Hét sztori, amiről lemaradhattál
2013. április 09. 23:45
Janiedreamer ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.02. Hozzászólás: 6051 Csatolások: 43 Azonosító: 142376 offline |
Szegény Bieber rajongók, remélem rájönnek, hogy a nagy kedvencüket nem is érdekli, hogy mi van velük... Amanda és az arcpiecing? Meg van őrülve. Lindsay csak tipikus önmaga. Megan Fox így is úgy is gyönyörű. Dakotának meg tetszik a haja, nekem is ilyen volt.
2013. április 10. 00:59
Justin-nak nem kellene mást tennie, mint levetnie magát egy szakadékból - kurvára nincs szüksége világnak egy ilyen utolsó alakra.
Amanda Bynes-szal valami tényleg nem stimmel, gyönyörű nő volt, de ő ezt valamiért nem látja, miért?
Lindsay Lohan-nek valaki adjon már egy pofont, KÖNYÖRGÖM!
Megan Fox jobban mutat feketén, de most sem utolsó.
Dakota Fanning épp úgy néz most ki, mint azelőtt Avril. Csak szegény lány csúnya
Amanda Bynes-szal valami tényleg nem stimmel, gyönyörű nő volt, de ő ezt valamiért nem látja, miért?
Lindsay Lohan-nek valaki adjon már egy pofont, KÖNYÖRGÖM!
Megan Fox jobban mutat feketén, de most sem utolsó.
Dakota Fanning épp úgy néz most ki, mint azelőtt Avril. Csak szegény lány csúnya
2013. április 10. 06:47
SelenaPinkGirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 179153 offline |
hat eleg furi uj dolgok!!
2013. április 10. 10:03
PoseidonXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.24. Hozzászólás: 677 Csatolások: 186 Azonosító: 192186 offline |
Dakota egyszeruen borzaszto!!Justin pedig mar kezd szanalmasabbnal is szanalmasabb lenni ,es Amanda-jert tetszik!!
2013. április 10. 10:22
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
Amanda azokkal az arc spiercingekkel nem néz ki valami csodásan
2013. április 10. 11:46
HorsesMyLife |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.26. Hozzászólás: 613 Csatolások: 1 Azonosító: 198704 offline |
Jolie_77: Pont ezt akartam írni :thumbstub:
2013. április 10. 11:57
Dakota-nak nagyon jo a haja...nekem is kelll....xddd
2013. április 10. 12:10
Bogica0430 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 953 Csatolások: 8 Azonosító: 198815 offline |
Megan Fox így kicsit húz Lindsay Lohanra
2013. április 10. 16:03
Dakota-nak jól áll a rózsaszín hajticsek!
Na de Justin... úgy járt mint Rihanna!
Na de Justin... úgy járt mint Rihanna!
2013. április 10. 17:06
mind1nekedA Starity macskásnénije^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.01.22. Hozzászólás: 5547 Csatolások: 0 Azonosító: 194508 offline |
Justin elfelejtette a rajongóit vagy csak nagyon nem törődik velük. ez nagyon nem szép tőle. Lindsayra már nem mondok semmit
2013. április 10. 20:33
Naomiiiiiiiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.19. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 191910 offline |
mind1neked
"Justin elfelejtette a rajongóit vagy csak nagyon nem törődik velük. ez nagyon nem szép tőle. "
nos Justinnak is kozbejohetnek dolgok, és csak h tudd nagyon kevés olyan sztàr van aki foglalkozik a rajongoival, és teljes szivébol szereti oket. Nos Justin minket Beliebereket a csalàdjànak tekint szoval gondold meg kétszer mit irsz!! :\ <3
"Justin elfelejtette a rajongóit vagy csak nagyon nem törődik velük. ez nagyon nem szép tőle. "
nos Justinnak is kozbejohetnek dolgok, és csak h tudd nagyon kevés olyan sztàr van aki foglalkozik a rajongoival, és teljes szivébol szereti oket. Nos Justin minket Beliebereket a csalàdjànak tekint szoval gondold meg kétszer mit irsz!! :\ <3
2013. április 11. 07:09
Idézet (barbika1998 @ 2013.04.11. 06:16)
LaGirl9292. Az pedig, hogy szeretem a zenéjét és kirakom profilképnek.csak úgy megsúgom a profilképemen Ed Westwick van.. szép, ha már a kedvencedet sem ismered fel
Na akkor most miről is beszélün még te se tudod el dönteni, hogy ki a profilképed. TE engem ne probálj meg ki oktatni mert ennek nem lenne jó vége .Ja és ha tudni akarod justin én bármikor felismerném mert engem még barátnőjim se tudtak átváni Robinal .
Na akkor most miről is beszélün még te se tudod el dönteni, hogy ki a profilképed. TE engem ne probálj meg ki oktatni mert ennek nem lenne jó vége .Ja és ha tudni akarod justin én bármikor felismerném mert engem még barátnőjim se tudtak átváni Robinal .
Ha nem veszed az iróniát az innentől már nem az én bajom
1 felhasználónak tetszik:
ViviOsztCshőő
2013. április 11. 09:18
Vikuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.22. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 198429 offline |
igaza van Justinnak, hogy késett én a helyében még a koncertet is lemondtam volna, mert ha már megtiszteli a németeket azzal, hogy fellép legalább a majmát ne kobozzák el LaGirl9292 szerintem meg te is tudod, hogy barbika1998 az avatar képedre gondolt.. bár ha ennyir hülye vagy akkor le vagy szarva !!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.