Olyan réme szerintem , hogy ezt csinálja
De ezektől kattanok én is be , rengeteg pénze van, szép háza van , élet társa , mindene megvan , abból megél , hogy botrányt botrányra halmoz (néha fellép) és mindenki itt védi , hogy neki milyen rossz és azért füvezik , komolyan kis Hannah Montana ként mennyit kereshetett , még most se fogyhatott el az az összege. Régen szerettem , de komolyan régen nem lehetett nem szereti
Még most is ismétlik ezredszerre a sorozatát a Disney Csatornán és nem értem , egyet értek azokkal akik előttem is leírták , hogy 16 évesen érettebb volt mint most , nem voltak ilyen botrányai , ő arra nem gondol , hogy van aki még nézi/hallgatja a régi énje ként alkotott sikereit , unoka testvérem (persze kislány még
) most is oda van érte , múltkor is szülinapjára Hannah Montana dvd-t kellett neki venni annak ellenére , hogy szerintem ő is tud róla , hogy most miket csinál , Miley már a Kids Choice Awards-ra sem egy ellentétben Selena-val vagy Ashley Tisdale-el pedig ők is egy idősek vele (Ashley talán idősebb) NEM ATTÓL LESZ VALAKI ÉRETT , HOGY ÍGY VISELKEDIK HANEM A GONDOLKODÁSA LEGYEN ÉRETT ÉS NE ROMBOLJA LE A 4 ÉV ALATT FEL ÁLLÍTOTT SIKERÉT
bár hiába írom ezt le , Miley úgy sem olvasná el ha neki írnám ezt le angolul