Chris Brown aggódik Rihanna hűsége miatt
2013. április 05. 22:11
meyah_• bite for fun • |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.14. Hozzászólás: 5305 Csatolások: 2 Azonosító: 131197 offline |
Rihz nem fog félremenni, mivel őrülten szerelmes belé! Szóval abban biztos lehet hogy az a nő, aki még mindig ugyan úgy szereti, mint a megismerkedésükkor, az nem fog félrekacsintani... Az, akinek az ilyen eszébe juthat, az csakis Chris. Remélem hogy most már teljes harmóniában tudják élni a napjaikat és semmi nem szakítja meg ezt a párkapcsolatot. Szeretik egymást és nem kell felhozni a múltat! Ami történt az megtörtént. Minek rágódni rajta, főleg úgy, hogy semmi közünk az esethez...
2013. április 05. 22:15
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Én inkább az öklöd miatt aggódnék, Chris drága...
Attól még nem lesz szent, hogy elismeri, hogy "hibát" követett el. Sőt, már bocsánat, de véresre verni a barátnődet nem csak egy "hiba". Én nem látok változást a hozzáállásán továbbra sem. De ez legyen az ő szappanoperájuk. Majd csak tanulnak valamit előbb-utóbb. Haha - mondanám, ha tudnék nevetni ezen az egészen.
Attól még nem lesz szent, hogy elismeri, hogy "hibát" követett el. Sőt, már bocsánat, de véresre verni a barátnődet nem csak egy "hiba". Én nem látok változást a hozzáállásán továbbra sem. De ez legyen az ő szappanoperájuk. Majd csak tanulnak valamit előbb-utóbb. Haha - mondanám, ha tudnék nevetni ezen az egészen.
2013. április 05. 22:26
szabina2522 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.06. Hozzászólás: 1359 Csatolások: 0 Azonosító: 195503 offline |
Én még mindig nem tartom jó ötletnek, hogy összejöttek, de ők tudják
2013. április 05. 22:51
rek4 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.17. Hozzászólás: 891 Csatolások: 459 Azonosító: 160752 offline |
nem, szerintem is egy undorító, utolsó galandféreg. És marhára idegesít, hogy ezek ketten mindig mindenhol azt nyilatkozzák, hogy senkinek semmi köze hozzá. Igen? Akkor ne töltsétek fel állandóan a képeiteket az instagramra, meg tököm tudja, hova nem!
1 felhasználónak tetszik:
Jolie_77
2013. április 05. 23:09
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
Ha Rihannának annyi esze volt, hogy a verés után visszament hozzá, valószínűleg nem szándékozik megcsalni. Mármint tényleg nagyon ragaszkodhat hozzá, ha ezek után még képes egyáltalán szóba állni vele, nemhogy megint kapcsolatban lenni vele!
Egyébként annó még sajnáltam Rihannát, de most már mindkettejüktől undorodom.
Egyébként annó még sajnáltam Rihannát, de most már mindkettejüktől undorodom.
2013. április 05. 23:22
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
én meg Rihannáért aggódok, amiért ezzel a nőverő barommal van -.-"
2013. április 06. 00:14
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline |
Szóval most ő lett az aggódó, hűséges jó fiú? Hmmm.. Csak tartsd a kezedet is a helyén, Chris, ne csak a "cuccost" lol
Sajnálom, hogy Rihanna a legjobb éveit tölti ezzel az embernek nem nevezhető, kétszínű féreggel.
Sajnálom, hogy Rihanna a legjobb éveit tölti ezzel az embernek nem nevezhető, kétszínű féreggel.
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. április 06. 00:22
szendreigabriella♥This Is Us♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.08. Hozzászólás: 702 Csatolások: 374 Azonosító: 135791 offline |
hááát...amúgy megérdemelné ha megcsalnák..-.-
2013. április 06. 01:11
Ez a páros úgy nem komplett, ahogy van. -.-" Nincs köztük bizalom, mert ha lenne, akkor nem lenne cikk egy ilyen jelentéktelen témából. -.-" Én már az elején sem értettem, hogy miért vannak együtt, de ők nálam biztos jobban tudják.
2013. április 06. 08:02
Ha nincsen közöttük bizalom,akkor minek vannak együtt?Ez csak rontja a kapcsolattatot,ha az egyik fél,nem bízik a másikban.
2013. április 06. 08:16
én Rihanna helyében vissza nem fogadnám azt, aki kék-lila foltokra vert össze, és ki tudja, tett-e vele olyat is (bár erről nem hallottam). De mivel nem vagyok a helyében, és nem is szeretnék, azt csinál, amit akar.
2013. április 06. 08:25
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Rihanna a hulye!!:]] UrIsten ha megcsaljak akkor majd vinnyogg,mitis var Christol!!En szeretem Brownt mert egy nagy tehetseg de en nem adtam volna meg egy eselyt neki!!Az teny :]
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.