Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns
2013. április 09. 18:22
Irinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.28. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 192567 offline |
Szerintem ez már ott gáz, hogy mindezt a Twitteren csinálták... Oké, értem, hogy rivalizálnak meg minden, de akkor sem kéne nyilvánosan ilyeneket írni egymásnak a rajongók előtt. Ezzel csak azt érték el, hogy a két banda rajongói még jobban ellenségesek lesznek egymással. Az pedig, hogy kikezdte nézőpont kérdése. Ha úgy vesszük, akkor Louis kezdte, mert nem kellett volna emlegetnie a TW-t a koncerteken, de Tomnak sem kellett volna ezt kiírnia a Twittere, és akkor máris nem alakul ki ez a vita. És egyébként én elgondolkoznék azon, hogy kinek van jó hangja és kinek nem, mert például Louisnak is szép hangja van, de egyáltalán nem különleges, mint Zayn-nek... De a másik bandából is tudnék példát mondani...
2013. április 09. 18:25
(*Louis-VAL. Lou nevét [Lui] nak kell ejteni.)Tom Parker túl sokat hisz magáról. Szerintem inkább örülnie kéne, hogy valaki megemlíti a koncerteken. (De azért Lou is leszokhatna erről).
Parkernek direkt kellett belekötnie? El lehetett volna intézni egy 'Hé, haver, ne emlegess folyton a koncertjeiden, kösz' -el.
Liamre meg büszke vagyok, bár uhm. kicsit gyerekes volt a 'Dobosunknak több követője van mint neked' tweetje. Bár ez volt a kedvencem.. (Luxnak is több van).
Eleanor akkor csatlakozott a vitába, mikor Kelsey (?) írt Louisról.
Nathan tweetje is kedvenc volt.
Eddig mindenki azt mondta a TW-ről, hogy bunkók, arrogánsak és nagyképűek. Nos. Öhm. Azt hiszem sosem fogom őket megszeretni. ))))x
Parkernek direkt kellett belekötnie? El lehetett volna intézni egy 'Hé, haver, ne emlegess folyton a koncertjeiden, kösz' -el.
Liamre meg büszke vagyok, bár uhm. kicsit gyerekes volt a 'Dobosunknak több követője van mint neked' tweetje. Bár ez volt a kedvencem.. (Luxnak is több van).
Eleanor akkor csatlakozott a vitába, mikor Kelsey (?) írt Louisról.
Nathan tweetje is kedvenc volt.
Eddig mindenki azt mondta a TW-ről, hogy bunkók, arrogánsak és nagyképűek. Nos. Öhm. Azt hiszem sosem fogom őket megszeretni. ))))x
2013. április 09. 18:26
Idézet (Mrs.Lily Malik @ 2013.04.09. 18:03)
.. Ezeknél a the szartedeseknél még buzbiber is jobb!! Szánalom Tom Szánalom -.-"
OMG, kultúra nálad is kicsapta a biztosítékot. Viccesnek tartom, hogy Justin Bieber-t b*zizzák le, amikor Louis-nak ezerszer gyengébb és b*zisabb a hangja - ha már így fogalmaztál. Bocs, de ennek ki kellett jönne, mert r*hadtul idegesít, hogy a ti kis direksön világotokba ezek tökéletesek, amikor korántsem azok. És igen, még Justin Bieber is többet ér náluk, ha már témánál vagyunk. Ennyi.
2013. április 09. 18:26
hellosummervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.11.17. Hozzászólás: 308 Csatolások: 0 Azonosító: 189819 offline |
Ezen én csak nevetni tudok :'D
2013. április 09. 18:27
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline |
a the wantidot eđđid is gyűlöltem de most viszont sokkal jobban mint azelőtt!!! a the wantid nyugodjon a picsáján!!
2013. április 09. 18:33
thiseccentricbradguyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.07. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 199761 offline |
Idézet
Kinek a pap, kinek a papné, mert én szerintem ez az öt kölök nagyon messze áll az éneklés fogalmától. Számomra a hangjuk ugyanolyan sablonos, mint az előző fiúbandáké, azzal meg még jobban kiemelik, hogy szinte az összes kreálmányuk egy kaptafára megy. Isten bocsássa meg bűneimet, de nálam az éneklés és a szép hang Billie Joe Armstrongnál és Jon Bon Jovinál kezdődik, és akkor még nem is említettem a Nickelback Chadjét és a Skillet Johnját. Na, emberek, azok hangok megfelelő énektudással. Ez csak itt öt töpörtyű, akik annyira erőlködnek, hogy már a fejük is belilult.
Nickelback egyébként igen! Attól, hogy kiénekel egy hangot ami két hanggal magasabb mint a szám többi hangja, bocsi, hogy nem tapsolom meg. Christina Aguilera, csak hogy női előadó is meglegyen említve, na ő például énekesnő
2013. április 09. 18:35
LittleAngel26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.24. Hozzászólás: 75 Csatolások: 0 Azonosító: 198597 offline |
Teljes mértékben egyet értek a One Direction-nel! Mrs. Lily Malik igazad van! I love 1D!!!!
2013. április 09. 18:40
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
Beyla:
Persze, igazad van, akiket felsoroltál tényleg jobb énekesek, de az, hogy vannak náluk jobbak, még nem azt jelenti, hogy nem tudnak énekelni.
Én sem sorolom őket az epikus énekesek közé, tudom, hogy átlag hangjuk van. De amíg mindent ki tudnak énekelni könnyedén, amit kell és minden hangot eltalálnak, addig tudnak énekelni, az más kérdés, hogy nincs akkora hangterjedelmük, mint az általad felsoroltaké. A hang az adottság, valakinek vagy van, vagy nincs, a technika, ami tanulható.
Igazad van, kinek a pap, kinek a papné, de ezt max a hangszínre lehet ráfogni. Én például a rock hangoknál jobban szeretem az R&B-sebb hangzást (Usher például, vagy ha már 1D, akkor Zayn), ha kedvenc férfi hangot kéne mondanom, akkor Elton John-t választanám.
Persze, igazad van, akiket felsoroltál tényleg jobb énekesek, de az, hogy vannak náluk jobbak, még nem azt jelenti, hogy nem tudnak énekelni.
Én sem sorolom őket az epikus énekesek közé, tudom, hogy átlag hangjuk van. De amíg mindent ki tudnak énekelni könnyedén, amit kell és minden hangot eltalálnak, addig tudnak énekelni, az más kérdés, hogy nincs akkora hangterjedelmük, mint az általad felsoroltaké. A hang az adottság, valakinek vagy van, vagy nincs, a technika, ami tanulható.
Igazad van, kinek a pap, kinek a papné, de ezt max a hangszínre lehet ráfogni. Én például a rock hangoknál jobban szeretem az R&B-sebb hangzást (Usher például, vagy ha már 1D, akkor Zayn), ha kedvenc férfi hangot kéne mondanom, akkor Elton John-t választanám.
1 felhasználónak tetszik:
Beyla
2013. április 09. 18:41
Anita9912visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.27. Hozzászólás: 137 Csatolások: 0 Azonosító: 156625 offline |
Candy_attack egyet ertek de most tomnak nem mind1 h Louis mit csinal? sokkal jobb a 1D egyutt mint a TW hangilag, agyilag es kinezetileg is, sajnalom h tom csak igy tudja magara hivni a figyelmet PFF...
2013. április 09. 18:44
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
thiseccentricbradguy:
Nem is kell megtapsolni, csak ne mondjuk olyat, hogy nem tud énekelni. Christina Aguilerát meg ne keverjük ide, én is imádom, de nem szeretem, mikor a férfi és női énekeseket összehasonlítják, mert nem fair. Egy nőnek ezerszer nagyobb hangterjedelme van normál esetben, mint egy férfinak.
Nem is kell megtapsolni, csak ne mondjuk olyat, hogy nem tud énekelni. Christina Aguilerát meg ne keverjük ide, én is imádom, de nem szeretem, mikor a férfi és női énekeseket összehasonlítják, mert nem fair. Egy nőnek ezerszer nagyobb hangterjedelme van normál esetben, mint egy férfinak.
2013. április 09. 18:44
Jajj hagyjuk már az a beképzelt álatot Lou jó volt
2013. április 09. 18:47
zivi1996 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.12.28. Hozzászólás: 537 Csatolások: 763 Azonosító: 80774 offline |
A vita nem zavar intézzék el egymás között, de azon szakadok, amikor olyan hozzászólásokat látok, hogy a 1D jobb mert több követűjük van Twitteren O.o Úgy látszik lemaradtam, mert szerintem egy zenészt nem arról ítélünk meg hány vihorászó, 10 éves csitri követi őt Twitteren....
2013. április 09. 18:51
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.04.09. 18:40)
Beyla:
Így meg bárki ki tudná énekelni azt, amit ők. Ha engem tanítanának énekelni, akkor biztos én is képes lennék rá, de mivel sosem voltam zene beállítottságú, s inkább csak hallgatom, és nem csinálom. Nekem akkor hang egy hang, ha katartisztikus élményt tud nyújtani. Neked at R&B hangzás tetszik, míg én inkább a rockosabb hangzásvilágot preferálom. Ez nem rossz, de, ha így nézzük, akkor szinte bárki tudna úgy énekelni, mint ez az öt fiú, szóval ebben meg neked van igazad és én meg ezzel értek egyet. Nekem kicsit erős az a kifejezés, hogy tehetségesek. Te magad is írtad, hogy nincsen átlagon felüli a képességük a zenét illetően, tehát előbb vagy utóbb, de lepang ez a vándí láz és utána a kukába lesznek dobva, mert nincs meg bennük semmi sem a cuki pofin kívül. Eltonnak egyébként tényleg különleges remek, lágy, de mégis kellemes hangja van, ez valóban így van. Elton egy ministrófával lesodorná a színpadról ezt az öt ficsúrt.
2013. április 09. 18:59
djdordzsivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.10. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 95606 offline |
ugyan már emberek, ne veszekedjetek D vagyishogy nyugodtan legalább van valami ami szórakoztat ... D de most nehogy már egymásnak essen mindenki, mint amúgy általában ... na mindegy. amikor olvstam a tweeteket visítva röhögtem, és ugyanígy a kommenteken is ... D szóóval köszike
2013. április 09. 19:01
Candy_attackMonster |
Beyla:
Elton nem csak a 1D-t sodorná el, hanem az egész mai zeneipart ledarálja.
Mellesleg a 1D-t én nem a cuki pofijuk miatt szerettem meg (5-ből 4 nem is kéne mint pasi), hanem mert szeretem a hangjukat meg a számaikat. Jól érzem magam tőle és én ezt keresem a zenében. Akkor imádtam meg őket, mikor az X Factorban Bonnie Tyler Total Eclipse Of The Heart-ját énekelték gyönyörűen, mert tudtak valami újat adni.
Elton nem csak a 1D-t sodorná el, hanem az egész mai zeneipart ledarálja.
Mellesleg a 1D-t én nem a cuki pofijuk miatt szerettem meg (5-ből 4 nem is kéne mint pasi), hanem mert szeretem a hangjukat meg a számaikat. Jól érzem magam tőle és én ezt keresem a zenében. Akkor imádtam meg őket, mikor az X Factorban Bonnie Tyler Total Eclipse Of The Heart-ját énekelték gyönyörűen, mert tudtak valami újat adni.
2013. április 09. 19:06
liptakanna21Love is friendship set on fire..:) <3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.13. Hozzászólás: 1133 Csatolások: 0 Azonosító: 193938 offline |
jajj mit kell veszekedni az igazságon :??? Louisnak igaza van
2013. április 09. 19:10
Jajj mind a két banda tehetséges, mit kell most veszekedni
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.