Niall Horan egy ír modell lánnyal randizgat, akit még a szüleinek is bemutatott és koncertjükre is elvitt. Ennek ellenére a lány mindent tagad, a rajongók ugyanis halálosan fenyegetik.
A teljes cikkhez kattints ide!
Niall Horan új csaját a rajongók fenyegetik
2013. április 09. 21:30
2013. április 09. 21:33
Szerintem ez a lány nem nézkivalami jól. Niallhoz sokkal szebb lány illene =|
2013. április 09. 21:33
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline |
Édes istenem... Komolyan mondom mindig meglep ez az űber gyerekes hozzáállás. Niall igazi rajongóinak örülnie kellene, hogy a kedvencük boldog. A lányt meg sajnálom, hiszen nem eshet jól Neki hogy ismeretlenül bántják. Jól tette hogy törölte a Twitterét.
2013. április 09. 21:34
Megint fenyegetőző rajongók. -.-" Mintha valami új dologról lenne szó.... Szegény lány Szegény Niall
2013. április 09. 21:35
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
már vártam a cikket! nem jár a lánnyal, de ha ne adj isten kiderülne, hogy igen akkor áldásom rá! megérdemelne végre ő is egy barátnőt!
2013. április 09. 21:37
Brigi95.11új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.24. Hozzászólás: 73 Csatolások: 0 Azonosító: 181357 offline |
Tiszta hülye az ilyen rajongó.... Nem hogy örülnének annak hogy Niall boldog lenne valakivel.. Imádom az 1D-t és Niall a kedvencem. De én tuti nem reagálok így.. Inkább örülök hogy végre találna egy lányt. Ha Niall boldog akkor én is! Niall♥
2013. április 09. 21:38
Most komolyan nincs hírétéke a dolognak, vagy annyit kellet volna írni, hogy új csaja van, vagy még annyit sem. Az 1D fanatikusok a mogyoró bokrokat is kiírtanák, ha rájönnének, hogy valamelyik allergiás rá.
2013. április 09. 21:39
biacica021új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.27. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 184756 offline |
Igaz hogy Directioner vagyok de én ennek nem igazán örülök, de az én kis ír manóm BOLDOG akkor én is szóval örülök is meg nem is, ha Eleanort, Deniellet és Perrie-t szeretem és a példaképeim akkor őt miért ne szeressem? Azért mert Niall szereti akkor ezen nem lehet változtatni!!
Pocokvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.26. Hozzászólás: 417 Csatolások: 0 Azonosító: 186682 offline |
Úristen.. hová süllyedünk még? Bántani valakit, mert szerelmes? ._. Olyan... á erre nincs szó! Szánalmas! Vagy nem is tudom.. :C És ha Niallnek ő tetszik? Akkor vele is marad, ha törik ha szakad. ._. Én drukkolok nekik!:3
1 felhasználónak tetszik:
Hayley.5
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Nos... ezt Niall hol erősítette meg?! Mert én személy szerint sehol nem láttam! De szóljatok, ha rosszul tudom!
2013. április 09. 21:42
Ezen komolyan érdemes elgondolkodni, mert korántsem olyan mókás a helyzet, ha egy (vagy sok) lépéssel távolabbról figyeljük az eseményeket. Állítólag ez az egyik legnagyobb biznisz, a rajongók elvetemültté tétele. Általában az érzelmileg amúgy is labilis tinikorú lányok egy még érzelgősebb rétegét célozzák meg. Minden tinisztár, akiről kívülálló nem is érti, miért tart ott, ahol tart, rendelkezik egy ilyen "rajongóhadsereggel", valójában az elvetemült fanoknak köszönhetik a sikereiket.
2013. április 09. 21:44
Istenem A Directionerek csak fenyegetnek,sose csinálnának ilyeneket Amúgy én kicsit kényesnek látom a csajt,de lehet hogy a smink teszi olyanná...
2013. április 09. 21:46
MadHatterfunkycrime |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.26. Hozzászólás: 7352 Csatolások: 404 Azonosító: 170079 offline |
Na ezért nem bírják a directionereket vagy kiket. Nem értem, hogy mi járhat ilyenkor a "rajongók" fejében. Azért van idézőjelben, mert egy igazi rajongó messze nem így viselkedik és egyáltalán nem így látja vagy fogja föl a dolgokat. Azaz szerintem ennek nem ilyen módon kéne hogy lezajlon. Én például a kedvenceim feleségeit egytől egyig nagyon kedvelem. Úgy vagyok vele, hogyha Ők boldogok, akkor én is.
2013. április 09. 21:47
CsiCsen |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 877 Csatolások: 1 Azonosító: 132090 offline |
Fogalmam sincs, hogy igaz-e vagy sem, de szerintem szép lány, és ez már beteges, amit a rajongók művelnek. Nagy valószínűséggel sosem lesznek Niallel ( bármelyik másik fiúval ) hasonló kapcsolatban, de azért "csakazértis" elven képesek lennének tönkretenni a lány(és esetleg Niall) életét...
2013. április 09. 21:49
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ez azért durva,hogy ilyent írt egy rajongó ez már nem normális dolog!
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.