Louis Tomlinson túlértékelt és arrogáns
2013. április 09. 17:48
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline |
Már tegnap olvastam azt a bizonyos beszélgetésüket, és fel vagyok háborodva. Mivel nagyon szeretem az 1D-t és a The Wantedet is, így nem védeni fogom őket, csak az saját véleményem elmondani. Egy ideje tényleg fent hordják az orrukat az 1D.-s fiúk. Nem tudom, hogy például Tom hangjával mi a probléma, mert ennyi erővel mondhatnánk azt, hogy Louisnak sincsen hangja, hisz a dalokban is alig lehet hallani a hangját. - Na jó azért nem alig. - Szerintem Tomnak sem kellett volna írnia Louisnak ha alapból nincsenek jóban. Meg tudom érteni őket, hisz a One Direction nagyon sikeres lett, és világszerte elismert, de a The Wanted már nem ennyire. Nekem igazából most csak is az 1D-sekkel van a bajom, mert nagyon megváltoztak. Amúgy ahogy láttam még Eleanor is beleszólt a beszélgetésben - és szerintem neki fikarcnyi köze sincs hozzá, és nem sokat számít, hogy Lou barátnője. - Ő is nagyon beképzelt lett, mióta Louissal van és a Directionerek is ennyire szeretik őt. Szerintem attól, hogy sztárok nem kellene ilyen arcuknak lennie, mert sosem lehet tudni, hogy jövőre is ilyen felkapottak lesznek e. Lehet egyszer csak majd eltűnnek és utána már bánhatják. Na nekem ennyi erről a véleményem. Nem kell egyetérteni velem, ez egy saját vélemény.
2013. április 09. 17:50
Mogyorócskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.13. Hozzászólás: 301 Csatolások: 0 Azonosító: 187662 offline |
bubblegum ....teljes mértékben IGAZAT adok neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2013. április 09. 17:53
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
rozi12, a The Wanted nem kérte meg Louist, hogy csatlakozzon, hanem megkérdezte tőle, hogy tán közéjük állna-e, mert hogy Luisz folyton őket emlegette a turnéjukon.. Erre mondta naccságos Luiszbá, hogy nem akar tehetségtelen emberekkel együtt dolgozni (höh.. pedig azt teszi..)..
2013. április 09. 18:00
Fanni Stylesúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 96 Csatolások: 0 Azonosító: 192669 offline |
Hát én már sírva olvastam ezt a vitát
Egyértelmű Liam és Louis győzte ezt a menetett nem vagyok TW fan,de a The Wanted eláshatja magát.. Még Lux-nak is több követője van mint a A TW-nek XDD Haha
Ez kész xdd 1D a nyerő akárhogy is vesszük xdd
Egyértelmű Liam és Louis győzte ezt a menetett nem vagyok TW fan,de a The Wanted eláshatja magát.. Még Lux-nak is több követője van mint a A TW-nek XDD Haha
Ez kész xdd 1D a nyerő akárhogy is vesszük xdd
2013. április 09. 18:01
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
A The Wanted inkább elülhetne a kis seggén a semmitmondó, unalmas tuc-tuc popzenéjével. Nem tudom, mire verik a nyálukat, de kb van 6 darab rajongójuk meg 1 slágerük (ami csak a közreműködő DJ miatt lett valami) és már azt hiszik, hogy ők sz*rták a spanyol viaszt és végigoltják az összes neves nemzetközi, főleg angol énekest.
Mellesleg egyiknek sincs különösebb hangja, azt minden második ember tudja, amit ezek éneklésnek hívnak. Folyton oltogatják az X Factoros sztárokat, hogy csak a műsor miatt lettek valakik, közben elfelejtik, hogy ők túl sem jutottak volna a válogatókon...
Az 1D-nek meg nem kéne velük vitatkozni, mert így csak adják az ingyen reklámot a majmoknak...
Mellesleg egyiknek sincs különösebb hangja, azt minden második ember tudja, amit ezek éneklésnek hívnak. Folyton oltogatják az X Factoros sztárokat, hogy csak a műsor miatt lettek valakik, közben elfelejtik, hogy ők túl sem jutottak volna a válogatókon...
Az 1D-nek meg nem kéne velük vitatkozni, mert így csak adják az ingyen reklámot a majmoknak...
2013. április 09. 18:02
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Egyébként meg elég gyerekes, amit művelnek. Inkább üjlenek le személyesen, és beszéljék meg (majd szervezni kell olyan Mónika-shows nagy melákokat, ha eldurvul a helyzet..)!
2013. április 09. 18:02
Hát azért szerintem ez egy kicsit túlzás. Rivalizáljanak nyugodtan de azért van tehetsége Louis-nak.
2013. április 09. 18:03
Mrs.Lily Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 195760 offline |
1. Tom annyira szerencsétlen meg a The Szarted is hogy egy jó énekest akarnak maguk közé (aki most Lou)
2. Tom kezdte az egészet nem kell védeni...
3. Louis egyeltalán nem arogáns se semmi egyéb!
4. Sose voltam The Szartedes de nem is utáltam őket... De mostantol én leszek a legnagyobb utálkozójuk
5. Nehogy már megmondják mit mondjon Lou a koncerteken !!!
6. Ne legyenek a the szartedesek olyan beképzeltek hogyha megemlítik akkor közéjük akar tartozni.... Ennyi erővel:
Juj a the szarted olyan szar!!!!
Akkor Tom holnap rám ír hogy akarok e közéjüük tartozni???
MOndjuk akkoris ekkora vita lenne.... Ezeknél a the szartedeseknél még buzbiber is jobb!!!! Szánalom Tom Szánalom -.-"
2. Tom kezdte az egészet nem kell védeni...
3. Louis egyeltalán nem arogáns se semmi egyéb!
4. Sose voltam The Szartedes de nem is utáltam őket... De mostantol én leszek a legnagyobb utálkozójuk
5. Nehogy már megmondják mit mondjon Lou a koncerteken !!!
6. Ne legyenek a the szartedesek olyan beképzeltek hogyha megemlítik akkor közéjük akar tartozni.... Ennyi erővel:
Juj a the szarted olyan szar!!!!
Akkor Tom holnap rám ír hogy akarok e közéjüük tartozni???
MOndjuk akkoris ekkora vita lenne.... Ezeknél a the szartedeseknél még buzbiber is jobb!!!! Szánalom Tom Szánalom -.-"
2013. április 09. 18:08
Mrs.Lily Malikúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.02.10. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 195760 offline |
Ja és még Baby Luxnak is több követője van mint tomnak xddd haggyuk már
2013. április 09. 18:11
Gaby14új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.11. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 173166 offline |
ELÉG! Gyerekesen viselkedtek,mindannyian,a kedvenceitekkel együtt! Egyik említett sem tehetségtelen,mindegyik elszállt magától és rohadtul,de rohadtul elég volt abból hogy a drága 1d rajongók szapulják a wantedeseket,és ez ugyan így fordítva.NŐJJETEK MÁR FEL AZ ISTEN SZERELMÉRE!!Erről meg csak annyit,hogy egy egyszerű kérdés lett feltéve,amire nem úgy válaszolt Louis Tomék szemszögéből,azaz bunkón jött le.Ennek ellenére lehet hogy nem annak szánta...és higgyétek el,ezt azért csinálják hogy több figyelem irányuljon feléjük...Puszi Csá!
2013. április 09. 18:12
SzellőSzellivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.17. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 187850 offline |
valljuk be őszintén. mind a kettő bandának a tagjainak szar hangja van.. sztárolják őket, de tehetségük nincs.. azzal, hogy folyton vitatkoznak csak felakarják hívni magukra a figyelmet..
2013. április 09. 18:12
Mercy06visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.19. Hozzászólás: 390 Csatolások: 0 Azonosító: 164106 offline |
na mostantól utálom még jobban a van dájreksönt. !!!!
Mrs.Lily Malik
Nem az van hogy megmondják mit mondjon a koncerten, csak megvédik magukat. Szardájreksön.
Tomnak ezerszer jobb hangja van mint Louis-nak. Louis olyan buzishangu.
Nem beszélve arról hogy meg se lehet különböztetni egy OneDirection dalban hogy mikor ki énekel olyannyira ugyanolyan(semmilyen) a hangjuk.
Menjenek tetováltassanak még további pillangókat magukra.
Az egyetlen oka, hogy több rajongója van az 1Dnek az hogy az Xfactorban szerepeltek, és a TW pedig nem, mert ő alájuk nem kellett odarakni a népszerűséget, ők befutottak anélkül is.
The Wanted <3 <3
Mrs.Lily Malik
Nem az van hogy megmondják mit mondjon a koncerten, csak megvédik magukat. Szardájreksön.
Tomnak ezerszer jobb hangja van mint Louis-nak. Louis olyan buzishangu.
Nem beszélve arról hogy meg se lehet különböztetni egy OneDirection dalban hogy mikor ki énekel olyannyira ugyanolyan(semmilyen) a hangjuk.
Menjenek tetováltassanak még további pillangókat magukra.
Az egyetlen oka, hogy több rajongója van az 1Dnek az hogy az Xfactorban szerepeltek, és a TW pedig nem, mert ő alájuk nem kellett odarakni a népszerűséget, ők befutottak anélkül is.
The Wanted <3 <3
2013. április 09. 18:15
Candy_attackMonster |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.04. Hozzászólás: 1580 Csatolások: 0 Azonosító: 130532 offline |
SzellőSzelli:
Na, na! Nézz utána, mielőtt írsz. Hallgasd meg Zayn szólóit meg a magas hangjait, amiket gyönyörűen kitart, vagy Harry szólóit, ráadásul azt se felejtsük el, hogy a 1D élőben énekel, mert az X Factorban megtanították őket énekelni.
Lehet, hogy a legtöbb számukat nem ők írják és tini divatelőadók, de nekik legalább van olyan mentségük, hogy tudnak énekelni...
Na, na! Nézz utána, mielőtt írsz. Hallgasd meg Zayn szólóit meg a magas hangjait, amiket gyönyörűen kitart, vagy Harry szólóit, ráadásul azt se felejtsük el, hogy a 1D élőben énekel, mert az X Factorban megtanították őket énekelni.
Lehet, hogy a legtöbb számukat nem ők írják és tini divatelőadók, de nekik legalább van olyan mentségük, hogy tudnak énekelni...
1 felhasználónak tetszik:
iannina
2013. április 09. 18:17
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Én nagyon szeretem az 1D-t és a The Wantedet is kedvelem, éppen ezért próbálok pártatlanul véleményt nyilvánítani, úgy, hogy nem állok egyik banda oldalára sem. Directioner vagyok, és az is maradok, de próbálok nem elfogult lenni. Valóban nem kellett volna a másikat sértegetniük, mivel mindannyian tehetségesek. Ezzel csak magukat minősítik. Valójában a One Direction mostanában megváltozott. Én a menedzsereket és az utálkozókat okolom. Jelzem, Directioner vagyok, imádom őket, ám reálisan látom a dolgokat, éppen ezért szúrt szemet a hirtelen változás, de ezzel senkit nem akarok untatni. Másrészről pedig Tomnak alapból nem kellett volna írnia Louisnak. Semmit sem jelent, ha néha szóba hozza a neveiket. Tom csak provokálni akarta Louist. Azonban neki ő sem a megfelelő módon reagált, ahogyan elvártam volna. Nagyon gyerekesek mindannyian. Eleanornak viszont maximálisan igazat adok, Tom barátnője nekem egyáltalán nem szimpatikus, és az a mellbimbó villantásával egy k*rvává alacsonyult a szememben. Szerintem egyikőjük hangjával sincs baj, roppant szépen énekelnek mind a ketten. Liamtől aranyos, hogy megvédte Louist, de merész kijelentés, hogy Tom nem való énekesi pályára...
Mindent összevetve engem váratlanul ért ez a vita, de mégis azt gondolom, hogy semmi értelme a veszekedésnek. Egyszerűen nem bírják egymást oszt kész. Ennyi...
Mindent összevetve engem váratlanul ért ez a vita, de mégis azt gondolom, hogy semmi értelme a veszekedésnek. Egyszerűen nem bírják egymást oszt kész. Ennyi...
2013. április 09. 18:18
Idézet (Fanni0325 @ 2013.04.09. 18:17)
Én nagyon szeretem az 1D-t és a The Wantedet is kedvelem, éppen ezért próbálok pártatlanul véleményt nyilvánítani, úgy, hogy nem állok egyik banda oldalára sem. Directioner vagyok, és az is maradok, de próbálok nem elfogult lenni. Valóban nem kellett volna a másikat sértegetniük, mivel mindannyian tehetségesek. Ezzel csak magukat minősítik. Valójában a One Direction mostanában megváltozott. Én a menedzsereket és az utálkozókat okolom. Jelzem, Directioner vagyok, imádom őket, ám reálisan látom a dolgokat, éppen ezért szúrt szemet a hirtelen változás, de ezzel senkit nem akarok untatni. Másrészről pedig Tomnak alapból nem kellett volna írnia Louisnak. Semmit sem jelent, ha néha szóba hozza a neveiket. Tom csak provokálni akarta Louist. Azonban neki ő sem a megfelelő módon reagált, ahogyan elvártam volna. Nagyon gyerekesek mindannyian. Eleanornak viszont maximálisan igazat adok, Tom barátnője nekem egyáltalán nem szimpatikus, és az a mellbimbó villantásával egy k*rvává alacsonyult a szememben. Szerintem egyikőjük hangjával sincs baj, roppant szépen énekelnek mind a ketten. Liamtől aranyos, hogy megvédte Louist, de merész kijelentés, hogy Tom nem való énekesi pályára...
Az utálkozóknak nem kéne hatniuk az 1D-re...
2013. április 09. 18:19
StarFanGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.09. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 199850 offline |
Még egy ok, hogy utáljam a 1D-t!!
2013. április 09. 18:20
Beylacarter |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.09.22. Hozzászólás: 8612 Csatolások: 2491 Azonosító: 186418 offline |
Idézet (Candy_attack @ 2013.04.09. 18:15)
SzellőSzelli:
Kinek a pap, kinek a papné, mert én szerintem ez az öt kölök nagyon messze áll az éneklés fogalmától. Számomra a hangjuk ugyanolyan sablonos, mint az előző fiúbandáké, azzal meg még jobban kiemelik, hogy szinte az összes kreálmányuk egy kaptafára megy. Isten bocsássa meg bűneimet, de nálam az éneklés és a szép hang Billie Joe Armstrongnál és Jon Bon Jovinál kezdődik, és akkor még nem is említettem a Nickelback Chadjét és a Skillet Johnját. Na, emberek, azok hangok megfelelő énektudással. Ez csak itt öt töpörtyű, akik annyira erőlködnek, hogy már a fejük is belilult.
1 felhasználónak tetszik:
Lilimooo
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.