Megérkezett Selena Gomez új slégere
2013. április 07. 12:24
Idézet (PinkBarbie @ 2013.04.07. 10:50)
Csak ennyit szólnék hozzá: The QUEEN Of Pop Is Back!!
1. A zenéje egyáltalán nem olyan, ami miatt popkirálynőként lehetne emlegetni. Unalmas, slampos, gagyi.
2. A kisugárzása sem.
3. Ezt a címet már hosszú évek óta Madonna birtokolja. Úgyhogy erről lecsúszott Sellyke:)
8 felhasználónak tetszik:
Beyla,
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
TheDanush,
Misao,
ViviOsztCshőő,
MadHatter,
antonia12
2013. április 07. 12:30
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Nagyon utálom szalonnát, hogy őszinte legyek, hiszen a felhajtást és a körített sikert egyáltalán nem érdemli meg. Nem harcolta ki magának, hogy az emberek szeressék. Ő volt a veverlisben a főszereplő, és után az USA-ban istennőként kezdték el emlegetni a többi sors társával együtt. A hangja valami borzasztó, persze, ha egyáltalán lenne is neki belőle, mert teljesen elveszik egy-egy fellépést illetően. Én legalábbis nem sokat hallok az élő fellépéseiből, ha nem playbackben nyomja. Igazi kis áutótyún királynő, mert itt valaki dobálózott olyan kifejezéssel is, hogy a Pop Királynője, amin jót mosolyogtam.XD Ebben a dalban is erősen fellelhető a szoftveres javítás, ugyanis a többi dalában egyáltalán nem ilyen a hangja. Nos, akkor az volt az eredeti és ez mű, vagy az előző volt mű és ez az igazi. Ettől függetlenül egész kis hallgatható dalocskára sikerült ez. Annyira nem lett szörnyű, mint az előzőek, pölö a Naturally, mert az valami borzadály. Nekem tetszik a keleties hangzásvilág, ahogyan a dal ritmusa is, csak kár, hogy ez a nyikhaj énekli.
6 felhasználónak tetszik:
Pöttömke,
Im a SlaveForBritney,
Misao,
ViviOsztCshőő,
MadHatter,
antonia12
2013. április 07. 12:31
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Na látom valaki koppintani akarja Mileyt. Csak nekem fura, hogy akkor akarja megjelentetni az új albumát, amikor Cyrus? Miley már két éve az új albumán dolgozott, ez meg összehozta 3-4 hónap alatt. És ez a dal be is bizonyítja, hogy nem adott a minőségre...
2013. április 07. 12:33
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (TheDanush @ 2013.04.07. 12:31)
Na látom valaki koppintani akarja Mileyt. Csak nekem fura, hogy akkor akarja megjelentetni az új albumát, amikor Cyrus? Miley már két éve az új albumán dolgozott, ez meg összehozta 3-4 hónap alatt. És ez a dal be is bizonyítja, hogy nem adott a minőségre...
Szerintem meg egyik kutya, másik eb. Mindkettő ugyanolyan gagyi zenét játszik, mindkettő ugyanolyan tehetségtelen és hamarosan mindkettő el fog tűnni a süllyesztőben. Ámen!
2013. április 07. 12:37
TomposLuca97új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.19. Hozzászólás: 14 Csatolások: 0 Azonosító: 198173 offline |
AKKOR FENEKET KERITETT NEKI..ERRE MEG..HÁT JOBBRA SZÁMITOTTAM MINT A 'nánánnáná'
2013. április 07. 12:44
regi99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.27. Hozzászólás: 259 Csatolások: 0 Azonosító: 188407 offline |
Nem olyan rossz.. bár, nekem nem nagyon tetszik, .. na jó, egy kínszenvedés volt végighallgatni.. oké, végig se hallgattam. Unalmas és nem tudom mi volt a célja ezzel a számmal. -.-"
2013. április 07. 12:44
dorottyavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 181363 offline |
Beyla
Nincs igazad! Utálom az olyat aki azért mondja vkire h tehetségtelen mert éppen nem csípi. Miley egyáltalán nem tehetségtelen, de ha ezt gondolod menj fel a youtubra és nézd meg azokat a videókat amik nincsenek megvágva és mostanság készültek, mert nagyszerű hangja van. Az egész családja zenész, én pont rá nem mondanám h tehetségtelen. Azzal már egyetértek h Selena az mert szerintem van kb. egy szám amit ő írt vagy kitudja, lehet h egy se!
Nincs igazad! Utálom az olyat aki azért mondja vkire h tehetségtelen mert éppen nem csípi. Miley egyáltalán nem tehetségtelen, de ha ezt gondolod menj fel a youtubra és nézd meg azokat a videókat amik nincsenek megvágva és mostanság készültek, mert nagyszerű hangja van. Az egész családja zenész, én pont rá nem mondanám h tehetségtelen. Azzal már egyetértek h Selena az mert szerintem van kb. egy szám amit ő írt vagy kitudja, lehet h egy se!
2013. április 07. 12:46
nicole0022új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.25. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 169987 offline |
Pedig ez egy nagyon jó szám. Ahogy Selena többi száma is. Akinek pedig nem tetszik, mert utálja, az minek ír hozzá? Nem tetszik, akkor ne is olvasd el a cikket.
2013. április 07. 12:55
Beylacarter |
Idézet (dorottya @ 2013.04.07. 12:44)
Beyla
Már ezerszer átzongoráztam az elmúlt két-három évben, amikor itt a Starityn jelenlévő rajongók próbáltak aktívan meggyőzni májlika állítólagos "tehetségéről". Én úgy gondolom, hogy egyiknek sincsen keresni valója a zeneiparban. Sem szalonnának, sem pedig a nagyon jó "öribarijának" májlinak sem. Szakmailag totálisan ugyanazon a szinten vegetálnak, annyi különbséggel, hogy májlika úgy "énekel" a nó-hangjával, hogy abban erősen észre lehet venni a hamisságot, míg szalonna csak úgy eltűnik az éterben, ami a fellépéseket illeti. Felesleges vitatkozni azon, hogy melyik a jobb, mert mint írtam egyik kutya, másik eb. Egyik sem jobb a másiknál. Mindkettő csinált sztárocska. Egyik pont jókor volt jó helyen, a másikat meg apuci karolta fel. Nekem ez a véleményem. Fényévekre állnak a tehetséges, legendás énekesnő fogalmától. Már egy ideje benne vannak az iparban és köbö egy lapát sarat tudnak felmutatni munkásságuk gyanánt. Innentől kezdve ki fognak öregedni és el lesznek felejtve, aztán jön másik szalonna és májli.
2013. április 07. 12:57
Im a SlaveForBritneyʙʀɪɴᴛʏ ʙɪᴄʜ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.27. Hozzászólás: 4352 Csatolások: 409 Azonosító: 186761 offline |
Mi az isten? Popkirálynő?
Az autotune még mindig csodákra képes.
Az autotune még mindig csodákra képes.
2013. április 07. 13:00
naa..nem olyan rossz.Nem egyedi , a szöveg sem valami nagy szám ..nánáná....de azért meg lehet hallgatni...)) kíváncsi vagyok milyen klipet csinálnak neki...
2013. április 07. 13:11
Ezmijez? Popkirálynő? Melyik univerzumban? Én tényleg nem akarok itt veszekedéseket kirobbantani, de egyszerűen fáj, hogy mennyire észrevehető az autotune az egész dalban. De nem csak a hangja borzasztó, hanem ez a "zene" is, amit alájátszanak. Egyáltalán nem fülbemászó, nem marad meg az emberben, rossz, úgy ahogy van. Most lehet engem szidni, amiért megmondom a véleményem, de nem mindenkinek tetszik ugyanaz a zene. Bár akinek van füle, az hallja, hogy nincs túl sok hangja Selenának. Persze, szép csaj, meg minden, de eléggé szánalmas, hogy ma már csak ez számít, ha híres akarsz lenni. Ezt most nem azért mondom, mert "utálnám" Őt, én nem utálok senkit. Felőlem azt csinál, amit akar. Csak nagyon nem értem, hogy mi olyan hű de nagy szám benne.
2013. április 07. 13:13
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nekem nem nyerte el a tetszésemet.Selenának van ennél jobb száma is.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.