Starity

Miley Cyrus nyilvánosan füvezett

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 16. 16:30 #201
miley98
miley98
visszatérő vendég

Státusz'Hogyha senki sem utál, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz!'
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 375
Csatolások: 0
Azonosító: 165455
végre egy normális komment! tongue.gif
2013. április 17. 14:48 #202
JBMCSG
JBMCSG
új tag

Státusz:V: Belieber vagyok :K: <33
Hozzászólás: 74
Azonosító: 200289
szerintem ezt nem csak Miley próbálta ki hanem az összes sztár és amúgy meg már nem Hannah Montana mert már Miley is felnőtt amúgy meg az ő dolga wink.gif
2013. április 19. 13:10 #203
Lucky5
Lucky5
state of grace
Hozzászólás: 1086
Csatolások: 1
Azonosító: 133629
Az a lány, akiért évek óta rajongok, akit évek óta támogatok, akit évek óta jóformán a példaképemnek tartok, valójában már eltűnt. Mert ez nem a régi Miley, az száz százalék. Te jó ég, mégis mi lett belőle? Füvezik, könyörgöm! És egyesek szerint ez normális?! Szégyen, hogy ezt csinálja. Lehet, hogy most csak egy "ártatlan" füves cigarettáról beszélünk, de évek múlva mi lesz? Akkor is csak egy füves cigiről lesz szó? Mindenki csak egy füves cigivel kezdi. Ki tudja mit csinál majd? Mi lesz vele negyven évesen? Miley iránt én egy rendkívül erős rajongást érzek, de tényleg nagyot csalódtam benne. Nekem a régi Miley kell.
2013. április 19. 19:16 #204
balogherika
balogherika
új tag
Hozzászólás: 23
Azonosító: 195651
Hát nem is tudom...... Kezd olyan lenni mint Lindsay Lohan
2013. április 19. 22:47 #205
emelcsi2
emelcsi2
visszatérő vendég

StátuszMég mielőtt mindent rám fogsz gondold át miért teszed. léccives.
Hozzászólás: 170
Azonosító: 197208
engem nem érdekel imádom és hogy mit csinál az az ő dolga.
2013. április 22. 16:27 #206
- törölt felhasználó -    
Nem, egyszerűen nem tudom fölfogni, hogy miért akarja ennyire tönkretenni magát. Mire jó ez neki? Ez lenne az igazi Miley Cyrus? Ne röhögtessen már. Csak egy semmiből felkapott leányzócska, akinek a fejébe szállt a hírnév, mindent megkapott amit szeretett volna, és most, a Hannah Montana után nincs az az ember, aki megmondaná, hogy mit csináljon, mikor hova menjen stb. Persze, élvezzük a szabadságot. Csak ne így. Nem hiszem, hogy olyan hülye lenne, hogy nincs tisztában azzal, hogy még rengeteg és rengeteg gyerek van akik a példaképükként emlegetik, akik minden egyes mozdulatát tökéletesnek hisznek, és akik szívvel-lélekkel szeretik Őt. Legalább rájuk gondolna egy kicsit! De nem, minek? A vérbeli Smiler-eket is úgy lesz*rja, ahogy vannak. Sajnálom - azért annyira nem -, de ez az igazság, fogadjátok el. Tudjátok, ebben az a legszomorúbb, hogy egyesek még mindig lekezelik ezt egy apró 'felnőtt, azt csinál amit akar' megjegyzéssel. A korát tekintve valóban felnőtt, de elképesztő, hogy mennyire gyerekesen viselkedik. Egy buta liba, ennyi. Mellesleg még egy időben a példaképemként tekintettem rá, te jó Isten. omg.gif
2013. április 22. 19:58 #207
- törölt felhasználó -    
és akkor? ő tudja mit csinál, és úgy nagyából nekünk (magyaroknak) semmi közünk hozzá.
2013. április 28. 20:40 #208
- törölt felhasználó -    
Idézet (kyrameow @ 2013.04.13. 20:28)
Most már aztán tényleg! MI VAN AKKOR, HA ELSZIV EGY SZÁL FÜVES CIGIT???! Nem lehet mindenki anyuci és apuci tündi bündi, cuki kislánya, akki magába folytja az ösztöneit (sok lány csinálná azt amit Miley a színpadon.. nekem ne mondjátok, hogy NEM!), aki csak tanul, aki soha rá sem néz egy pasira mert "jujj azt nem szabad".. fáj nektek, hogy nem játssza el a szent szüzet? Ha igen, akkor nézzetek Barbie-t smileeee.gif Biztos, hogy nem állandóan füves cigit sziv, max néha bulizáskor, és? lazít a barátaival, akkor mivan? Én is utálom az alkohol, meg a cigit, és nem járok bulizni se nagyon, mégsem mondom azt hogy, "jajj, hiányzik a régi Miley, ki ábrándultam belőle, nagyon rossz úton halad, jajj istenem mi lesz.." Lehet, hogy Miley cigarettázik, és elég vad, de attól még ugyanúgy a példaképem, mert nagyszerű színésznő, nagyszerű énekes, és azt is imádom, hogy eltudja engedni magát a színpadon, nem úgy mint például Selena Gomez.. Várom a kritikákat, és a szép szavakat, de ez a véleményem! Ha valakit példaképnek tartasz, majd lemondasz róla, mihelyst azt látod, hogy "füves cigin kapták" akkor gratulálok, ez aztán az értelmiségi szint.. Az, hogy valakit a példaképünk-nek tartunk, és például - Miley esetében - cigarettázik, vagy elszív egy füves cigit az nem jelenti azt, hogy nekünk is rögtön el kell szívnunk egy szál füves cigarettát! Ebből is látszik, hogy sokan nincsenek tisztában a példakép szó jelentésével, na Pusszancspá! :* * Miley forever Idol! <3 *

Negatív véleményt akarsz?Tessék,megkapod. wink.gif Tudod cica,mindent amit leírtál azzal a szóval tudnám jellemezni,hogy baromság.Mert az.Senki nem akarja azt,hogy játssza meg a szent szüzet,de azt igen,hogy viselkedjen felnőtthöz méltóan.Ugyanis,rengeteg kislány kiáll még mellette,szereti és tiszteli,imádja minden mozdulatát,de Májli eközben tönkreteszi magát.Nem is foglalkozik a rajongóival,egyszerűen szánalmas és nevetséges az,amit csinál.Ha szerinted normális az,hogy nyilvánosan füves cigit szívott,akkor.. nem is tudok erre mit mondani. blink.gif Persze,lazuljon csak,meg élvezze az életet meg a szabadságot,bulizzon a barátokkal/haverokkal,de szerintem nem feltétlenül kell a szórakozáshoz alkohol meg minden sz@r.Vagy tévedek?Még ha ez jól is esik a drágalátos példaképednek,akkor legalább valami kevésbé publikus helyen szívja azt a roh@dt füves cigit!Milyen példát vesznek róla a gyerekek?ŐT meritek példaképnek nevezni?Jó színésznő és énekesnő?Álmodik a nyomor. rohog.gif Énekesnőként nem rossz,régebben még volt is hangja,és a színészek között sem volt a legborzalmasabb,de hát na.Nekem Miley volt a legelső példaképem,akiben először láttam a tehetséget,aki teljesen a hatalmába kerített és még sorolhatnám.Éveken át imádtam és bálványoztam őt,viszont később felnyílt a szemem pár dologban.Hogy miben?Lényegében csak annyi,hogy csak egy buta liba,és mostanában úgy viselkedik,mint egy útszéli hadnemondjamkimi.Én nem véletlenül távolodtam el ennyire tőle.Gusztustalan ember lett,egyszerűen rossz ránézni.És még annyit had mondjak,hogy nem először bukik el Miley.De nem ám.Nagyon sok embernek joga van ahhoz,hogy észbekapjon,és rájöjjön,hogy milyen embertől,lánytól kapta az inspirációkat.Ennyi. rolleyes.gif
2013. április 28. 22:20 #209
Nikaaa
Nikaaa
team free will
Hozzászólás: 1941
Csatolások: 2268
Azonosító: 124647
Idézet (Blaze @ 2013.04.28. 20:40)
Negatív véleményt akarsz?Tessék,megkapod. wink.gif Tudod cica,mindent amit leírtál azzal a szóval tudnám jellemezni,hogy baromság.Mert az.Senki nem akarja azt,hogy játssza meg a szent szüzet,de azt igen,hogy viselkedjen felnőtthöz méltóan.Ugyanis,rengeteg kislány kiáll még mellette,szereti és tiszteli,imádja minden mozdulatát,de Májli eközben tönkreteszi magát.Nem is foglalkozik a rajongóival,egyszerűen szánalmas és nevetséges az,amit csinál.Ha szerinted normális az,hogy nyilvánosan füves cigit szívott,akkor.. nem is tudok erre mit mondani. blink.gif Persze,lazuljon csak,meg élvezze az életet meg a szabadságot,bulizzon a barátokkal/haverokkal,de szerintem nem feltétlenül kell a szórakozáshoz alkohol meg minden sz@r.Vagy tévedek?Még ha ez jól is esik a drágalátos példaképednek,akkor legalább valami kevésbé publikus helyen szívja azt a roh@dt füves cigit!Milyen példát vesznek róla a gyerekek?ŐT meritek példaképnek nevezni?Jó színésznő és énekesnő?Álmodik a nyomor. rohog.gif Énekesnőként nem rossz,régebben még volt is hangja,és a színészek között sem volt a legborzalmasabb,de hát na.Nekem Miley volt a legelső példaképem,akiben először láttam a tehetséget,aki teljesen a hatalmába kerített és még sorolhatnám.Éveken át imádtam és bálványoztam őt,viszont később felnyílt a szemem pár dologban.Hogy miben?Lényegében csak annyi,hogy csak egy buta liba,és mostanában úgy viselkedik,mint egy útszéli hadnemondjamkimi.Én nem véletlenül távolodtam el ennyire tőle.Gusztustalan ember lett,egyszerűen rossz ránézni.És még annyit had mondjak,hogy nem először bukik el Miley.De nem ám.Nagyon sok embernek joga van ahhoz,hogy észbekapjon,és rájöjjön,hogy milyen embertől,lánytól kapta az inspirációkat.Ennyi. rolleyes.gif

Köszönöm, köszönöm, köszönöm meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: Blaze
2013. május 05. 12:18 #210
RencykeSmile
RencykeSmile
visszatérő vendég

StátuszÚj profil!<3
Hozzászólás: 154
Csatolások: 4
Azonosító: 196764
Miért akarja ezt csinálni?Magának csinál rosszat!Én már rég csalódtam benne...
2013. május 06. 21:06 #211
emy-em
emy-em
új tag

StátuszNem kell rád hasonlítanom, nem is akarok, sokkal jobb ha egyéni vagyok :)
Hozzászólás: 18
Azonosító: 192906
csak 8 betű: S. A. J. N. Á. L. O. M.
2013. május 10. 15:07 #212
ReniDirectionerCulé
ReniDirectionerCulé
új tag

StátuszFrom What Makes You Beautiful To Best Song Ever <33 #ProudDirectioner xx
Hozzászólás: 84
Csatolások: 1
Azonosító: 201241
:'// nemár...xx
2013. május 10. 15:15 #213
Mrs. Bieber
Mrs. Bieber
visszatérő vendég

StátuszAz emberek nem figyelik, hogy tél van-e vagy nyár, ha boldogok.<3
Hozzászólás: 114
Azonosító: 200980
szerintem azzal mindenki egyetért, hogy megváltozott, sajátos módon nőtt fel,és hogy rombolja az egészségét.
2013. május 19. 11:16 #214
- törölt felhasználó -    
ejnye! ezt igazán nm kellett volna megtennie!
2013. július 01. 09:48 #215
medve12
medve12
visszatérő vendég

Státuszsziasztok a nevem Adri szeretek barátkozni ugy hogy ha szeretnétek jelöljetek
Hozzászólás: 201
Azonosító: 186268
szánalmas miley
2013. július 22. 02:23 #216
Sophia E. Bay
Sophia E. Bay
visszatérő vendég

Státuszlet's just die, I say
Hozzászólás: 401
Azonosító: 196242
Nagyon kemény lehet, ha ilyen képet vág hozzá... Ja, bocs, ez neki mindig ilyen...
1 felhasználónak tetszik: VanessaVani
2013. július 22. 02:38 #217
VanessaVani
VanessaVani

Státusz(ノ◕ヮ◕)ノ*: ・゚✧
Hozzászólás: 853
Csatolások: 109
Azonosító: 202161
Idézet (Sophia E. Bay @ 2013.07.22. 02:23)
Nagyon kemény lehet, ha ilyen képet vág hozzá... Ja, bocs, ez neki mindig ilyen...

"Ja, bocs, ez neki mindig ilyen"
xDD ... vagy 5 percig röhögtem xD
egyébként meg egyre több botránya van .. -.-" szörnyűű...
2013. szeptember 03. 20:21 #218
- törölt felhasználó -    
Erre most mit mondjak?1.Azt csinál amit akar.2.Ő már őrült és ezt utálom
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok