....
2013. április 05. 20:44
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Ezek még megvoltak?Én azt hittem már rég szétváltak.Amióta vége lett az X-faktor második szériájának semmit nem lehetett hallani róluk.
2013. április 05. 20:46
Nem sokat hallottam róluk...de amúgy gondoltam hogy ez lesz.
2013. április 05. 20:46
DinaSalvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 182 Csatolások: 0 Azonosító: 160127 offline |
Hát ez is sokáig tartott. Az I run to you-n és a magyar változatán kívül semmit sem hallottam tőlük... De hát na.
2013. április 05. 20:58
Azt hittem,hogy majd csinálnak egy búcsúkoncertet.
2013. április 05. 21:01
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Hát, nem nagy kár értük! Sőt, egyáltalán nem! Nem akarok gonosz lenni, de az leszek! Ezek a fiúk, akik melleseg tényleg tehetségtelenek, semmit, de semmit nem tettek le az asztalra, azokon a rendkívül fülsértő X -faktoros produkciókon kívül. Külön külön is borzasztóak, de még kánonban mennyire! Atyám!
De úgy látszik csak Tominak van esze, hogy nem folytatja az énekes karriert, végre rájött, hogy semmi esélye!
De úgy látszik csak Tominak van esze, hogy nem folytatja az énekes karriert, végre rájött, hogy semmi esélye!
2013. április 05. 21:13
Alison Lerman irta
Hát, nem nagy kár értük! Sőt, egyáltalán nem! Nem akarok gonosz lenni, de az leszek! tongue.gif Ezek a fiúk, akik melleseg tényleg tehetségtelenek, semmit, de semmit nem tettek le az asztalra, azokon a rendkívül fülsértő X -faktoros produkciókon kívül. Külön külön is borzasztóak, de még kánonban mennyire! ohmy.gif Atyám!
De úgy látszik csak Tominak van esze, hogy nem folytatja az énekes karriert, végre rájött, hogy semmi esélye! pardon.gif
Forrás: http://starity.hu/magazin/36808-feloszlott-az-apollo-23/#ixzz2PcMtttUF
Tehetségtelenek?! Amihez nem értesz ne szólj bele! pff...
Hát, nem nagy kár értük! Sőt, egyáltalán nem! Nem akarok gonosz lenni, de az leszek! tongue.gif Ezek a fiúk, akik melleseg tényleg tehetségtelenek, semmit, de semmit nem tettek le az asztalra, azokon a rendkívül fülsértő X -faktoros produkciókon kívül. Külön külön is borzasztóak, de még kánonban mennyire! ohmy.gif Atyám!
De úgy látszik csak Tominak van esze, hogy nem folytatja az énekes karriert, végre rájött, hogy semmi esélye! pardon.gif
2013. április 05. 21:17
Nem volt nagy durranás ez a banda.Persze nem mondom,hogy tehetségtelenek,de valjuk be,amit ők csinálnak az édes kevés...
2013. április 05. 21:32
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6376 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Idézet (Lizzanna @ 2013.04.05. 21:13)
Alison Lerman irta
Jááj, de éreztem, hogy lesz olyan, akinek nem tetszik amit írok! És ugyan nem tudhatod, hiszen nem ismersz, de nagyon is értek a zenéhez, 2 hangszeren játszok, 10 évig jártam zenesuliba, és 3szor nyertem énekversenyt a városomban!
Tudom, hogy ettől még nem leszek szakértő, de a zene már kb. születésem óta az éeltem része, és az, amit a 3 fiú nyújtott a műsor alatt, az még csak meg sem közelíti, a zenét! Ráadásul én számtalan okot fel tudok neked sorolni, de ha szeretnéd, beszámolót is írok, amiben kifejtem, miért nem jó az, amit csinálnak! Alapból egy összerakott banda, akik a 'egyedül nem voltak jók, hátha együtt alkotnak valamit' alapon kerültek egy csapatba. A dalaik fülsértőek, bármilyen hangtartományban, hangszínük unalmas, illetve megszokott, semmi egyediség nins bennük, egy stílustanácsadók, és egyébb szakmabeliek által összerakott banda.
De kíváncsi vagyok a Te érvelésedre is, mondj pár indokot, amiért fel lehet rájuk nézni, vagy olyan alkotást, ami a nevükhöz fűződik! (És nem X faktoros produkció!) Nagyon szívesen meghallgatom a Te véleményedet is, csak érvelj, és ne hamis vádakat felhozva kezdj kioktatni engem! Köszi!
Ja, és ettől függetlenül Te még szeretheted őket, hisz ki vagyok én, hogy meggátoljalak ebben, és ha jól emlékszem, semmi ilyesmit nem állítottam a kommentemben! Ez csak a saját, egyéni véleményem!
2013. április 05. 21:32
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
hát sztem azért oszlottak fel mert már rég a süllyesztőben voltak. az x faktor ilyen 1 évig sztár vki aztán irány a süllyesztő.
néha előfordulnak kivételek de az se a magyarban hanem a britben vagy mittomén milyenben de szal a külföldiekben. a nagyon tehetségesek fent maradnak lásd 1D. de 98% megy a süllyesztőbe.ők nem voltak még olyan különlegesek se
néha előfordulnak kivételek de az se a magyarban hanem a britben vagy mittomén milyenben de szal a külföldiekben. a nagyon tehetségesek fent maradnak lásd 1D. de 98% megy a süllyesztőbe.ők nem voltak még olyan különlegesek se
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.