BBC America sorozat, premier: 2013. március 30.
Tatiana Maslany, Dylan Bruce, Jordan Gavaris, Kevin Hanchard, Maria Doyle Kennedy
IMDb
Orphan Black / Sötét árvák (2013 - 2017)
2013. április 06. 13:18
Idézet (Bessie @ 2013.04.06. 12:46)
Jókat mondanak erről a sorozatról is.
Tegnap néztem a pilotot, szerintem ígéretes. Pedig általában nem vagyok oda az olyan sorozatokért, amikben van sci-fi szál, de ez tetszett. Ha tartják a színvonalat, akkor szerintem jó lesz ez.
2013. június 08. 20:13
Ma töltöttem le és már ki is végeztem a sorozatot. Nekem személy szerint nagyon bejött az egész, bár az utolsó rész fináléhoz képest nem volt valami nagy durranás. Viszont az évad még így is hihetetlen jóra sikeredett. A színésznőnek pedig, aki a főszerepet játssza egy nagy tapsot küldök. Kíváncsian várom a folytatást.
2013. június 09. 08:05
Jövőre jön a második évad! Alig várom, mert az első évad nagyon jól sikerült. Kiemelkedő az idei újoncok soraiban.
2013. június 09. 11:49
Season 1 HQ Stills
12 felhasználónak tetszik:
Charlotte Benning,
saii,
Alison Lerman,
otyg,
miss_areo,
Toxic,
Domcicc,
Bessie,
Zsuzsy93,
baisée,
Cintii,
standoffan
2013. december 04. 20:09
Zsuzsy93 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 944 Csatolások: 2 Azonosító: 175845 offline |
2x néztem végig az első évadot és nagyon tetszik. Várom a másodikat is. A főszereplő csaj tudja a dolgát, észre se lehet venni, hogy ő játszik el egy rakás karaktert, annyira mások. Szeretem ha egy személy kettőt játszik, pláne ha még többet. Felix is jó karakter hiába meleg, de nem idegesítő. Helenán is behaltam, meg néha Alisonon is. Vicces, de van benne akció,dráma,rejtély, minden ami kell. Sara és a kislánya is nagyon aranyosak, remélem több közös jelenetük lesz majd. Cosima is jófej, csak azt a leszbikus kapcsolatát nem tudom még elfogadni (majd idővel). A mostani sorozatok között (amiket nézek) ez átvette a vezetést. Több helyes pasi is lehetne benne, mert Paul kevés.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2014. április 05. 10:05
Idézet (***aiden*** @ 2014.03.15. 18:00)
Season 2 HQ Stills
Kapcsolódó sztárok
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Szakított Channing Tatum és Zoe Kravitz
Véget ért a kapcsolatuk.
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Gond van a Jonas Brothersszel? Emiatt akadtak ki Nickre a testvérei
Megint Nickre akadtak ki.
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Nosztalgia: Ezek voltak a popkultúra legemlékezetesebb eseményei 25 évvel ezelőtt!
Lássuk, mi minden történt 1999-ben.
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Újra kellett éleszteni: Liam Payne korábban többször is túladagolta magát
Még több megrázó információ derült ki róla.