Most lehet, hogy velem van a baj de én tegnap este ezen a twitter háborún nagyon jól elszórakoztam Már vártam, hogy mikor lesz cikk.
Amúgy szerintem az 1D-s srácok tehetségesebbek a TW-nél.
Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns
2013. április 09. 13:59
FeketeCseresznyethat's gay |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.13. Hozzászólás: 1372 Csatolások: 17 Azonosító: 140689 offline |
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
2013. április 09. 13:59
Barbyka1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.14. Hozzászólás: 131 Csatolások: 0 Azonosító: 169239 offline |
féltékeny höóüyle banda . fogaggyák el h az 1D Hiresebb:P <3 <3 <3 <3
2013. április 09. 14:02
tothbiankavalhalla |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.11.01. Hozzászólás: 2165 Csatolások: 4815 Azonosító: 42641 offline |
és így tört ki a harmadik világháború a directionereknek és a wantedeknek (?) köszönhetően... -.-"
2013. április 09. 14:02
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Interneten háborúzni annyi, mint paralimpián futni. Semmi értelme. Nem tanította meg ezeknek senki sem? Mindkét banda magatartása egy 4 éves gyerek szintjét verdesi.
Hayley.5
2013. április 09. 14:03
Trixie99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.29. Hozzászólás: 92 Csatolások: 0 Azonosító: 194929 offline |
Régóta van közöttük ez a rivalizálás, én Directioner vagyok, de szerintem ha meghallgatsz mindkettő bandától, egyértelmű, hogy kiknek van jobb hangja. Még hogy ez a bizonyos "Tom" lenyomja az összes 1D tag hangját?! Na nehogy már. Szörnyű hangjuk van, talán 1-2 kivétel van az 5 The Wanted-es fiú közül, de a többi csak nyávog. Bocsi, ez a véleményem, de ezzel szerintem sok embernek nem mondtam újat.
2013. április 09. 14:06
De tudtam , hogy a sok okoskodó kislány védi őket... am ez is szégyen , hogy mindig csak a rajongóik védik meg őket....
ViviOsztCshőő
2013. április 09. 14:07
noémi picurúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.29. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 184982 offline |
Most h végig néztem a commenteket már tudom h holnap mi lesz a hírekben.A directionerek már megint gyülölködő üzeneteket küldtek a The Wantednek,mert a 1D és a TW összevesztek.
2013. április 09. 14:08
Miért nem lehetett volna személyesen megbeszélni a problémájukat? Nincs hozzá közünk, hogy ők most éppen mit csinálnak. De hogy ezt az egészet a Twitteren csinálták, tuti, hogy csak figyelemfelkeltésből.
2013. április 09. 14:09
Azt tisztázzuk,hogy a The Wanted százszor jobb mint a Ván Dájreksön.
Egyszerűen vannak itt olyan Ván Dájrekson rajongók akiknek az IQ szintjük még a nullát se érik el.
A The Wanted sokkal régebb óta "van talpon", sokkal több tapasztalatuk van,mit ennek a Dájreksönnek.
Tény és való,hogy a ván dárjreksönnek több rajongója van,mert őket a "cukiságuk" miatt szeretik sokan.
A The Wanted-nek nincs annyi rajongója,de akik rajonganak ezért a csodálatos fiú Badáért,azoknak van is esze.Ahogy nézegettem a hozzászólásokat,úgy bizonyosult meg bennem,hogy a ván dájreksön rajongóknak a háromnegyede:IG szintjük,még a nullát sem érik el.
A lényeg,nem kellene lefikázni a The Wnated-et,hogy nincs tehetségük,mert igen is van.Csak néhányan képtelenek elfogadni,hogy nem csak az édi-bédi ván dájreksön létezik.
Egyszerűen vannak itt olyan Ván Dájrekson rajongók akiknek az IQ szintjük még a nullát se érik el.
A The Wanted sokkal régebb óta "van talpon", sokkal több tapasztalatuk van,mit ennek a Dájreksönnek.
Tény és való,hogy a ván dárjreksönnek több rajongója van,mert őket a "cukiságuk" miatt szeretik sokan.
A The Wanted-nek nincs annyi rajongója,de akik rajonganak ezért a csodálatos fiú Badáért,azoknak van is esze.Ahogy nézegettem a hozzászólásokat,úgy bizonyosult meg bennem,hogy a ván dájreksön rajongóknak a háromnegyede:IG szintjük,még a nullát sem érik el.
A lényeg,nem kellene lefikázni a The Wnated-et,hogy nincs tehetségük,mert igen is van.Csak néhányan képtelenek elfogadni,hogy nem csak az édi-bédi ván dájreksön létezik.
2013. április 09. 14:10
Récy98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.18. Hozzászólás: 2574 Csatolások: 99 Azonosító: 175977 offline |
EZ, most lehet hülyén hangzik, de szerintem simán elképzelhető, hogy a menedzserek által kreált mű balhé...És igen ki is kezdte? Szerintem nem twitteren keresztül kéne átinvitálni a riválist a bandába....
2013. április 09. 14:10
Egyáltalán mi az, hogy Lou a túlértékelt és arrogáns ?.-.- és az, hogy csak a rajongók védik meg az 1D-t.. EZ IS SZÁNÁLMAS, AKI ILYET ÍR.. ''a rajongók védik meg a bandát'' HAHAHAHA.. NAGYONJÓT NEVETTEM..-.-
2013. április 09. 14:12
Idézet (zsófu @ 2013.04.09. 13:54)
Hülye,idióta,b-zi banda(TW).Miérrt fáj nekik az hogy a OD sikeresebb?
9-10 éves vagy és így beszélsz ?
Azt sem tudod miről van szó , úgyhogy ne okoskodjál...
Am is Louis kezdete az egészet...
Nagy lett az arca , de a sok elvakult kislány még csak észre sem veszi.
2013. április 09. 14:12
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (MJudó @ 2013.04.09. 13:35)
Barbus87
1.Be kell vallanom,Louis a meghallgatáson borzalmas volt,de azóta bebizonyította,hogy igenis van tehetsége az énekléshez Rettento sokat fejlodott
2.A nevét Luinak kell ejteni,ugyanis nem Lewis-nak hívják. De ezt kérlek ne vedd kotekedésnek.
Tiszteletben tartom a véleményed!
1.Be kell vallanom,Louis a meghallgatáson borzalmas volt,de azóta bebizonyította,hogy igenis van tehetsége az énekléshez Rettento sokat fejlodott
2.A nevét Luinak kell ejteni,ugyanis nem Lewis-nak hívják. De ezt kérlek ne vedd kotekedésnek.
Tiszteletben tartom a véleményed!
Nekem 8 mi a neve, énekelni akkor sem tud...
2013. április 09. 14:15
Directionergiirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.07. Hozzászólás: 365 Csatolások: 0 Azonosító: 197379 offline |
az 1D sokkal jobb mint a the szarted ...am meg miaz hogy számon kér valakit erről??am meg louisna teljsen igaza van )és igen nem való énekesi pályára..és mi az hogy szikrányi tehetsége sincs az 1d-seknek ha valaki bejut az x faktorba és 3. lesz akk biztos van tehetsége még ha csak egy kicsi is nem egy olyan banda akinek az egyik tagja az bebizonyosodott hogy fikarcnyit se tud énekelni és valószinü a többi sem mixelt hangu gyökerek..
2013. április 09. 14:16
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Idézet (timuss14 @ 2013.04.09. 13:41)
A T.W egy rakás...sz*r... Ha valaha lesz valami tehetségük akkor durrogjanak!! Azért a színvonal és az ész meglátszik! Egyenesen nevetséges, hogy Tom csaja is beszállt a vitába! Egy hülye k*rva! Semmi belepofázni valója nincs!! A T.W-nek meg erotikus a hangja...b*ssza a fülem, szóval fejezzék be az "éneklést" egy életre!
Na pont az ilyen értelmes emberek miatt nem tartom sokra a van dájreksön rajongóit... Személyesen láttad a hölgyet a sarkon álldogálni??
2013. április 09. 14:16
én 1D fan vagyok és lemondhatom hogy a 1D-t nem a rajóngók védik meg aj ás az 1D végtelenszer jobb mind az az utcáról szalajtott banda
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.