Starity

Miley Cyrus nyilvánosan füvezett

11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2013. április 08. 21:17 #121
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (szendreiviki @ 2013.04.08. 19:45)
És ilyenkor hol van a parátja Liam?

Őőő ez hogy jön ide? Ott kellene állnia mellette és rácsapnia a kezére, hogy "Édes drágám 21 éves leszel, és ha már szép nem vagy hülye ne legyél"? Mileynak kéne megtanulnia viselkedni, meg abbahagyni a hülyeségeit. Liam nem az apja, hanem a párja. Nem az a dolga, hogy pesztrálja. Bizonyosan neki is megvan a maga dolga. Nem csak Mileyka dolgozik.
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. április 08. 21:24 #122
- törölt felhasználó -    
Könyörgöm, már rengetegszer rajtakapták.. mi ezen a megdöbbentő?
2013. április 08. 21:25 #123
- törölt felhasználó -    
Erre csak anyit mondok hogy mindneki foglalkozon magával ha ö igy tszi tönkre életét akkor igy minek kell ebbe bele szólni.. És nem ő az egyetlen ember kapából tudnák rajta kivül mondnai 6 embert aki füvezik.. tehát hagyuk..
2013. április 08. 21:27 #124
Beyla
Beyla
carter

StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Idézet (chelseagirl18 @ 2013.04.08. 21:17)
Őőő ez hogy jön ide? Ott kellene állnia mellette és rácsapnia a kezére, hogy "Édes drágám 21 éves leszel, és ha már szép nem vagy hülye ne legyél"? Mileynak kéne megtanulnia viselkedni, meg abbahagyni a hülyeségeit. Liam nem az apja, hanem a párja. Nem az a dolga, hogy pesztrálja. Bizonyosan neki is megvan a maga dolga. Nem csak Mileyka dolgozik.

Nem azért, de, ha az én párom ezt észrevenné, valószínűleg le akarna róla beszélni, és mindent elkövetve azért, hogy ne pusztítsam önmagamat. Miért? Mert szeret, szerintem ez érthető, és, ha csinálok egy hülyeséget, akkor valahol elvárom, hogy ott legyen és atyáskodjon felettem, ha szükséges. Májlinak erre lenne szüksége, de sem a szülei, sem a párja nem képes szembe állni vele és megmondani neki, hogy hülyeséget csinál. Vagy a másik alternatíva, megmondták neki, de nem érdekli. Ha meg ez a helyzet, akkor megérdemli sorsát!
1 felhasználónak tetszik: Misao
2013. április 08. 21:27 #125
Janie
Janie
dreamer ^^

StátuszHírszerző - sárga csillag! Yepp, már 60 cikket írtam! :)
Hozzászólás: 6051
Csatolások: 43
Azonosító: 142376
Miley, Miley, muszáj ezt? sad.gif
2013. április 08. 21:30 #126
- törölt felhasználó -    
Én is csak azt tudom mondani, amit pár előttem szóló. Imádom, szeretem Miley-t és tényleg, bármi is történjék mellette állok, de erre csak azt tudom mondani, hogy nyugodtan, csináljon amit akar, hiszen felnőtt ember, azt tesz amit szeretne kedve szerint. Másodszor pedig, tényleg nem értem, ez miért zavar ennyire egyes embereket. Hiszen mondom, ezzel tényleg csak magát teszi tönkre, senki mást. Ennyi.
2013. április 08. 21:34 #127
chelseagirl18
chelseagirl18
White Wave™

StátuszThe man on the bridge... I knew him.
Hozzászólás: 3016
Csatolások: 311
Azonosító: 123303
Idézet (Beyla @ 2013.04.08. 21:27)
Nem azért, de, ha az én párom ezt észrevenné, valószínűleg le akarna róla beszélni, és mindent elkövetve azért, hogy ne pusztítsam önmagamat. Miért? Mert szeret, szerintem ez érthető, és, ha csinálok egy hülyeséget, akkor valahol elvárom, hogy ott legyen és atyáskodjon felettem, ha szükséges. Májlinak erre lenne szüksége, de sem a szülei, sem a párja nem képes szembe állni vele és megmondani neki, hogy hülyeséget csinál. Vagy a másik alternatíva, megmondták neki, de nem érdekli. Ha meg ez a helyzet, akkor megérdemli sorsát!

Nem tudhatjuk, hogy Liam kérte e vagy sem, hogy hagyja abba. Bizonyos pletykák szerint azért volt balhé, mert Liamnek elege lett Miley életstílusából. Akkor nyilván próbálta jobb útra téríteni, úgymond. De ha valaki nem vevő erre, akkor hiába erőlködnek mások. 21 évesen meg tudhatná magától is, hogy hülyeséget csinál.
2013. április 08. 21:38 #128
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Ez a nő kész katasztrófa! blink.gif Most ezzel milyen példát mutat kis rajongóicskáknak vagy nem is nekik,de a mai fiatalságnak? És ez normális? Most őszintén,hogy lehet valakinek képe olyat írni,hogy "ő így is szereti májlit","az ő élete","ettől még nem drogos"? Really? Engem is érdekelne,hogy ilyenkor hol van a szerető apuákája, vagy a hűséges jegyese. Egy szó mint száz, csak szánni lehet ezt a kiscsajt. Se tehetsége,se törődő családja, a házassága is 99% hogy zátonyra fog futni, ugyanez elmondható az egészségéről is. Ilyen szempontból már inkább a Lóvátó példaképnek, bár az is egy ex-drogos/alkoholista meg még istentudjami. Nem sokára meg arról olvashatunk majd,hogy a tökéletes menyasszony rehabra ment.
2013. április 08. 21:39 #129
Kikicica
Kikicica
Hozzászólás: 562
Csatolások: 0
Azonosító: 188676
miért kell minden sztárnak ennyire bekattannia? sad.gif
2013. április 08. 21:41 #130
Hiroto
Hiroto
visszatérő vendég

Státusz세상를 바꿀 수 있는 유일한 사람들은 오직 그렇게 믿는 사람들뿐.
Hozzászólás: 117
Azonosító: 131491
Ahjj, már ő is... Kíváncsian várom a következményeket. Igazán gondolkozhatna kicsit a tettein.
2013. április 08. 21:48 #131
Pofikaa
Pofikaa

StátuszLiam Dunbar <3
Hozzászólás: 710
Azonosító: 196356
Miley, térj már észhez!!
2013. április 08. 21:49 #132
- törölt felhasználó -    
Olyan réme szerintem , hogy ezt csinálja sad.gif
De ezektől kattanok én is be , rengeteg pénze van, szép háza van , élet társa , mindene megvan , abból megél , hogy botrányt botrányra halmoz (néha fellép) és mindenki itt védi , hogy neki milyen rossz és azért füvezik , komolyan kis Hannah Montana ként mennyit kereshetett , még most se fogyhatott el az az összege. Régen szerettem , de komolyan régen nem lehetett nem szereti biggrin.gif Még most is ismétlik ezredszerre a sorozatát a Disney Csatornán és nem értem , egyet értek azokkal akik előttem is leírták , hogy 16 évesen érettebb volt mint most , nem voltak ilyen botrányai , ő arra nem gondol , hogy van aki még nézi/hallgatja a régi énje ként alkotott sikereit , unoka testvérem (persze kislány még biggrin.gif ) most is oda van érte , múltkor is szülinapjára Hannah Montana dvd-t kellett neki venni annak ellenére , hogy szerintem ő is tud róla , hogy most miket csinál , Miley már a Kids Choice Awards-ra sem egy ellentétben Selena-val vagy Ashley Tisdale-el pedig ők is egy idősek vele (Ashley talán idősebb) NEM ATTÓL LESZ VALAKI ÉRETT , HOGY ÍGY VISELKEDIK HANEM A GONDOLKODÁSA LEGYEN ÉRETT ÉS NE ROMBOLJA LE A 4 ÉV ALATT FEL ÁLLÍTOTT SIKERÉT
bár hiába írom ezt le , Miley úgy sem olvasná el ha neki írnám ezt le angolul sad.gif
2013. április 08. 21:52 #133
Barbus87
Barbus87
The Script addict™

Státusz"Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today." - James Dean
Hozzászólás: 2988
Csatolások: 468
Azonosító: 131550
Na hát ez a "nő" már nem igazán tud mit kezdeni magával! Jó dolgában azt sem tudja mivel fárassza a népet. Valahogy címlapra kell kerülni... Egyébként Liam is nem tudom hova tette az eszét, de a helyében gyorsan lelépnék amíg lehet biggrin.gif De most komolyan, ez is, hogy hol a párja? Hát biztos elsüllyedt Miley helyett a föld alá. Ha nekem ilyen hülye párom lenne nem próbálnék anyáskodni felette hanem hagynám, hogy keserítse más életét. Liam is így fog dönteni hamarosan, tuti.
1 felhasználónak tetszik: chelseagirl18
2013. április 08. 21:56 #134
Misao
Misao
dracarys™

StátuszSassy,classy & a bit smart assy
Hozzászólás: 2123
Csatolások: 689
Azonosító: 161943
Idézet (Kikicica @ 2013.04.08. 21:39)
miért kell minden sztárnak ennyire bekattannia? sad.gif

Mert az egész sztárság nem egy egészséges dolog. Nem véletlen,hogy ennyien - ahogy te is mondtad - "kattantak be" ettől és tényleg manapság azokból az egyénekből van kevesebb akik éretten tudják ezt kezelni. Alapvetően amit egyesek a médiában csinálnak az nem egy szakma. Nincsen normális életük: egy bizonyos idő után már nem dolgoznak,nincsenek igazi barátaik,mindenki csak a pénzt látja bennük, nem is beszélve arról,hogy milliókat keresnek azért hogy bejárnak forgatásra bohóckodni stb. Ez szerintem nem normális dolog. Most csak úgy általánosítok, természetesen mindig vannak kivételek,de próbálok kizárólag Májli esetére rávilágítani. Most ő is hogy élhet? Sose volt és sose lesz olyan élete mint neked vagy nekem. Nem járt normálisan iskolába,nem tapasztalta meg azokat az alapvető dolgokat amit a legtöbb normális ember csak mindig a siker,a csillogás, a média, a tökéletesség - már ne hargudj,de nem is csoda hogy eszét vette a dolog. Ezért van az,hogy aki tegyük fel 20+ életkorban tapasztalta meg mindezt már nincs olyan nagy esélye,hogy belebolondul az egészbe,mert lehet csinált jó kis fizikai melót előtte és tudja mit jelent értékelni valamit. Most Májlika...dolgozik ő rendesen? - Mert amit eddig össze ugrándozott meg kornyikált az minden csak nem munka. Azt meg ki se merem találni,hogy milyen nevelésbe részesül,mert apuci legalább olyan zűrös,setít ember mint drága kislánya. Ezzel természetesen nem védeni akarom őt, ha valaki hát én leszek az utolsó aki egy ilyen címeres ökör mellett áll ki. Csak azt mondom,hogy nem kell csodálkozni mert amúgy is egy nagy fekete folt a csaj,de azért mentem ebbe így bele mert nem ő az egyetlen. Aktuális példának itt van Macaulay Culkin akinek tényleg kívánom,hogy jobban legyen - sajnos ez nem valószínű és valami azt súgja,hogy Májlikát is fenyegeti ez a veszély.
2013. április 08. 22:04 #135
- törölt felhasználó -    
Jajj!!
Ennek elszált az agya Biebernek is meg Mileynek is
2013. április 08. 22:21 #136
szabina2522
szabina2522

StátuszI love my life!!!
Hozzászólás: 1359
Azonosító: 195503
Bella.T. szerintem is
Ja és sok más sztárnak is
2013. április 08. 22:29 #137
miley900
miley900
Cyrus Girl

StátuszBecause of you I'm ashamed of my life because it's empty
Hozzászólás: 1363
Csatolások: 82
Azonosító: 164097
bizonyitsatok is be. :S majd ha MEGEROSITI akkor drogozott. addig meg le lehet rola szallni. sleep.gif
2013. április 08. 22:42 #138
Adrius
Adrius
visszatérő vendég

StátuszPiensa, cree, suena y atrévete
Hozzászólás: 167
Csatolások: 76
Azonosító: 188655
különcködnek itt aztán verik magukat ilyenkor mikor ilyen pletykákat hoznak ki.
2013. április 08. 22:47 #139
TheStig
TheStig
új tag

StátuszJó, na!
Hozzászólás: 94
Csatolások: 9
Azonosító: 197225
Még mindig nem értem miért kell ezen fesztiválozni! Csinálja ha akarja, szerintem jó dolog és amúgy is mindenkinek kijár egy kis lazítás. Nem károsabb mint a cigi ... csak ne száradnka ki tőle az ember szája. Na meg a nyúlszemek xDDD :DDD Vicces
Kép ocsmány minőségű és nem így szokott kinézni egy normális tekerés. Szerintem a képen nem mókát láthatunk.
2013. április 08. 22:48 #140
beyo
beyo
Hozzászólás: 729
Csatolások: 11
Azonosító: 154837
Alig tudok pát "sztárt" felsorolni aki ne füvezne... Rihannaától elkezdve Miley-ig mindenki ezt csinálja. Csak tudnám, hogy mégis miért?!
11 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok